Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 74
    SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Hahaaaa...Aktiv,se kemi frik mos na nxjerrin jasht.....
    Gjysmen the!....jemi nga bregu tjeter.....
    Epo mire po notoni avash te pakten.

Si tju nxjerri njeri perjashta se nuk lejohet.Vet nuk ikni.

Po ketu ishte puna tek mosha e trete edhe qenka problem i madh zenkat midis vjerres edhe nuses.
    Per mua eshte problemi kryesor.

P.s avash avash i afrohen te gjithe bregut tjeter.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Epo mire po notoni avash te pakten. :p

Si tju nxjerri njeri perjashta se nuk lejohet.Vet nuk ikni. :p

Po ketu ishte puna tek mosha e trete edhe qenka problem i madh zenkat midis vjerres edhe nuses.
    Per mua eshte problemi kryesor. :p

P.s avash avash i afrohen te gjithe bregut tjeter.
    Nuk ja vlen te notosh,jemi nga bregu tjeter.Te kthehemi mbrapē nuk kthehemi dot.
    Vet edhe ikim,po eshte me mire kur te nxjerrin jashte;se del i pafajshem..
    Problemi midis vjerres e nuses eshte problem normal,njeriu duhet te kete dhe armiq....

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anėtarėsuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Nuk ja vlen te notosh,jemi nga bregu tjeter.Te kthehemi mbrapē nuk kthehemi dot.
    Vet edhe ikim,po eshte me mire kur te nxjerrin jashte;se del i pafajshem..
    Problemi midis vjerres e nuses eshte problem normal,njeriu duhet te kete dhe armiq....
    Po ca problemi o Serafim se vetem ne shqiptaret e kemi.Gjithe bota jetojne ndare.
    Megjithate gje e keqe nuk eshte vetem se fajet i ka nusja asnjehere vjerra.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Po ca problemi o Serafim se vetem ne shqiptaret e kemi.Gjithe bota jetojne ndare.
    Megjithate gje e keqe nuk eshte vetem se fajet i ka nusja asnjehere vjerra. :)
    Po, muabet kot o Santo.
    Njerezit te jetojn si te duan.(mundesisht pa bere moral kot.(Jetojn ndare;se kane mundesit o ashtu e mendojn;jetojne bashke se nuk i kane...etj etj..)
    "Fajin e ka gjithmone vjerra."

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Respekt? Eshte 3 here 6 here. Me pas kthehet ne "JOB". Edhe mos m'thuaj nuk eshte me "detyrim". Se kam jetu 1here e nje kohe dhe une atje. Atje, te marrin neper goje lagja, fisi, edhe kush i ka bere keto te dyja. I c'nuse e poshter thone. lol

pastaj, mos shko shkume larg- shif Pranveren, si i gjykoi sa erdhi ne forum. Pa marre fryme, direkt e ketu. Fresh . lol

rasti i dyte- Endlessi, na dikton kush u burri e kush o gruaja. Edhe thuaj s'esthe me detyrim.
    Pershendetje PINK! Une kam respeky jp per ty por edhe per vajzat e reja qe debutojne ne kete forum...N.q.se e ke kuptuar fabulen e ketuj tregimi real do te thellohesh pak me shume...une nuk them se duhet te jesh sherbetore e te moshuarve...po ne familje per shkak te kushteve qe egzistojne ketu ne vendin tend dhe timin ...je e detyruar te ndash te njejten strehe me prinderit e burrit.Dhe kur ke keto kushte ka ca rregulli morali yne qe me te moshuarit edhe ne rruge kur i gjen do ti ndihmosh per dicka jo me t`i kesh ne shtepi e te mos i shikosh...Si medon ti se nusja do te beje punet e mos me kete mua neper kembe e te me degdise tere diten neper stolat e lulishtes me nje cope buke ne cante si me qene nje i huaj e jo si nje cift qe kam lene edhe une rinine per te mbajtur shtepine e per te rritur ate qe ju sot e mbani per krahu e beni ndoshta nje jete lluksoze e moderne duke harruar se ai eshte biri i atyre qe ju lini jashte e femijen tuaj e shtrengoni fort perdore pa menduar se nje dite ai do te jete ne rolin tuaj e do te kete te njejten sjellje...
    A,je ne gjendje ekonomike mer, nje puntore ne shtepi dhe t`ju ndihmoje ju e ti jape nje gote caj atij/saj plaku apo plake se urata ke per tere jeten...
    Tash pak per ne familjen time...kam nuse ne pune ajo ne pune une,kemi rregulluar punet ,ajo mesuese paradite e une mbasdite per te mbajtur une femijen e saj dhe djalit tim ne shtepi...une vi nga puna e lodhur me shume se ajo se nuk kam vitet e saj dhe nuk mund te pastroj edhe shtepine ,une gatuaj drekat ,darkat,ngre djalin e ushqej e vesh e bile edhe e shetis ne park,dimer e vere,bashkeshorti im ben tere pazaret dhe ajo merret me hekurin,me rregullimin e shtepise.pastrimin se rregullin e bej vete se nuk do te pres une te vije ajo nga puna e te rregulloje krevatet apo rrobat e femijes...pa ne me te rriturit kemi shtepine hapur ,presim edhe percjellim edhe shoqe e miq per vizita per kafe...Do te thoni ju thjeshtojini ca keto te hyra e te dala...po ja qe jemi Ballkanas e nuk mund ta shuajme fare traditen e shqiptarit qe nje nder to eshte edhe mikpritja e respekti...PINK, SA NA BEN KEMBA E DORA NUK U BIEM NE QAFE TE RINJVE ,PO KUR TE JEMI NE SHTRAT KEMI NEVOJE PER NJE GOTE UJE E PR NJE CAJ TE NGROHTE QE TE NDJEJME NGROHTESINE TENDE SI NUSE DHE TE BIRIT TIM QE E DI TI SI JU KEMI RRITUR NE KOHEN E XHAXHIT...VERTET ME RADHE NEPER QUMSHTE QE NE KATER TE MENGJESIT E PASTAJ VRAP NE PUNE...kaq duam ne ...pak respekt e shume pak sherbim se urata do te kini tere jeten...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga pranvera bica Lexo Postimin
    Pershendetje PINK! Une kam respeky jp per ty por edhe per vajzat e reja qe debutojne ne kete forum...N.q.se e ke kuptuar fabulen e ketuj tregimi real do te thellohesh pak me shume...une nuk them se duhet te jesh sherbetore e te moshuarve...po ne familje per shkak te kushteve qe egzistojne ketu ne vendin tend dhe timin ...je e detyruar te ndash te njejten strehe me prinderit e burrit.Dhe kur ke keto kushte ka ca rregulli morali yne qe me te moshuarit edhe ne rruge kur i gjen do ti ndihmosh per dicka jo me t`i kesh ne shtepi e te mos i shikosh...Si medon ti se nusja do te beje punet e mos me kete mua neper kembe e te me degdise tere diten neper stolat e lulishtes me nje cope buke ne cante si me qene nje i huaj e jo si nje cift qe kam lene edhe une rinine per te mbajtur shtepine e per te rritur ate qe ju sot e mbani per krahu e beni ndoshta nje jete lluksoze e moderne duke harruar se ai eshte biri i atyre qe ju lini jashte e femijen tuaj e shtrengoni fort perdore pa menduar se nje dite ai do te jete ne rolin tuaj e do te kete te njejten sjellje...
    A,je ne gjendje ekonomike mer, nje puntore ne shtepi dhe t`ju ndihmoje ju e ti jape nje gote caj atij/saj plaku apo plake se urata ke per tere jeten...
    Tash pak per ne familjen time...kam nuse ne pune ajo ne pune une,kemi rregulluar punet ,ajo mesuese paradite e une mbasdite per te mbajtur une femijen e saj dhe djalit tim ne shtepi...une vi nga puna e lodhur me shume se ajo se nuk kam vitet e saj dhe nuk mund te pastroj edhe shtepine ,une gatuaj drekat ,darkat,ngre djalin e ushqej e vesh e bile edhe e shetis ne park,dimer e vere,bashkeshorti im ben tere pazaret dhe ajo merret me hekurin,me rregullimin e shtepise.pastrimin se rregullin e bej vete se nuk do te pres une te vije ajo nga puna e te rregulloje krevatet apo rrobat e femijes...pa ne me te rriturit kemi shtepine hapur ,presim edhe percjellim edhe shoqe e miq per vizita per kafe...Do te thoni ju thjeshtojini ca keto te hyra e te dala...po ja qe jemi Ballkanas e nuk mund ta shuajme fare traditen e shqiptarit qe nje nder to eshte edhe mikpritja e respekti...PINK, SA NA BEN KEMBA E DORA NUK U BIEM NE QAFE TE RINJVE ,PO KUR TE JEMI NE SHTRAT KEMI NEVOJE PER NJE GOTE UJE E PR NJE CAJ TE NGROHTE QE TE NDJEJME NGROHTESINE TENDE SI NUSE DHE TE BIRIT TIM QE E DI TI SI JU KEMI RRITUR NE KOHEN E XHAXHIT...VERTET ME RADHE NEPER QUMSHTE QE NE KATER TE MENGJESIT E PASTAJ VRAP NE PUNE...kaq duam ne ...pak respekt e shume pak sherbim se urata do te kini tere jeten...
    Shume mire e ke thene ne fund. Ke ngritur dhe "zerin" aka shkronjat. Te gjitha ato sakrifica i ke bere per femijet e tu, dhe jo per nusen. Femijet e tu e kane per detyre te kujdesen per ty, kur te plakesh. Dhe jo nusja e djalit.
    E keqja e shqiptareve, eshte se sado vite kalojne, vazhdojne te ecin ne gjurmet e te pareve, qindra shekullore. Jeta ka ndryshuar, kushtet, kerkesat gjithashtu.

Kryesorja atje, dhe ku eshte e gjitha "sherri vjerre-nuse- djale" apo e kunderta , sepse nuk ecin me kohen: Femija, mbaroi shkollen, filloi pune. Del ne jete. Leviz ne shtepi me vete (atje zorr se ndodh? ). Fundja dhe me qera. Duhet te behet zot/zonje e vetes. Ka jeten e tij/saj.
    Nje rast qe solle ti, nuk perfaqeson te gjithe atje. Ka shume raste qe dhe une di te kunderten. Pra e mira e te mirave, dhe ndalimi i ketyre budalliqeve, eshte - Secili ka jeten e tij.
    Dhe une neser pasneser, kur te me rritet im bir, nuk pretendoj te jetoj me mua, e te kujdeset/lidhi jeten me mua. Jo ai ka jeten e tij. Detyra ime si prind eshte ta nxjerr ne jete, dhe ai kur te rritet do bej te njejten gje per femijet e tij. Ky eshte ligji i jetes. Dhe jo mbrapsht. Besoj isha e qarte.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    [QUOTE=PINK;2856106]Shume mire e ke thene ne fund. Ke ngritur dhe "zerin" aka shkronjat. Te gjitha ato sakrifica i ke bere per femijet e tu, dhe jo per nusen. Femijet e tu e kane per detyre te kujdesen per ty, kur te plakesh. Dhe jo nusja e djalit.
    E keqja e shqiptareve, eshte se sado vite kalojne, vazhdojne te ecin ne gjurmet e te pareve, qindra shekullore. Jeta ka ndryshuar, kushtet, kerkesat gjithashtu.

Kryesorja atje, dhe ku eshte e gjitha "sherri vjerre-nuse- djale" apo e kunderta , sepse nuk ecin me kohen: Femija, mbaroi shkollen, filloi pune. Del ne jete. Leviz ne shtepi me vete (atje zorr se ndodh? ). Fundja dhe me qera. Duhet te behet zot/zonje e vetes. Ka jeten e tij/saj.
    Nje rast qe solle ti, nuk perfaqeson te gjithe atje. Ka shume raste qe dhe une di te kunderten. Pra e mira e te mirave, dhe ndalimi i ketyre budalliqeve, eshte - Secili ka jeten e tij.
    Dhe une neser pasneser, kur te me rritet im bir, nuk pretendoj te jetoj me mua, e te kujdeset/lidhi jeten me mua. Jo ai ka jeten e tij. Detyra ime si prind eshte ta nxjerr ne jete, dhe ai kur te rritet do bej te njejten gje per femijet e tij. Ky eshte ligji i jetes. Dhe jo mbrapsht. Besoj isha e qarte.[/QUOTE]

po pse ti kur te plakesh nuk pret asnje lloj ndihme nga djali jot kur te rritet neser pasneser? apo mjafton ta rritesh dhe ta nxjeresh ne jete e aty mbaron gjithcka? per mendimin tim c'do gje eshte reciproke, madje edhe rritja nje femije. te gjithe i rrisin femijet me mendimin se neser pasneser femija do i behet krahe disi. ti po na nxrike rregulla te reja ne, moderne e thekur ti. per mednimin tim zgjidhja e duhur do ish qe ti marresh prindrit dhe ti zhvendosesh ne nje shpi afer vendit ku banon dhe ti me nusen. edhe bashke nuk rrini se secili do rehatin e vet po edhe prindrit i ke prane per ti hedhur ndonje sy here pas here se ca nevoje kane. edhe boll fole keshtu se na e shpife fare. edhe ato pik qe i kishe dhene vetes disi ne kete forum, me kete postim qe ke bere po ti heq gjysmat, por mos te thene te tera fare.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

ne kohet qe jetojme gruaja punon njesoj si burri
    ne kohen e xhaxhit gruaja rinte ne shtepi edhe kishte mundesi ti sherbente vjerres edhe vjerrit
    deshte zdeshte rinin ne nje shtepi se ngrinin dot zerin kollaj si ca femra europjane tani dy here te shkurorizuara......

yzmetin edhe te duam nuk ja bejme dot vjeres sic ju a bente njer e nje kohe nusja
    sepse jeta na iken duke punuar edhe duke u mare me shtepine
    po nese nje prind si vjerra ose vjerri ka nevoje duhet ti ndihmojme sepse burri qe kemi mare
    eshte djali i tyre

UNE NJE FJALE TE MIRE JU THEM EDHE ATA ME KANE PRINCESHE
    SI MOS JU SHERBesh ketyre njerez? .......
    E BEJ PER BURRIN TIM NE RADHE TE PARE EDHE PASTAJ PER TA
    SEPSE KAM PRINDER VET I DUA EDHE ATA SE JANE PRINDERIT E BURRIT........
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ti Endless je shume slow, mos perdor fjale tjeter ee, kur vjen puna te me kuptosh mua. Bej sikur kupton , edhe ec pilu.

Dont care, se hoqe apo shtove pike ti. . lol

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ti Endless je shume slow, mos perdor fjale tjeter ee, kur vjen puna te me kuptosh mua. Bej sikur kupton , edhe ec pilu.

Dont care, se hoqe apo shtove pike ti. . lol
    po pse me legene jam slow? pse s'te pelqen ty kur ta mbledhin apo si? provo te debatosh ato qe te thashe une dhe mos u merr me mua. mos te te kthehem skic fare tani.

pordh e madhe ti. po normal ke gjet burre te tille dhe flet ashtu, se te kishe ndonje burre tamem, s'do guxoje te flisje per prinderit e tij ashtu gjithe percmim. jo jam martuar me burrin, jo terci verci. i do apo si do te pakten trego nje fije respekt per ta ne publik, se jo per gje po veten ul, jo ata. hajd grrisu tani.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Problemet shėndetėsore tė fėmijėve
    Nga Foleja_ nė forumin Tė jesh prind
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •