Close
Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 207
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    kah na ne Llap thon i flliqti mundohet me te flliq
    por jo ore dylber jo se edhe nkoft hanger pitja tepsia ka mbet
    dhe do te vie koha se gjithkush do te lidhet per kungjin e vet

kush po te thote ty se je llapjan, i thua vetes dhe mendon se te beson kush !!
    nuk mund ta bindesh kend me rrefimet prapa nofkes si llapjan se nuk je nga llapi!!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    kush po te thote ty se je llapjan, i thua vetes dhe mendon se te beson kush !!
    nuk mund ta bindesh kend me rrefimet prapa nofkes si llapjan se nuk je nga llapi!!
    Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    llapi, ti je qerim Kelmendi apo shok i logjistikes je.
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

Aty afer...
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Vendndodhja
    Epir
    Postime
    62
    [/CODE]
    Citim Postuar më parë nga arberi_fr Lexo Postimin
    drenicaku
    Xhavit Belaj
    http://sq.netlogstatic.com/p/oo/000/025/25249.jpg
    drenicaku;
    Xhavit Belaj

Piro,kam pare kam pare shpiuna,ama ti qe je me shume ftyra se kam bere mend fare!
    i Avdi paraqitesh here pro,here liri krasniqi,here zevendes i burgut ne prizren,here Leonora Shehu,here brari,here une jam une dhe pike,here here isa ,here balozi detit,eshume e shume ftyra qe perkrah si era ka fryn here me ldk here me aak,e here me pdk!Per bese qenke rrakateli sames,dhe veten e qove vete ne rrote te sames me doren tende jo nga une .

O shqyptar te merdhire a keni fakte per Haxhiun dhe per Avdiun qe kan qen dore e zgjatur e shkavit,e jo me te ndegjume se po i qihet memi shqiptarise shume shpejte mos harroni se KS ne amerike Hashim thaqin,bashk me sejdi keqin i shtinen ti ferkoin duart me borisa e serbin qe kosova me pavaresi,por sovraniteti i mvarur nga pushteti serb!Po u avfrohet ora o shpiuna qe edhe te ndershmeve do ua rrembeni jeten sherri juaj!Nuk keni me pas ma kohe te mirreni me Haxhiun,sepse Haxhiu ju keshilloi ,ju ndihmoi ane e mbane kosoves para luftes ne lufte dhe mbas saj e ju te gjitha te mirat ja peshurrni zoti ka me ua qie nanat popullit shqiptar!Pasi Haxhiut nuk jeni ka ja dini te gjitha te mirat edhe perendia me ju ardhe ne mesin e juaj nuk pasket me ja rras ate majmun!Ju shqiptar nuk keni as drejtesi,as per kete nuk keni as PERENDI,!E nje popull qe tradhetone sipas normave te se drejtes nderkombetare publike,dhe sipas kuranit e bibles keta popuj nuk e kan jeten gjate,sepse vete e zgjodhen rrugen e zhdukjes me deshire!
    Le mue, po edhe Brarin ma paskan ba Avdi Ibrahim. Apo e shef more Brari keta spiunet e udbes sa zagar te mire jane.

Aty afer...
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Vendndodhja
    Epir
    Postime
    62
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    tash u muar vesh se kush na qenka pirroja(avdi ibrahimi) dhe aty del edhe llapi!!
    arberi fr po ua ditka zorret ne bark juve avdi ibrahimve!!

kjo po duket se vetem ata qe kane qene spiuna sot thirren ne psudopatriotizem!!
    kane nevoi t'i mshefin skenaret e tradhetise duke i akuzuat te tjeret per spiun!!

mos d'vet se te kallxon vet keshtu pat then kadri veseli!!
    ata qe i japin zjarr per patriota ata kane damken e tradhetise si klysh te ish serbise!!
    Po spiuni i Arkanit, tash e zgjedhe enigmen dhe me gjete!!!

Shko merrne edhe Avdine dhe q. lok. ne Serbi, bashk me Haxhi Kuçin!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga pirroja1 Lexo Postimin
    [/CODE]

Le mue, po edhe Brarin ma paskan ba Avdi Ibrahim. Apo e shef more Brari keta spiunet e udbes sa zagar te mire jane.
    Citim Postuar më parë nga mebybe Lexo Postimin
    llapi, ti je qerim Kelmendi apo shok i logjistikes je.
    ani edhe per mua ja paska qellue haaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga pirroja1 Lexo Postimin
    Po spiuni i Arkanit, tash e zgjedhe enigmen dhe me gjete!!!

Shko merrne edhe Avdine dhe q. lok. ne Serbi, bashk me Haxhi Kuçin!
    une nuk te zbulova ty te zbuloi arberi fr!!
    tuk se shane ke humbur peshen dhe je deshifruar tani!!

( tani qe shane ) dhe permende serbine kjo e verteton se je avdi ibrahimi!!
    pse a loken ne serbi e ke ore avdi ibrahimi a!!

llap, pirroja ky arberi fr po ua beka fene baski !!

Aty afer...
    Anëtarësuar
    14-03-2006
    Vendndodhja
    Epir
    Postime
    62
    Pershendetje Llapi,
    E sheh se kane dal jasht kontrolle krejt keta udbash. Keshtu duhet me lujt qoke me ta, se mjaft kane lujt me neve sa kane qene argat te Serbise!

Vetem nje: po me dhimbet Brari, se ua ka majt krahun, kurse tash e paskan "djeg" edhe Brarin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    [QUOTE=pirroja1;2872553]Pershendetje Llapi,
    E sheh se kane dal jasht kontrolle krejt keta udbash. Keshtu duhet me lujt qoke me ta, se mjaft kane lujt me neve sa kane qene argat te Serbise!

pirroja/ avdi ibrahimi/ ketu e verteton edhe njehere se je avdi ibrahimi se ke qene argatos i serbit!!

tregohna pak si u infiltrove ne uck si zavendes komandant i brigades 128!!

Citim Postuar më parë nga arberi_fr Lexo Postimin
    çka kemi mbjelle more i marrum,ju na vodhet?
    Na luftuam kundra shkaut,e ju na kishit pergjue mos kemi krijue ndonji grup çlirimtar qe ju ta merrni timonin!

Ne mbollem e ju na korret ,na vodhet meritat,na etiketuat ne vend tjuain tradhetar!Na vrat shoket neper prita e ne nxitje me metodat stalinistoenveriste e pse jo edhe rugoviqe!

Ti thua nese pitja eshte ngrere ka mbete tepsia,dhe secili ka mu lidhe ne kungjin e vete!
    JU e keni ngre piten dheun e kosoves,ju ju thoni se tepsia eshte e jona dhe nuk u lejoni tjereve qe te perzihen duke iju kercnue nese ju kundershtoin!
    Kengen po e di por zani nuk po me shkon se pakes kemi mbete qe ja dojna te miren atedheut te te pareve tone arberor!

Pira qe paska qen i brugosur politike a na rrun leshin e hordhave!

Piro

A na tregon si te burgosen serbet ?,A ua ke dhene besen e shqiptarit qe nuk ke me punue kundra serbit !!hahaaaaa
    Pirrros ti pa ua dhene besen serbeve qe nuk ke me qen kundra serbise gugjen time ke mundur te burgosesh nga serbija!hahaaaa

Nese ja ke dhene besen serbeve qe nuk ke mi tradhetue,po serbet kan organizue gazetaret qe te shkruain menihere per ty,kamerat duke inqizue duke te dergue ne burg,qe popullit me ja mpire mendjet qe me thene a Pirrosi pidhici paska qen patriot e semen e semes spiunave pirrosus!Dhe a te kan thene nese nuk na betohesh ne ty nuk te burgosim,sepse nese ty te burgosim ti ne mesin e shqiptareve behesh i larte dhe kur te leshojna nga burgu ne serbet i organizojna spiunat shqiptar qe me te vizitue dhe nga vizitat e shumta ke mu ba pasanik i madhe dhe ne qeverin e kosoves bablokush spiun serb!
    Shkoni ne rrote te sames spiunat e serbiaqkes!
    arber fr, Qaq shume kan luftu me shkije keta te llapit ( qerim kelmendit) sa qe krejt sherbimi serb i ka vra mas lufte. Sa e quditshme kjo pune a!?
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

Faqja 10 prej 21 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •