Close
Faqja 16 prej 47 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 465
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Ti avokat i masterit je??

Po lere njeriun te shprehet vete njehere se na plase.

Nuk le m.u.t pa e perzier me shkop.

Phaaaa ... cfar plaskureci !!!!
    Ke te drejte...ty te kam perzier pak si shume!!!
    Une s'jam avokat i Masterit, por pikerisht i asaj qe kerkon ti: "shprehjes se lire"!!Plaç...
    Jarigas

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    per ty qenka i pranuar emri All-llah po per shokin tend jo ai na quan njerz te humbur qe e perdorim ket emer ndersa ai vet e perdor
    patjeter qe Allah e them sa here falem, por ky nuk eshte emer personal per Zotin eshte thjesht fjale arabe per Perenin,ne kete kuptim mund t'a perdor kushdo fjalen Allah por jo qe Zoti ,Perenia jone eshte All-llahu , sepse Allah eshte emri i tij
    Allah eshte si ne shqip Pereni ose anglisht God , vetem kaq.
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    patjeter qe Allah e them sa here falem, por ky nuk eshte emer personal per Zotin eshte thjesht fjale arabe per Perenin,ne kete kuptim mund t'a perdor kushdo fjalen Allah por jo qe Zoti ,Perenia jone eshte All-llahu , sepse Allah eshte emri i tij
    Allah eshte si ne shqip Pereni ose anglisht God , vetem kaq.
    pse se perdor emrin perendi ne namaz kush te ndalon kete gje kurani pasi ti sunetit dhe dijetarve sju beson ?
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    ok ska nevoj mu brengos ju ne vetem po mendojm qe jeni nje person ashtu dukeni ne pergjigje
    Edhe duhet te dukemi njejt ne pergjigje

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    S'jeni i njejti person ?

Atehere jeni te lir nga un, uroj qe te beni nje debat me konstruktim se ne !

Es-selamu Alejkum ve Rahmetullah ! ( çfar duhet then kur ju pershendesim keshtu ? )
    mir do ishte te bisedonim shtruar , nuk ka arsye qe t'i shmangemi bisedave ne forum , pasi forumi per kete gje eshte, por respektoj mendimin tend ,

we-alejkum-selam

mir do ishte te bisedonim shtruar , nuk ka arsye qe t'i shmangemi bisedave ne forum , pasi forumi per kete gje eshte, por respektoj mendimin tend ,

we-alejkum-selam
    Ve Alejkum Selam ?! Në kur'an apo ne hadithe e gjete këtë ??

pse se perdor emrin perendi ne namaz kush te ndalon kete gje kurani pasi ti sunetit dhe dijetarve sju beson ?
    sepse jo vetem fjala allah , por edhe fjalet e tjera te faljes jane arabisht, si psh
    semi Allahu limen hamideh, ose Allahu Ekber,
    po perdora fjalen Allah ne gjuhen e perditshme , atehere pse duhet te mos perdor edhe fjalet e tjera ne gjuhen e perditshme ashtu sic jane ne kuran , e pse duhet te them Zot e te mos them RRab sipas kesaj logjike

sepse jo vetem fjala allah , por edhe fjalet e tjera te faljes jane arabisht, si psh
    semi Allahu limen hamideh, ose Allahu Ekber,
    po perdora fjalen Allah ne gjuhen e perditshme , atehere pse duhet te mos perdor edhe fjalet e tjera ne gjuhen e perditshme ashtu sic jane ne kuran , e pse duhet te them Zot e te mos them RRab sipas kesaj logjike
    A ke mundesi te ma pershkruash namazin tend ? Si falësh ?! A ke ndonje foto, video, tekst apo dicka te ngjashme qe t'me tregosh shkurtimisht ?

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Ve Alejkum Selam ?! Në kur'an apo ne hadithe e gjete këtë ??
    paqja me ty mor vlla, edhe ktu ne greqi pershendesin ;irini se sas, qe do te thote , paqja me ty , ose alejkum selam, kjo eshte pershendetje qe mund te thuhet edhe ne shqip, une tu pergjigja arabisht , sepse ashtu pershendete ti

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    bani nuk jemi duke ju ikur temave une pyta se kush te ka than ty te perdoresh emrin All-llah gjat namazit e jo perendi ?

pse kur si beson sunetit dhe dijetarve falesh arabisht pse nuk falesh shqip ?

te pershendes neser ine mbremje i lexoj pergjigjet
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Faqja 16 prej 47 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •