Close
Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 123
    Citim Postuar më parë nga elinokton Lexo Postimin
    Mua me dhimbset populli im, kombi im, trojet shqiptare.
    Ti po te te dhimbsen shqiptaret, do te shkelmoje janullatosin prej Shqiperise dhe ne vend te tij do te vendosje nje shqiptar orthodox.
    Pastaj ti je i vetmi ( bashke me Ilia spiron ) ne kete teme qe thoni se popi i serbise eshte paqedashes dhe se ne deklaraten e tij po promovon paqe, bile bile thoni se ai ka te drejte kur flet per Kosoven si krahine e Serbise.
    Lexo pak postimet me siper se si te kane kritikuar edhe muslimanet edhe katoliket shqiptar.
    Ti je ai qe quan shqiptaret muslimane njerez me bisht, mjekercjape, xhihadista e te turqizuar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 04-10-2010 më 19:46

Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    --------------------------------------------------------------------------------

Deri me myslimanizimin e shqiptarëve kisha ortodokse e trojeve tona ishte e hapur për të gjithë popujt, por kur shqiptarët nën imponimin dhe dhunën turke dhe serbe konvertohen në myslimanë, atëherë kishat ortodokse shqiptare të Kosovës, përkatësisht të Dardanisë, praktikisht iu mbetën serbëve, përkatësisht sllavëve.
    Dhe ky ka qene gabimi fatal i shqiptareve te atyre trevave. Sot serbi nuk do kishte dot as goje e as surrat te pretendonte qe Kosova eshte toke serbe apo se shqiptaret nuk jane autoktone.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    [QUOTE=elinokton;2885057]. Zoti i dha shqiptareve kristianizmin dhe turku myslimanizmin

he nenen ja c ...turkut ku na doli me i fort se zoti hahahahhhhhhhah

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    ti je i vetmi ( bashke me Ilia spiron ) ne kete teme qe thoni se popi i serbise eshte paqedashes dhe se ne deklaraten e tij po promovon paqe, bile bile thoni se ai ka te drejte kur flet per Kosoven si krahine e Serbise.
    Ne asnje rresht te Patriarkut Irenej nuk predikohet dhuna. Te jesh kunder pavaresise se Kosoves nuk do te thote te jesh luftenxites. Ne Kosove gjendet nje numer i madhe Kishash dhe manastire orthodhokse, per te cilat Patriarku ka pergjegjesi, sepse mund te pesojne fatin e marsit 2004.
    Perkundrazi fjalori luftenxites dhe rrugaceror eshte ketu ne forum, kur thone se duhet te nxjerrin jashte Janullatosin nga Shqiperia.
    Duaje te afermin tend si veten

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ne asnje rresht te Patriarkut Irenej nuk predikohet dhuna. Te jesh kunder pavaresise se Kosoves nuk do te thote te jesh luftenxites. Ne Kosove gjendet nje numer i madhe Kishash dhe manastire orthodhokse, per te cilat Patriarku ka pergjegjesi, sepse mund te pesojne fatin e marsit 2004.
    Perkundrazi fjalori luftenxites dhe rrugaceror eshte ketu ne forum, kur thone se duhet te nxjerrin jashte Janullatosin nga Shqiperia.
    Te jesh kundra pavaresise se Kosoves don te thote LUFTE o spiraqis !

Kosova me lufte eshte kthyer aty ku e ka pasur vendin gjithmone o spiraqis !

Qe ta kthesh perseri ne serbi do te thote lufte o spiraqis !

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Ilia shiqo mire kete vidio dhe degjo tekstin:
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nuk e di pse po i jepet kaq rendesi ketij Irinejit. Ai e di qe nuk e ka qendrimin shume te gjate ne Kosove, sic e dine te gjithe serbet tjere - ata jane te mencur lol dhe e dine qe duhet ngadale te shperngulen ne Serbi, sic kane filluar, dhe Kosova duhet ta kete kishen e vete te pavarur si krejt shtet ballkanike. Ne shqiptaret kemi ortodokse, qe shume lehte mund te menaxhojne me ato kisha, si psh. At Nikolla Marku i Elbasanit dhe te gjithe jane te lumtur dhe paqja e prosperiteti do te mbreteroje pergjithmone.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 05-10-2010 më 03:25

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Qe ta kthesh perseri ne serbi do te thote lufte
    Kategorikisht jo! Kosoven ja mori Serbise Amerika, nuk pyet njeri per ju kosovaret..po te doje ajo ja kthen prape, ...edhe pa lufte fare bile. Sic ke te drejte ti te kerkosh pavaresine..ashtu ka te drejte edhe Patriarku te kerkoje zbatimin e kushtetutes se Serbise, ku Kosova eshte pjese e saj.... Patriarku shprehu nje deshire..dhe i beri nje lutje komunitetit nderkombetar, kjo eshte thjesht nje kerkese brenda te drejtave te njeriut...
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 05-10-2010 më 04:08
    Duaje te afermin tend si veten

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    “Populli serb nuk ka shtet tjetër pos Serbisë,
    Po "sakte", bravo patriark po jo ne keto hapesira, po larg diku ne stepa te Azise : D

në përbërjen e së cilës është edhe Kosova e Metohija
    .

Ne enderrat tua po, bile deri ne Tokio e keni ju

Në këtë vend të shenjtë, janë djegur, rrënuar e vjedhur shumë kisha, manastire dhe shumë shtëpi të popullit serb, duke lënë një shenjë të pashlyer për ekzistencën e popullit serb në Kosovë dhe Metohi”, ka thënë Irinej.
    Po ik more gjynah mos rrej, se qekjo politika e rrenave ju ka pru ne kete gjendje, qe askush nga popujt e ish-jugosllavise nuk do te ju shoh me sy.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 05-10-2010 më 04:32

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Se kush ia mori kujt Kosoven, eshte pyetje qe shkon thelle. Kosova qekur mban ne mend historia (te pakten ajo moderne) ishte dhe ngeli nje vend i banuar me afersisht 94 % shqiptare. Ishin keta njerez qe e mbajten ate shqiptare. Nato/Amerika nderhyri ne Kosove, por sikur te mos kishte qene ajo shqiptare, pra joserbe, nuk do kishte nderhyre, nuk do kishte patur as lufte fare.

Keshtu qe mendimi se Amerika ia mori Kosoven Serbise vuan nga trutharesia tipike qe mbjell nje klerik ortodoks.

Ah sa mire te kesh WC-ne ne ate vend, ku ca budallenje besojne.
    Ju rekomandoj ta perjetoni nje here.

Faqja 6 prej 13 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •