Piro(avdi shpiuni)
More kopuk ndegjoje vete disa here,dhe shkruji fjalet e njerit dhe tjetrit mor qetnik shkavell qe shkruan nga kragujevci!
Haxhiu kurr se ka hyp ne kerr Arkanin kete e kam bere qe ti dhe shoket e tu te me jepni kinse kritika!Me pas hyp Arkani ne kerrin tim shtete pidhait e nanes ja kisha shkerdhyr e din ti mire kete,sepse une jam ky qe ja kam qie nanuqin ne vitin 1971 Nikolla Lubiqiqit per flamurin kuq e zi.Dhe qeky Muharrem eshte que me shqiptaret e tjere per tua plotesue deshirat e shkive me ndoqen qe te me likvidoin pse une e mbrijta flamurin kuq e zi .E ta shkerdheft nanenuqin flamuri kuq e zi!
Per keto fakte ke mundesi ti pyesish keta;Hysen Kolgeci nga vraniqi,Sadik Sylaj,Smail Berisha nga Suhareka, Muharrem Kuçi nga Suhareka,Reshit Bytyqi shefi yt o Avdi pisi,Rexhep Kryeziu me vellaun e tij,Kadri Kuçi nga Suhareka e tjere .Dhe Ky Muharrem bashk me mikun e tij dhe Ymer Gashin dhe Fadil Hoxhen me quajten tradhetar te jugosllavise.Ti Piro sje shqiptar pos spiun leninist,marksist enverist qe e keni patur zakon me iu shpif shokeve he te zuna qe je spiun pa qen fare vetem mi nxite qe te kacafyten me serb dhe te vriten.Dhe ju pisa pastaj ti qitni neper qiftela e ua dhefsha qiftelit e juaja.
Edhe serbet si ti me kan then se po baje _uçk dhe po i qoi rinin shqiptare ne aradhat e saja .Kam que shume te rinje ne uçk e din mire Fatmir Lima,dhe te tjeret /
Sa per ty kam inqizime me Haziz Morinen qe kemi bisedue pse nuk me kan marr shkau yt me luftue kundra spiunave dhe shkaut;Nese don i qesi dhe i ndegjon.
Piros dil hapur e jo si grua e stambollit qe shiten me pare!
Krijoni Kontakt