Shume njerez nuk e kuptojne qe Thaci nuk eshte "Gjarper" me shqiptaret, ishte me ata qe duhej te ishte i tille.
Rugova ka bere gabime shume te medha me UCK-ne, po kjo nuk e bene shka ate. E bene njeri te deshtuar, por prape shqiptar mbetet. Andaj Thaci ia shtrengoi doren, e shikoi ne sy, dhe i buzeqeshi.
Po shumica e shqiptareve shohin me ngjyra politike, e shpesh i bejne dem pikerisht partise, sikurse ky rasti ketu.
I feel Kosovereign!
Jo, une nuk di gje. Edhe pse besoj ne Zot, nuk besoj ne keto prrallat e verberise. Pyetja ime ishte shume e thjeshte: pse nuk ia verboi Zoti syte para se te urdheronte masakrimin dhe debimin e shqiptareve?
Hashim Thaqi nuk ka qene as me shume e as me pak se nje figure, apo me mire te them aktor, ne ato momente.Thaci mund te beje gabime gjuhesore, por kjo nuk ia humb aspak kontributin e dhene per Kosoven, dhe s'mund te miret si argument per ta etiketuar si jostrategjik vendimin e tij neutral per disa ore. E perseris, ishin ne pyetje vetem dia ORE.
Mendoj se e meriton cmimin Oscar.
Si keshtu?!- Rugova i fitoi zgedhjet sepse ishte ende ajo mendesia: qe s'e voton Rugoven, je me shkije. Dhe sot e kesaj dite, votuesit e LDK-se jane kryesisht te moshuarit, pra qe jetojne ende me ate mendesi.
Partia rivale e Rugoves ishte partia e dale nga UCK-ja. Aq injorant e beni popullin sa te besoni qe populli nuk e dinte dallimin ne mes te UCK-se dhe shkijeve?
Tentim i bukur per t'iu shmangur pyetjes- Kush ishte ky Uashingtoni im??![]()
.
Pyetja ishte: perse HASHIM THAQI perkulet para varrit te Ibrahim Rugoves secilin pervjetor?
Mos u shmang edhe kesaj rradhe se nuk ka kuptim.
Kompromis per tradhetarin!- U quajt Rruga e Kombit me emrin e Rugoves, sepse u dasht te behej nje kompromis mes dy forcave me te medha politike, ne menyre qe aeroporti ta marre emrin e Adem Jasharit.
Si ka mundesi qe te behen kompromise per tradhetaret e kombit?
Edhe PDK-ne e bashkuan interesat politike me LDK-ne, dy here bile.- Ramushi s'kishte respekt nje kohe e nje vakt, por interesat politike te pasluftes filluan t'i bashkojne.
Si ka mundesi qe te lidhen koalicione me pasardhesit e tradhetareve?!
P.s. Kandy*, dukesh qe je vajze (?)e zgjuar. Mos merr shembull nga disa te tjere te flasesh me gjuhen e emocioneve dhe urrejtjes.
Do te vjen nje dite kur do te kuptojme se as ai e as ky nuk kishin shume ne dore. Realizoheshin dhe vazhdojne te realizohen plane te pregaditura shume kohe me pare.
Nese jo spektator, ishin aktor te mire![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 31-05-2011 më 16:32
Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 01-06-2011 më 02:47
"Shoku Mjekesise"
busavat-ktu asht mezor duke ja jep doren shkavellit-por ni ven e lexova se dipllomati i par serb per kosove ne londer,zevendes ambasadori,nga qeveria aktuale,at kohe ishim ne robri zori ia jep doren ,por sot ne liri po i ban diplomata,se di hiq qa asht puna e patriotave.
High Voltage , Power Supply
Krijoni Kontakt