Close
Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 74 prej 74
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Linda5 Lexo Postimin

Nuk duhet te harrojme se dikur edhe nenat tona kan qen me vjehrri ,kunata e kuneter neper shtepi,dhe ashtu kan jetuar,her me llafe her me harmoni, por prap i shikoje se bashku,por kto te rejat e sotme,te ēojn direkt ne dere te azilit(jo te gjitha)

LOL un pleqerin do e kaloj ne Shqipni,do vish ne ti ,qe te kujtojm kto tema nganjihere
    Pikerisht Linda se e kam pare se sa e vuajtur ka qene mami im e shikoj cik me dyshim bashkejetesen ne harmoni midis vjehrres dhe nuses.

Nuk i dihet, por me pare duhet te blej nje shtepi timen ne Tr. Vjehrra ka cunin tjeter brenda.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    mi@,ty do te hipin nuset ne ate hulaj qe je pikrisht tani ...e do te hulatin opa opaa...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ti nete e do shume vjehrren besoj.

Me kujtohet nje shoqja ime kur ishim kolege. Isha single atehere. Kur binte muhabeti ne kolektiv, une thosha qe nuk dua te jetoj me vjehrre, te tjerat se kishin problem. Te gjitha beqare. Kjo shoqja ishte e martuar dhe me thote," Ti qe thua nuk dua te jetoj me vjehrre ke per ta dashur me shume. E ke provuar te jetosh me gjyshe brenda. Keto as e kane idene cfare flasin e mburren kot.
    Njera prej ketyre qe mburrej se do ishte nuse e mire u martua me djale te vetem, por nuk ndejti as 3 vjet me vjehrren se moren shtepi me vec me burrin. Beri llafe me ta, dhe nuk mund te jetonte me ta ne nje shtepi. Tani qe kane dal vec e vec sikur po shkon me mire me prinderit e burrit. :.

Prandaj kush se ka provuar mos mburret kot e jep mend. Te gjithe duam te jemi me te mirat, por realiteti flet ndryshe kur e provon vet. Nuk eshte aq e lehte.
    P.s Une vjehrren e respektoj, por nuk kam jetuar me te me shume se 3 muaj, por mendoj se do e kisha te veshtire te jetoja me ta. Me pelqen te kem cik privacine time me familjen time ashtu sic e pati dhe vjehrra vet. Ajo nuk ka jetuar me vjehrre, ose shume pak.
    Nese puna do shkonte deri sa ata nuk do ishin te afte te jetonin vetem per arsye shendetesore, atehere u takon femijeve te saj te gjejne nje zgjidhje kuptohet me perkrahjen dhe te nuseve.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anėtarėsuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ti nete e do shume vjehrren besoj.

Me kujtohet nje shoqja ime kur ishim kolege. Isha single atehere. Kur binte muhabeti ne kolektiv, une thosha qe nuk dua te jetoj me vjehrre, te tjerat se kishin problem. Te gjitha beqare. Kjo shoqja ishte e martuar dhe me thote," Ti qe thua nuk dua te jetoj me vjehrre ke per ta dashur me shume. E ke provuar te jetosh me gjyshe brenda. Keto as e kane idene cfare flasin e mburren kot.
    Njera prej ketyre qe mburrej se do ishte nuse e mire u martua me djale te vetem, por nuk ndejti as 3 vjet me vjehrren se moren shtepi me vec me burrin. Beri llafe me ta, dhe nuk mund te jetonte me ta ne nje shtepi. Tani qe kane dal vec e vec sikur po shkon me mire me prinderit e burrit.

Prandaj kush se ka provuar mos mburret kot e jep mend. Te gjithe duam te jemi me te mirat, por realiteti flet ndryshe kur e provon vet. Nuk eshte aq e lehte.
    P.s Une vjehrren e respektoj, por nuk kam jetuar me te me shume se 3 muaj, por mendoj se do e kisha te veshtire te jetoja me ta. Me pelqen te kem cik privacine time me familjen time ashtu sic e pati dhe vjehrra vet. Ajo nuk ka jetuar me vjehrre, ose shume pak.
    Nese puna do shkonte deri sa ata nuk do ishin te afte te jetonin vetem per arsye shendetesore, atehere u takon femijeve te saj te gjejne nje zgjidhje kuptohet me perkrahjen dhe te nuseve.
    Ah moj mia@!Nuk diskutohet per dashuri ndaj vjerres,jane te rralla ato nuse qe e duan vjerren...po c`ti besh kushteve eonomike qe kemi ketu ne Shqiperi...qe sa ta martoja djalin,t`i blija nje hyrje me vete dhe t`i thosha femijeve qe ,qe nga darka e lokali ,fustanin e bardhe ta hiqte ne shtepine e saj po he de blija...E tani me qe jane ne emigrime njerezit avash ,avash drejt asaj rruge po shkojne te tere!Te pakten te tregojne respekt per me te moshuarit dhe t`u hapin rruge...une per vete jetova tete vjet me vjerren dhe e respektoj shume akoma dhe kam shtate vjet qe jetoj me nusen time dhe djalin(nje kam,te vetem ,as vajze nuk kam) dhe jam une tani ne rolin e vjerres qe dua respekt!Deri tash nuk me mungon...me tutje nk e di .Ketu do jemi e do te diskutojme!

Faqja 8 prej 8 FillimFillim ... 678

Tema tė Ngjashme

1. Problemet shėndetėsore tė fėmijėve
    Nga Foleja_ nė forumin Tė jesh prind
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 06-05-2006, 05:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •