edhe une kam qare per enver hoxhen kur vdiq , sepse keshtu isha brymosur, por kur e kujtoj tani qe jam rritur , e kuptoj sa gabim kam bere ,
kjo ndodhi per shkak te ambientit ku un u rrita , por me vone u llogjikova dhe kuptova se thjesht isha ndikuar nga mjedisi familjar dhe mjedisi shoqeror edhe rrethanat.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 28-09-2010 mė 09:57
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Mendo si te duash ti. Por une prape se prape mendoj se Bani ka te drejte ne lidhje me fjaline qe tha (te mos e perseris).
Ne cilen lende je e mire? Ne matematike? Te kujtohen kunderprovat qe beheshin per te "vertetuar" saktesine e rezultatit se detyres? Ja nje te tille: Sikur te ishe lindur ne nje familje tjeter, jo ne ate qe je lindur, si do e kishe quajtur sot Zotin? Cili do ishte besimi yt? Nese jo ky qe ke sot, atehere besimi yt te eshte "ofruar". Sic tha Bani.
Nderi qofte perhere ne anen tende.Faleminderit ti..chino
![]()
te pershendes Mon.Alisa !
mund te kete shume argumente qe ti thua se zoti e ka emrin Allah , me thuaj te lutem vetem nji , ose me thuaj me shume nqs mundesh , dhe prit per pergjigjen time,
une e kam hapur kete teme para shume kohesh por askush nuk ka dhene argument te qarte e te pamohueshem, sepse ekzistojne fakte qe hedhin poshte me argument cdo genjeshter qe Zoti e ka emrin Allah,
nuk eshte mekat te thuash se cilat jane argumentet !
por mekat eshte t'i mveshesh Zotit nje emer personal , e qe nuk eshte e vertete , eshte bile shume mekat i madh,kjo eshte gjynah , e jo te kerkosh argumentet, qe une i di shume mire qe nuk ekzistojne , sepse zoti kurre ne kur'an nuk e thote se emri i Tij personal eshte Allah.
pra kjo eshte nje genjeshter.
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Ekzakt!
Te gjithe njohim keso shembujsh. Edhe biseduesja qe i drejtohemi. Por .... eshte ne pyetje "alternativa e pare" qe e pershkrova me larte.
S'ka lidhje, kryesorja eshte se kaluan tanime dhjetera faqe pa A.R.G.U.M.E.N.T.E.
Me kokefortesi njeriu mund te pohoje cfaredo, mund te mbaje cfaredo besimi. Mund te thote se Zoti im eshte katerkembesh. Si shembull. Por s'ka argumente per kete besim. Nuk ka as atehere argumente, kur 1 milion njerez e libra thone se Zoti eshte vertet katerkembesh. Ketu deshton pala kunderbiseduese.
Krijoni Kontakt