Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 74
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Helen, grate ne kohen e xhaxhit kane qene me burra se jane sot. Punonin me turne. Nje pjese jetonin me 2-3 familje brenda. Kushtet e jeteses shume te veshtira. Jane brez i vuajtur shume.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 12-09-2010 mė 15:40
    Feelings change - memories don't.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    po pse me legene jam slow? pse s'te pelqen ty kur ta mbledhin apo si? provo te debatosh ato qe te thashe une dhe mos u merr me mua. mos te te kthehem skic fare tani.

pordh e madhe ti. po normal ke gjet burre te tille dhe flet ashtu, se te kishe ndonje burre tamem, s'do guxoje te flisje per prinderit e tij ashtu gjithe percmim. jo jam martuar me burrin, jo terci verci. i do apo si do te pakten trego nje fije respekt per ta ne publik, se jo per gje po veten ul, jo ata. hajd grrisu tani.
    po c'me mblodhe o njeri ?

une smarr mundimin te shkruaj prape, over and over again, e te sqaroj njerezit. Ty te pelqeu te shkeputesh nje fjali, dhe "analizove" ate, duke harruar qe cdo gje qe shkruaj ka lidhje me njera tjetren. Une shume mire sqarova ne ate post si duhet dhe jane gjerat.1here shkruaj, nese nuk e kupton, nuk kam ardh ketu t'ju mbush mendjen juve. Ti do ta mbash vjerren ne shpi. Bukuri mbaje. Me deshire eshte. Me detyrim sot ska asgje.

Une martohem me 1 njeri, ate qe dua, dhe me do. Nuk martohem me gjithe te tjeret. Eshte e drejta e cdo kujt ta bej jeten ashtu sic e deshiron.

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Helen, grate ne kohen e xhaxhit kane qene me burra se jane sot. Punonin me turne. Nje pjese jetonin me 2-3 familje brenda. Kushtet e jeteses shume te veshtira. Jane brez i vuajtur shume.
    te gjitha ne kohen e xhaxhit punonin me 2-3 turne?
    nuk mund ti pergjithsojme te gjitha sepse ka patur edhe me turne edhe pa turne....
    une nuk thashe qe grate ne kohen e xhaxhit nuk jane me te forta se ne!
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    te gjitha ne kohen e xhaxhit punonin me 2-3 turne?
    nuk mund ti pergjithsojme te gjitha sepse ka patur edhe me turne edhe pa turne....
    une nuk thashe qe grate ne kohen e xhaxhit nuk jane me te forta se ne!

Jo, ti the gruaja rrinte ne shtepi, dhe kishte me shume kohe te merrej me vjehrren. Mamaja jone nuk kishte kohe te merrej me ne duke qene nusja e vogel. Vinte nga puna. Vjehrri i paralizuar kur ne ishim te vegjel. Priste percillte njerez tere pasditen. Apo s'te vinin deri ne brezin e shtate atehere per vizite. Ne darke vone do merrej me 100 pune te shtepise. Ja sa te lira kane qene grate ne kohen e xhaxhit qe jetonin me prinderit e burrit.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    po c'me mblodhe o njeri ?

une smarr mundimin te shkruaj prape, over and over again, e te sqaroj njerezit. Ty te pelqeu te shkeputesh nje fjali, dhe "analizove" ate, duke harruar qe cdo gje qe shkruaj ka lidhje me njera tjetren. Une shume mire sqarova ne ate post si duhet dhe jane gjerat.1here shkruaj, nese nuk e kupton, nuk kam ardh ketu t'ju mbush mendjen juve. Ti do ta mbash vjerren ne shpi. Bukuri mbaje. Me deshire eshte. Me detyrim sot ska asgje.

Une martohem me 1 njeri, ate qe dua, dhe me do. Nuk martohem me gjithe te tjeret. Eshte e drejta e cdo kujt ta bej jeten ashtu sic e deshiron.

opo lere mos e zbukuro me se s'ke ca te besh, besoj te gjithe personat qe ta kane lexuar postimin e kane marr vesh shume mire se ca ke dash te thuash. secili ka mendimet e veta normal, po kur ato bien ndesh me normat shoqerore normal qe do kete dhe reagime. aq me shume kur ato i poston neper forume publike. pune s'eshte se po te terhiqja veshin sepse ti nuk ke deshire te jetosh me vjehrin dhe vjehren tende, e drejta jote ajo. po thjeshte po mundohesha te thoshja qe te kesh dhe nje fije respekti per ta, se te pakte nga ato qe ke shkruajtur duket sikur edhe kur i peshendet ju flet venger, sikur te kane na nje borxh. dhe persa i perket ne dua une te jetoj me vjerret e mi apo jo, un e shprehva mendimin tim pak me lart se cila do mund te ishte zgjidhja ideale per te dyja palet. mos ndoshta je ti ajo qe po shtremberon fjalet e mia, apo jam une ai qe gabohem?
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Jo, ti the gruaja rrinte ne shtepi, dhe kishte me shume kohe te merrej me vjehrren. Mamaja jone nuk kishte kohe te merrej me ne duke qene nusja e vogel. Vinte nga puna. Vjehrri i paralizuar kur ne ishim te vegjel. Priste percillte njerez. Apo s'te vinin deri ne brezin e shtate atehere per vizite. Ne darke vone do merrej me 100 pune te shtepise. Ja sa te lira kane qene grate ne kohen e xhaxhit qe jetonin me prinderit e burrit.
    Mia te drejte ke por kishte edhe nuse qe nuk punon edhe keshtu kishin kohe te mereshin me pleqerine
    mami time rinte me vjeren po gjyshja nuk e pengonte ajo e ndihmonte shume edhe per te na rritur ne edhe per te gjitha ...
    tani hyme ne nje teme tjeter sepse ka te beje edhe me nejriun''vjerre''
    varet nga njeriu ,nga kapaciteti i njeriut,...etj
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    opo lere mos e zbukuro me se s'ke ca te besh, besoj te gjithe personat qe ta kane lexuar postimin e kane marr vesh shume mire se ca ke dash te thuash. secili ka mendimet e veta normal, po kur ato bien ndesh me normat shoqerore normal qe do kete dhe reagime. aq me shume kur ato i poston neper forume publike. pune s'eshte se po te terhiqja veshin sepse ti nuk ke deshire te jetosh me vjehrin dhe vjehren tende, e drejta jote ajo. po thjeshte po mundohesha te thoshja qe te kesh dhe nje fije respekti per ta, se te pakte nga ato qe ke shkruajtur duket sikur edhe kur i peshendet ju flet venger, sikur te kane na nje borxh. dhe persa i perket ne dua une te jetoj me vjerret e mi apo jo, un e shprehva mendimin tim pak me lart se cila do mund te ishte zgjidhja ideale per te dyja palet. mos ndoshta je ti ajo qe po shtremberon fjalet e mia, apo jam une ai qe gabohem?
    Ore, respektin spo e diskuton njeri ketu. Respekti vjen vetvetiu, kur secili respekton privacy-ne e tij.saj. Kur gjerat nuk ngaterrohen, dhe behen ashtu sic duhen.

Ajo qe thashe nga fillimi fare ishte qe femijet duhen te kujdesen per prinderit e tyre. Ne shqiperi ndodh e kunderta, gje qe sme pelqen, dhe se honeps dot.
    ja kshu.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nuk dije pse gjithe keto gjera fliten,kjo gjithmone ka ndodhe ,ka pas zenka ne mes vjrres e nuses,nuk eshte risi,eshte mosmarrveshje(luft) gjeneratash,por duhet pas durimin dhe respektin,nese ke dashuri me djalin duhet respekt per nenen e tij!Nuk theme ta duam vjerren si nenen,por respektin e meritojn!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Ore, respektin spo e diskuton njeri ketu. Respekti vjen vetvetiu, kur secili respekton privacy-ne e tij.saj. Kur gjerat nuk ngaterrohen, dhe behen ashtu sic duhen.

Ajo qe thashe nga fillimi fare ishte qe femijet duhen te kujdesen per prinderit e tyre. Ne shqiperi ndodh e kunderta, gje qe sme pelqen, dhe se honeps dot.
    ja kshu.

po pse ne pamundesi te prinderve per te kujdes per veten per arsye shendetsore, si thu ti ti marrim e ti flakim ne rruge te madhe? ti mi gru e ke te staku qendrimin tend ndaj pleqve te burrit, prandaj po figuron dhe si ndonje nga ato putanat moderne ne forum. mire do ishte te ishe pak me fleksibel ne pozicionim, asnjehere mos mendo se ti i di te gjitha dhe mendimet e tua jane gjithmone ato te duhurat. ka dhe me te zgjuar dhe me te gjere se ty, mos te duket cudi, jo.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    po pse ne pamundesi te prinderve per te kujdes per veten per arsye shendetsore, si thu ti ti marrim e ti flakim ne rruge te madhe? ti mi gru e ke te staku qendrimin tend ndaj pleqve te burrit, prandaj po figuron dhe si ndonje nga ato putanat moderne ne forum. mire do ishte te ishe pak me fleksibel ne pozicionim, asnjehere mos mendo se ti i di te gjitha dhe mendimet e tua jane gjithmone ato te duhurat. ka dhe me te zgjuar dhe me te gjere se ty, mos te duket cudi, jo.
    ok cope mishi. fitove. merrem me ty une. do 1 lule tani. lol

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Problemet shėndetėsore tė fėmijėve
    Nga Foleja_ nė forumin Tė jesh prind
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •