Close
Faqja 109 prej 206 FillimFillim ... 95999107108109110111119159 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,081 deri 1,090 prej 2056
    Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    hajde mendje hajd, logjike injoranetesh! disa ka luftu me shum se palestinezet!
    sa gjaku ashete deredhe mer disa,por cfare gjaku se?
    Pa AMERIKEN dhe NATON sot do te ishem me zi se palestinezet.
    Shyqyr Zotit qe i madhi shqyptaris nuk gjasonete ne arafatin dhe never hoxhen, te puthej me ruset
    sot disa ne ishem pik e pes pa planeg eshpi em zi se palestinezet.
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Daja Goni, populli thjeshete keshtu si q ejam une plaku, jo ne mes te rreshtave por di te lexoj edhe nen rreshta, hilet kuqaloshe kush nuk i di sot. Sa do qe meshifet kapedani mbas inteleketualitetit dhe mundohet te na bined per mirekupetim ne debate, shifet nga qielli qendrimi i ti i nji aneshem, kapedan plaku ta sajon prej aredhjen tene te dikureshme enveriste, megjithe ate te falenderoj ne bisedat e buta qe mundohesh te besh , sa per te an bined dicka harre fare.

per ti kupetua politikat e enverit duhet te shkallemosh neper arkivat jugosllave,bullgare, ruse,kineze.
    per ndodhite finedit negjarejet qe i perjetuam keta 20 vitet e funedit shyqyr Zotit envero-titizmi ska arrit ti zhduk ,fallsifikoj , dokumentat , per ta dite s e ksuh ishte Dr RUGOVA, kekroni ne arkivat, Washingeton, Londer, Rome, Berlin, mu per kete rrotullim kritikohet i madhi shqyptaris nga mbetja e asaj te keqje sllavo komuniste.

Daja Goni, a thua donjeher do te shkruhet historia kombetare drejte?

i/e regjistruar Maska e SKIFTERI&12.05
    Anëtarësuar
    04-11-2007
    Postime
    423
    Lidhja demokratike e kosovese eshte turpi i kosoves ndersa kulmi isaj esht i.rugova edhe pse per te vdekurin sesht mire te flitet ske qi ben kure me kto llafe merren ende disa njerz thjesht naive,
    thashe turpi se ske se i thua ndryshe kur ne vende se ti jepej kurajo popullit ne okupim per nje rrezistence spaku aktive aje ju bente thirrje popullit qe mos ti provokonin serrbet ndersa ne anen tjeter nuk kishte dite qe ne stacionet policore serrbe te mos rrafeshin njerzit deri ne alivanosje.
    perdhunimet e grave vajzave qe shum pak jane ber publike per kohen ndersa ne anen tjeter vazhdonte shperngulja e shqiptarve agjensionet turistike mbinin si kpurdhat pas shiut.
    simbas statistikav vetum mbrenda 4vitesh ishin shperngulur mase gjysm milioni shqiptare.si ti kuptojm kta injorant me tru lepuri.

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Mire ashet mire ashtu si thua ti, por provo dhe hyne ne mberendesi te popullit ne mest , pyet dhe jepi keto komente bombastike patriotike, vetem populli di s ecfare perjetoi nga patriotizmat enveriste lprk-iste nga shkurret, nga zvicra e kudo per anesh lisshonjen kushetrim a nuk dukeshin kerkuned, populli e perjetoj ate qe na mesonete i madhi Shqyptaris, populli ne krye me Jasharat dhe varret masive kudo, populli i lan shkrete ne meshire te Zotit, Fale ZOTIT, AMERIKES, NATOS, sot disa akoma kan energji per piskama patriotike nga anesh,por jo aty ku digjej guri e druni,aty ku masakrohej femija e plaku, aty ku cnderohej nderi shqyptar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2009
    Postime
    119
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    Daja Goni, populli thjeshete keshtu si q ejam une plaku, jo ne mes te rreshtave por di te lexoj edhe nen rreshta, hilet kuqaloshe kush nuk i di sot. Sa do qe meshifet kapedani mbas inteleketualitetit dhe mundohet te na bined per mirekupetim ne debate, shifet nga qielli qendrimi i ti i nji aneshem, kapedan plaku ta sajon prej aredhjen tene te dikureshme enveriste, megjithe ate te falenderoj ne bisedat e buta qe mundohesh te besh , sa per te an bined dicka harre fare.

per ti kupetua politikat e enverit duhet te shkallemosh neper arkivat jugosllave,bullgare, ruse,kineze.
    per ndodhite finedit negjarejet qe i perjetuam keta 20 vitet e funedit shyqyr Zotit envero-titizmi ska arrit ti zhduk ,fallsifikoj , dokumentat , per ta dite s e ksuh ishte Dr RUGOVA, kekroni ne arkivat, Washingeton, Londer, Rome, Berlin, mu per kete rrotullim kritikohet i madhi shqyptaris nga mbetja e asaj te keqje sllavo komuniste.

Daja Goni, a thua donjeher do te shkruhet historia kombetare drejte?
    Plaku, e daja Goni, mos behi merak ore burra se as neper mend nuk me shkon mundesia per te ndrruar opinionet dhe qendrimet tuaja per Rugoven as preferencat tauja politike,si duhet ta dini hiqni nga mendja mundesuine se mund te promovoni Rugoven ne figure uniteti rreth se ciles mund te bashkohen shqiptaret. Ai vete me veprimet,sjelljet dhe deklerimet e veta nuk i sherbeu kesaj
    kauze.Kur them kete kam parasysh njeaneshmerine partiake te tij,qendrimin ndaj
    shqiperise,qendrimin ndaj luftes per liri dhe UÇK-se,dhe nenshtrimit te tij karshi armikut ne momentet me dramatike e kulnore kur populli perpelitej mes jetes dhe vdekjes.
    Pra nuk jane ne pyetje percaktimet ideologjike .Jo..jo.. jane qeshtje parimesh dhe vlerash njerezore keshtuqe mvaren nga karakteri i atyre qe i shikojne dhe vleresojne. Nuk duhet te fajsohen te tjeret pse gjerat i shikojne ashtu si ishin ne realitet dhe nuk perdorin gjyzlyket me ngjyra partiake me sentimente tifozlleku fanatik.
    Rugova do te mbetet gjithemone nje figure politike kontraverze ashtu si ka qene sa ishte gjalle sepse askush nuk mund ta ndrroje te kaluaren.keshtuqe eshte me se miri qe me te te merren historianet e ne ti kthehemi ardhmerise.

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga kapidani 9 Lexo Postimin
    Mos u zemro daja Goni,ti vetem shikoi njehere ore burre ne kend te perngjajne.
    Shtrohet pyetja : si jane gjete se bashku keta koqevare? Tani e kam te kjarte pse perpiqet aq shum Halil Matoshi te formoje kombin k o q e v a r e . Ti mos e prek neqoftese nuk je me formua ate komb.
    Qe te vleresohen njerezit se sa jane patriota permes fizikumit te tyre kjo ndodh vetem tek shqiptaret.

Ne kombin "k o q e v a r e" a hyn edhe Baton Haxhiu,ish-UDB-ashi ?
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    JOJOJO Batoni hyne me Jovica Stanishiqin ne kombin gabeloshka.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Qe te vleresohen njerezit se sa jane patriota permes fizikumit te tyre kjo ndodh vetem tek shqiptaret.

Ne kombin "k o q e v a r e" a hyn edhe Baton Haxhiu,ish-UDB-ashi ?
    Lum bafsh gjithmone o fatlum!
    Lum befsh per kete foto qe na e solle, sepse kisha pase mundesi tja tregoj nje ngjarje kapidanit.

Ne greven e urise qe beme si student, njeriu i cili me mish e me shpirte u mundua te na nxjerre nga salla ishte Baton Haxhiu ( si perfaqsues i studenteve) Muhamet Bicaj ( si perfaqsues i universitetit) dhe disa nga komiteti krahinore i atehershem. Me kete veprimtari eshte merre ky shoku i Hashes gjat gjith jetes se vet.

Mos i qit p... hi o kapidan ( me fal per shprehjen,por eshte adekuate per kete rast).

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2009
    Postime
    119
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Lum bafsh gjithmone o fatlum!
    Lum befsh per kete foto qe na e solle, sepse kisha pase mundesi tja tregoj nje ngjarje kapidanit.

Ne greven e urise qe beme si student, njeriu i cili me mish e me shpirte u mundua te na nxjerre nga salla ishte Baton Haxhiu ( si perfaqsues i studenteve) Muhamet Bicaj ( si perfaqsues i universitetit) dhe disa nga komiteti krahinore i atehershem. Me kete veprimtari eshte merre ky shoku i Hashes gjat gjith jetes se vet.

Mos i qit p... hi o kapidan ( me fal per shprehjen,por eshte adekuate per kete rast).
    Daja Goni mos nxito more burre.Une nuk e permenda as nuk e mora ne mbrojtje Baton Haxhiun .Ketu paska dale ne foto me Kryeministrin e Kosoves dhe anetarin e kryesise se Kuvendit te Kosoves si gazetar. Une e kam pare Batonin live ne TV Klan ne bisede me keta dy funksionaret e larte te Kosoves.
    Une po i besoj ato qe shkruan ti per Batonin se me duket se eshte gjete si thote populli per ♀do va.Nuk ma merr mendja se ka qene dhe as qe eshte shoku i Hashim Thaqit ashtu si nuk jane shoke te Batonit gjithe ata qe intervistohen nga ai ne emisione televizive dhe gazeta.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga kapidani 9 Lexo Postimin
    Daja Goni mos nxito more burre.Une nuk e permenda as nuk e mora ne mbrojtje Baton Haxhiun .Ketu paska dale ne foto me Kryeministrin e Kosoves dhe anetarin e kryesise se Kuvendit te Kosoves si gazetar. Une e kam pare Batonin live ne TV Klan ne bisede me keta dy funksionaret e larte te Kosoves.
    Une po i besoj ato qe shkruan ti per Batonin se me duket se eshte gjete si thote populli per ♀do va.Nuk ma merr mendja se ka qene dhe as qe eshte shoku i Hashim Thaqit ashtu si nuk jane shoke te Batonit gjithe ata qe intervistohen nga ai ne emisione televizive dhe gazeta.
    Po dora e tije mbi krahun e Xhavitit? A thua per te pozuar me mire e ka bere? Po Batoni, te gjith qe interviston ua qet krahun mbi supe?

PS. Une ty nuk te fajsova se e morre Batonin ne mbrojtje. Ti merr ne mbrojtje ata qe pijne qaj me Batonin. Pa perjashtim. E une thash, hajt se po e tregoj nje ndodhi te vogel. Edhe kjo ndodhi e perjetuar nga une, jo llafe te qajtoreve se ti e di, une me llafe nuk merrem.

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •