Close
Faqja 55 prej 94 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 541 deri 550 prej 933
    Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    Mos ki gajle se ua var ai ketyre , ti me siguri je ndonjefare turku, nga ne i thuan pak me ndryshe atyre qe jane fare tjeter ,por nuk te them se eshte turp ne forum publik , besoj qe je aq talent sa qe e kupton se per cfar e kam fjalen , he se desh harova ... i bere te fala gruas ,cfar tha ?
    nuk te jep kush te drejten te ofendosh familjen,
    keto fjale jane te atilla qe po ia the njeriu perballe , t'i plas turit e t'a hap kaptinen,
    por ti i thua ne nje forum ku flet me nje nickname qe e di dhe je i sigurte se askush nuk te zbulon,
    kjo tregon se je nje rob i humbur, patjeter qe duhet te jesh ndonje turkali prizreni, goran, apo boshnjak, nuk e perjashtoj mundesine te jesh edhe magjyp (pa pasur per qellim ofendimin e rraces ne fjale, te gjith jemi te Zotit),
    kete e them duke pare se shkel me kembe edhe figurat tona kombetare.
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Jo, jemi bere bashke per t'i kenaq tezet e Allahut. Pasi qe ja kemi kenaq ato, kalojme te tjerat, ato te Muhamedit e te arabeve per rreth tij-.
    kapėsssssss, je qart e mue shum po ma nin ! Te kam then qe s'me prek me keto pallavrat e tua, mir qe e tregove filqin tende, kjo eshte nje prove per te pa se si do reagon bani dhe masteri kundėr ketyre ofendimeve ndaj Islamit.

ps: Per me pak se kaq, kam marr dy poena t'kuqe.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Kta "bijt" e "PERENDISĖ" a ?! Tregoi masterbanit !
    kapėsssssss, je qart e mue shum po ma nin ! Te kam then qe s'me prek me keto pallavrat e tua, mir qe e tregove filqin tende, kjo eshte nje prove per te pa se si do reagon bani dhe masteri kundėr ketyre ofendimeve ndaj Islamit.

Hic mos e zgjatni me shume. U mor vesh se aty ku besojne njerezi si ju, njerezit si une i hedhin ekskrementet. Kot dhuna, kot oshilimet, kercenimet e zbrazeta te Kuranit, kot e tera.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    nuk te jep kush te drejten te ofendosh familjen,
    keto fjale jane te atilla qe po ia the njeriu perballe , t'i plas turit e t'a hap kaptinen,
    por ti i thua ne nje forum ku flet me nje nickname qe e di dhe je i sigurte se askush nuk te zbulon,
    kjo tregon se je nje rob i humbur, patjeter qe duhet te jesh ndonje turkali prizreni, goran, apo boshnjak, nuk e perjashtoj mundesine te jesh edhe magjyp (pa pasur per qellim ofendimin e rraces ne fjale, te gjith jemi te Zotit),
    kete e them duke pare se shkel me kembe edhe figurat tona kombetare.
    Jo bani ,une jam shqiptare nga Senegali dtth jam zezak

Hic mos e zgjatni me shume. U mor vesh se aty ku besojne njerezi si ju, njerezit si une i hedhin ekskrementet. Kot dhuna, kot oshilimet, kercenimet e zbrazeta te Kuranit, kot e tera.
    Kur je i zhytur ne m*** deri ne fyt, nuk te mbetet tjeter vetem se te kendosh !

ilirian ,

une nuk aprovoj asnje ofendim , aq me teper ne drejtim te emertimit te zotit , qofte ne gjuhen arabe (Allah), angleze(God), italiane(Dio), etj

secili ka mendimin e tij , e mira ose e keqja e atij mendimi eshte para Zotit.

cdo njeri , me postimet e tij tregon fytyren e vet ,
    kete fytyre me se miri e keni treguar ju te semurit me virusin arab

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Jo vec ne m**, por edhe kudo tjeter isha fut por jo me u flliqe me besimin e juaj.

Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    ilirian ,

une nuk aprovoj asnje ofendim , aq me teper ne drejtim te emertimit te zotit , qofte ne gjuhen arabe (Allah), angleze(God), italiane(Dio), etj

secili ka mendimin e tij , e mira ose e keqja e atij mendimi eshte para Zotit.

cdo njeri , me postimet e tij tregon fytyren e vet ,
    kete fytyre me se miri e keni treguar ju te semurit me virusin arab
    Po te fryen prapanica si auspug i porches GTIS, e din ti qe ne e ruajm gjuhen dhe nuk ia tolerojm vetes as ne torturat me te kqija qe t'ia drejtojm fyerjet Zotit, prandaj ti me mir na ofendon neve, se sa ia kthen chinos.

Muslimanėt jan vėllezėr nė besim. Ti, si duket desolidarizohesh nga ky vllazerim edhe pse te nje race, te nje kombi e te nje gjuhe jemi !

kjo teme u hap per argumentet se Zoti e ka emrin Allah,
    e ju nuk keni argumente,
    tani kush eshte i zhytur ketu, ju apo chino,

dhe jeni ju qe sju ka mbetur gje tjeter vetem se te kendoni !

Jo vec ne m**, por edhe kudo tjeter isha fut por jo me u flliqe me besimin e juaj.
    Duhet rrjepur 7 here, per ta arrit nivelin e pastėrtis te besimit tim.

Po ani, ti si nje popotam vazhdo e shkarravitu aty ku te vie me se miri

Ne respektojm vendimin tend

Faqja 55 prej 94 FillimFillim ... 545535455565765 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •