Close
Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 207
    Citim Postuar më parë nga pirroja1 Lexo Postimin
    Pershendetje Llapi,
    E sheh se kane dal jasht kontrolle krejt keta udbash. Keshtu duhet me lujt qoke me ta, se mjaft kane lujt me neve sa kane qene argat te Serbise!

Vetem nje: po me dhimbet Brari, se ua ka majt krahun, kurse tash e paskan "djeg" edhe Brarin!
    Brari per juve eshte zot ketu ne forum. llapi, disa, e kosovelli jan grupa Qerim Kelmendit.
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Per hir te pjesmarrsit tjer te forumit, do ishte mire qe na tregoni me shume per keto emra qe po i lakoni , sepse ka njerz qe nuk din asgje per keto gjera dhe duajn te din. Falimderit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    qerim kelmendi eshte nje 'trim' i cili u martua me gocen e xhaxhait te vet!!
    qerim kelmendi eshte nje 'luftetar' qe e hodhi ne pusi adrian krasniqin , tjere!!

Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    qerim kelmendi eshte nje 'trim' i cili u martua me gocen e xhaxhait te vet!!
    qerim kelmendi eshte nje 'luftetar' qe e hodhi ne pusi adrian krasniqin , tjere!!
    Qerim Kelmendi e ka ba logjistiken dhe e ka organizu vrasjen e Tahir Zemes, Por urdhnat i ka marr nga lart. Ai I ka gjet njerzit, i ka gjet armet dhe automjetet per rast. Do ta qesim dhe cilat vetura dhe cilat shtepija i marr me qira per rastin Tahir Zemaj. Nejse
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

Citim Postuar më parë nga guri79 Lexo Postimin
    Per hir te pjesmarrsit tjer te forumit, do ishte mire qe na tregoni me shume per keto emra qe po i lakoni , sepse ka njerz qe nuk din asgje per keto gjera dhe duajn te din. Falimderit
    Cili emer te intereson!?

i/e regjistruar Maska e toni-as.roma
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    107
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    a u knaqe tuj ba monolog more haaaaaa
    spo jau rras kush rrenve tua hiq spo te pierdhin ne to ma haaaaaa

A po e shif se SHIKU ishte shum ma profesional se UDB-a tash BIA e juaj heeeee
    i shkret kini qen e kini mbet e kini me qen
    sjon rrena hiq o llapi se shiku prej pas lufte ja ka vra njerzt ldks po shihen si rasi i Limes qe veten e shpall te pafajshum e i mer 5 avokat 3 amerikan me nam nderkombtare dhe nje anglez po ashtu njeri prej avokatve em te mir ne Angli me thuaj ti nese je i pa fasjshum per diqka a ekishe mar vetem nje avokat a 5 ????
    Shqiptar me emer,Shqiptar me zemer!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga mebybe Lexo Postimin
    Qerim Kelmendi e ka ba logjistiken dhe e ka organizu vrasjen e Tahir Zemes, Por urdhnat i ka marr nga lart. Ai I ka gjet njerzit, i ka gjet armet dhe automjetet per rast. Do ta qesim dhe cilat vetura dhe cilat shtepija i marr me qira per rastin Tahir Zemaj. Nejse
    po eshte e vertete kjo qe thoni ju zoteri!!
    ka shume faje dhe borxhe, krimesh per te lare, qerim kelmendi!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    Cili emer te intereson!?
    1. Qerim KELMENDI, prejardhja e tijna, si dhe funksionet qe i ka ushtruar prej 1990.

2. Avdi IBRAHIMI, prejardhja e tijna, si dhe funksionet qe i ka ushtruar prej 1990.

3. Haxhi KUCI, prejardhja e tijna, si dhe funksionet qe i ka ushtruar prej 1990.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    (...) Tahir Zemaj. Nejse
    Pak njerz e din ket por i ndjeri Tahir ZEMAJ ka qen ne KOS me funksion kapiten.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    Citim Postuar më parë nga guri79 Lexo Postimin
    Pak njerz e din ket por i ndjeri Tahir ZEMAJ ka qen ne KOS me funksion kapiten.

ku more ti keto 'fakte'?!

Faqja 11 prej 21 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •