Ti nete e do shume vjehrren besoj.
Me kujtohet nje shoqja ime kur ishim kolege. Isha single atehere. Kur binte muhabeti ne kolektiv, une thosha qe nuk dua te jetoj me vjehrre, te tjerat se kishin problem. Te gjitha beqare. Kjo shoqja ishte e martuar dhe me thote," Ti qe thua nuk dua te jetoj me vjehrre ke per ta dashur me shume. E ke provuar te jetosh me gjyshe brenda. Keto as e kane idene cfare flasin e mburren kot.
Njera prej ketyre qe mburrej se do ishte nuse e mire u martua me djale te vetem, por nuk ndejti as 3 vjet me vjehrren se moren shtepi me vec me burrin. Beri llafe me ta, dhe nuk mund te jetonte me ta ne nje shtepi. Tani qe kane dal vec e vec sikur po shkon me mire me prinderit e burrit.
Prandaj kush se ka provuar mos mburret kot e jep mend. Te gjithe duam te jemi me te mirat, por realiteti flet ndryshe kur e provon vet. Nuk eshte aq e lehte.
P.s Une vjehrren e respektoj, por nuk kam jetuar me te me shume se 3 muaj, por mendoj se do e kisha te veshtire te jetoja me ta. Me pelqen te kem cik privacine time me familjen time ashtu sic e pati dhe vjehrra vet. Ajo nuk ka jetuar me vjehrre, ose shume pak.
Nese puna do shkonte deri sa ata nuk do ishin te afte te jetonin vetem per arsye shendetesore, atehere u takon femijeve te saj te gjejne nje zgjidhje kuptohet me perkrahjen dhe te nuseve.
Krijoni Kontakt