Close
Faqja 159 prej 206 FillimFillim ... 59109149157158159160161169 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,581 deri 1,590 prej 2056
    ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    haha haaaaa , nuk folke mo hiq ...

ndash beso ndash mos beso , kjo asht e vertetë
    Sigurisht ia ka honger maca gjuhen

Po de po, sa t'kete Kosova njerez te tille, edhe gjendja e saj do t'jete e tille. Mjere ne qe na kane rene hise.
    I feel Kosovereign!

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Sigurisht ia ka honger maca gjuhen

Po de po, sa t'kete Kosova njerez te tille, edhe gjendja e saj do t'jete e tille. Mjere ne qe na kane rene hise.
    E VERTET ASHT -KANDY QKA PO POSTON BUSAVATA SE ILMI QOPA KESHTU KA THEN DRENICAKI -EDHE KUR ISHTE TAKIMI NE ATO VITE PER MU SHKU UQK QOPA ME DISA SHQIPTAR SHKOJSHIN NAPER MEKDONALLCA APO BAZENA. MAS LUFTES PATRIOTAT ME TE MDHAJ U BAN
    High Voltage , Power Supply

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga trestenik Lexo Postimin
    E VERTET ASHT -KANDY QKA PO POSTON BUSAVATA SE ILMI QOPA KESHTU KA THEN DRENICAKI -EDHE KUR ISHTE TAKIMI NE ATO VITE PER MU SHKU UQK QOPA ME DISA SHQIPTAR SHKOJSHIN NAPER MEKDONALLCA APO BAZENA. MAS LUFTES PATRIOTAT ME TE MDHAJ U BAN
    Shume njerez nuk e kuptojne qe Thaci nuk eshte "Gjarper" me shqiptaret, ishte me ata qe duhej te ishte i tille.

Rugova ka bere gabime shume te medha me UCK-ne, po kjo nuk e bene shka ate. E bene njeri te deshtuar, por prape shqiptar mbetet. Andaj Thaci ia shtrengoi doren, e shikoi ne sy, dhe i buzeqeshi.
    Po shumica e shqiptareve shohin me ngjyra politike, e shpesh i bejne dem pikerisht partise, sikurse ky rasti ketu.
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Shume njerez nuk e kuptojne qe Thaci nuk eshte "Gjarper" me shqiptaret, ishte me ata qe duhej te ishte i tille.

Rugova ka bere gabime shume te medha me UCK-ne, po kjo nuk e bene shka ate. E bene njeri te deshtuar, por prape shqiptar mbetet. Andaj Thaci ia shtrengoi doren, e shikoi ne sy, dhe i buzeqeshi.
    Po shumica e shqiptareve shohin me ngjyra politike, e shpesh i bejne dem pikerisht partise, sikurse ky rasti ketu.
    per ate qe jemi shqiptar ne duhet tia zgjasim doren njeri tjetrit , pa tjeter .. po qoft ajo edhe neper darsme apo raste ngushllimi , raste vdekje ...

Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353

Kandy-per mua personalisht te gjith jan patriota si dr.rugova.thaqi.adem jashari.ramushi e plot trima patriot shqiptar.qe ne rambuje nuk e pranuan ndihmen e nato-os,pa drejten e referendumit

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Zoti ia verboi syte pikerisht ne momentin vendimtar, ndryshe s'e di cfare e gjeti Slloben qe beri ate gabim. Di ti gje?
    Jo, une nuk di gje. Edhe pse besoj ne Zot, nuk besoj ne keto prrallat e verberise. Pyetja ime ishte shume e thjeshte: pse nuk ia verboi Zoti syte para se te urdheronte masakrimin dhe debimin e shqiptareve?

Thaci mund te beje gabime gjuhesore, por kjo nuk ia humb aspak kontributin e dhene per Kosoven, dhe s'mund te miret si argument per ta etiketuar si jostrategjik vendimin e tij neutral per disa ore. E perseris, ishin ne pyetje vetem dia ORE.
    Hashim Thaqi nuk ka qene as me shume e as me pak se nje figure, apo me mire te them aktor, ne ato momente.
    Mendoj se e meriton cmimin Oscar.

- Rugova i fitoi zgedhjet sepse ishte ende ajo mendesia: qe s'e voton Rugoven, je me shkije. Dhe sot e kesaj dite, votuesit e LDK-se jane kryesisht te moshuarit, pra qe jetojne ende me ate mendesi.
    Si keshtu?!
    Partia rivale e Rugoves ishte partia e dale nga UCK-ja. Aq injorant e beni popullin sa te besoni qe populli nuk e dinte dallimin ne mes te UCK-se dhe shkijeve?

- Kush ishte ky Uashingtoni im??
    Tentim i bukur per t'iu shmangur pyetjes .
    Pyetja ishte: perse HASHIM THAQI perkulet para varrit te Ibrahim Rugoves secilin pervjetor?
    Mos u shmang edhe kesaj rradhe se nuk ka kuptim.

- U quajt Rruga e Kombit me emrin e Rugoves, sepse u dasht te behej nje kompromis mes dy forcave me te medha politike, ne menyre qe aeroporti ta marre emrin e Adem Jasharit.
    Kompromis per tradhetarin!
    Si ka mundesi qe te behen kompromise per tradhetaret e kombit?

- Ramushi s'kishte respekt nje kohe e nje vakt, por interesat politike te pasluftes filluan t'i bashkojne.
    Edhe PDK-ne e bashkuan interesat politike me LDK-ne, dy here bile.
    Si ka mundesi qe te lidhen koalicione me pasardhesit e tradhetareve?!

P.s. Kandy*, dukesh qe je vajze (?)e zgjuar. Mos merr shembull nga disa te tjere te flasesh me gjuhen e emocioneve dhe urrejtjes.
    Do te vjen nje dite kur do te kuptojme se as ai e as ky nuk kishin shume ne dore. Realizoheshin dhe vazhdojne te realizohen plane te pregaditura shume kohe me pare.
    Nese jo spektator, ishin aktor te mire
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 31-05-2011 më 16:32

God Bless You Maska e _Mersin_
    Anëtarësuar
    21-05-2008
    Vendndodhja
    ne nota humori
    Postime
    2,593
    Citim Postuar më parë nga vetima Lexo Postimin
    Shum i bukur asht kan,

qka ju mer mendja a maj bukur rugova apo gadafi ?

.....hahahahaha o te falte Zoti, se mbarova kur kam lexuar kete postin tend hahahahaha

Citim Postuar më parë nga busavata
    per ato duhesh mi pyt femrat e forumit
    Femrat e forumit kane shije te holla nuk ia varin rugoves, edhe gadafit sbesoj se ai i ka 300 bodygarde.po ci do ka per te ik per shqope turi leshi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga _Mersin_ : 01-06-2011 më 02:47
    "Shoku Mjekesise"

Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353

me Shkavellin
    busavat-ktu asht mezor duke ja jep doren shkavellit-por ni ven e lexova se dipllomati i par serb per kosove ne londer,zevendes ambasadori,nga qeveria aktuale,at kohe ishim ne robri zori ia jep doren ,por sot ne liri po i ban diplomata,se di hiq qa asht puna e patriotave.

United States of Albania Maska e USA NR1
    Anëtarësuar
    18-01-2010
    Vendndodhja
    KU
    Postime
    5,430
    kjo asht foto historike , nje dit para se te ndodh kjo ... ilmi qopa drenicaku me ka than :
    - qat dit qe tia zgjat doren Thaqi Rugoves , kom mu bo shka .
    haha ku eshte shkavi

Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353

me Amerikanin
    busavat-nese e ki ndonje foto me oltbrajtin postoje

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •