Close
Faqja 15 prej 47 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 465
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    SHEHIDEL-LAHU ‘ENNEHU LA ‘ILAHE ‘ILLA HUWE WEL-MELA’IKETU WE ‘ULUL-’ILMI KA’IMÆN BIL-KISTI LA ‘ILAHE ‘ILLA HUWEL-’AZIZUL-HEKIMU (‘ALI ‘IMRAN: 18).

[3:18] Perëndia dëshmon se nuk ka perëndi përveç Tij, e ashtu dëshmojnë edhe engjëjt dhe ata që kanë dije. Sinqerisht dhe me të drejtë, Ai është perëndia absolut; nuk ka tjetër perëndi pos Tij, të Plotfuqishmit, Më të Mençurit.

Fjala DESHMI (arabisht - Shahadah)
    3:18. All-llahu vërtetoi se nuk ka zot tjetër përveç Tij, e dhe engjëjt e ata që kanë dijeni, se Ai është Zbatues i drejtësisë. Nuk ka zot përveç Tij, Fuqiplotit, të Urtit

Thuani All-llahu !

A i keni frik kesaj fjale : Allah ?!

Edhe un kam pershtypjen qe jeni nje dhe i vetmi person me dy ftyra, ...apo nofka nese preferoni.

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    3:18. All-llahu vërtetoi se nuk ka zot tjetër përveç Tij, e dhe engjëjt e ata që kanë dijeni, se Ai është Zbatues i drejtësisë. Nuk ka zot përveç Tij, Fuqiplotit, të Urtit

Thuani All-llahu !

Edhe un kam pershtypjen qe jeni nje dhe i vetmi person me dy ftyra, ...apo nofka nese preferoni.
    Mos ik nga tema tash

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    une tani po mendoj qe bani dhe masteri jan nje person qe flet me dy nika

me te vertete me vure ne pozite te veshtire , nuk kam se si me t'a mush mendjen,
    sidoqofte mund t'a vertetosh vete , sepse une jam nga shqiperia , e masteri eshte kosovar, besoj se edhe mund t'e ndihmoje kjo per te kuptuar , mbase dialekti, ose ku di un , nuk di rruge tjeter , sidoqofte po t'i kthehemi temes edhe t'u pergjigjemi me argumenta ankesave tona , atehere kjo nuk do kishte edhe shume rendesi.
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Mos ik nga tema tash
    Oh temen qe ke hapur, un tu pergjigja mbi 1 here. Po qe s'je i aft te kuptosh, ketu nuk te kam pik faji !

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    patjeter qe nuk ka zot tjeter vec Zotit te madh , e kete deshmi mund t'a bej 1000 here ne dite , jo per te deshmuar ty , por per t'i deshmuar vetes besimin tim .

hajt po te pergjigjem edhe pytjes tjeter mos te ngelet hatri,
    jam mysliman e jo i krishter sepse jam i nenshtruar Zotit dhe besoj Kur'anin si fjale te Zotit.sepse fal namaz e jap zekat dhe agjeroj muajin e ramazanit, e them edhe shehadetin ashtu sic e thashe shqip edhe me lart , e-sh-hedu-ela-ilahe-il-all-llah.dhe shpresoj te me jepet mundesia qe nje here ne jete te shkoj ne meke , ashtu sic zoti ka urdheruar

*kujdes-edhe nje i krishter mund te jete mysliman dhe mos t'a njohe veten me kete emer , sepse mysliman ne arabisht do te thote i nenshtruar vullnetit te Zotit, nuk eshte emer , por fjale arabe
    ti po na akuzon neve se ne jemi duke e keqkuptu fen islame dhe ne fend te perendis e perdorni fjalen All-llah

ti pse po e perdor emrin All-llah ?

ndoshta ke harru apo edhe ti je ba si ne qe po e keqinterpretojm fen islame
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    ti po na akuzon neve se ne jemi duke e keqkuptu fen islame dhe ne fend te perendis e perdorni fjalen All-llah

ti pse po e perdor emrin All-llah ?

ndoshta ke harru apo edhe ti je ba si ne qe po e keqinterpretojm fen islame
    Ximi, ekziston tema atje tek forumi ne lidhje me emrat e Zotit, mos t'i ikim temes ne cfar po diskutonim.

Allah, Perendi, Zot, te gjith jane emra te Krijuesit

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Ximi, ekziston tema atje tek forumi ne lidhje me emrat e Zotit, mos t'i ikim temes ne cfar po diskutonim.

Allah, Perendi, Zot, te gjith jane emra te Krijuesit
    per ty qenka i pranuar emri All-llah po per shokin tend jo ai na quan njerz te humbur qe e perdorim ket emer ndersa ai vet e perdor

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin

Thuani All-llahu !

ju e dini qe ne nuk jemi i njeti person sepse nuk po shkruajme per here te pare ne forum, une sidomos kam 7 vjet anetar, po ju e beni qellimisht qe me kete hutim te degjeneroni temen ne nje loje kukafshehti se kush eshte kush, per qellimin e vetem per te devijuar nga pergjigjet e pyetjeve qe parashtrohen,
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    ju e dini qe ne nuk jemi i njeti person sepse nuk po shkruajme per here te pare ne forum, une sidomos kam 7 vjet anetar, po ju e beni qellimisht qe me kete hutim te degjeneroni temen ne nje loje kukafshehti se kush eshte kush, per qellimin e vetem per te devijuar nga pergjigjet e pyetjeve qe parashtrohen,
    ok ska nevoj mu brengos ju ne vetem po mendojm qe jeni nje person ashtu dukeni ne pergjigje

S'jeni i njejti person ?

Atehere jeni te lir nga un, uroj qe te beni nje debat me konstruktim se ne !

Es-selamu Alejkum ve Rahmetullah ! ( çfar duhet then kur ju pershendesim keshtu ? )

Faqja 15 prej 47 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •