Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 57
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    kjo ka te beje me mungesen e vemenjdes se shtetit,qeveria e ka lene veriun ne nje injorance dhe varferi dhe paradoksi eshte se kryeministri eshte vete malok,te isha une ne vend te Saliut do i sekuestroja armet,ne burg ti fusja dhe ta rpovonin ata hakmarrjen ,ne s'kemi ca ti bejme ,veriu i shqiperise eshte bere si jugu i italise;qeverisin me vete ata dhe shteti as nuk do t;ia dije dhe shife ca ndodh
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-11-2009
    Vendndodhja
    shkup
    Postime
    13
    Citim Postuar më parë nga SystemA Lexo Postimin
    Te ardhmen e kemi te garantuar,nipi im do vrasi bacen e njerit(ngaqe kishte vrare Babagjyshin e nipit)....e vazhdon historia per tere jeten.
    Cfare nuk lexon,kafshe mer kafshe.
    po mirë ore zotrinjë sikur te mos i kishin vvrar plakut te jatin tani kjo nuk do te ndodhte ne kohen kur i vran plakut te jatit ju zotrinj nuk dolet te komentoni e te thojni pse i vran te jatin keti njeru. ti zotri te don te vrasesh ndonji njeri dhe mendon se do te flesh i qete, jojo kur nuk do te jesh i lire e as femijt e tu e as nipat e tu ,ti te vrasesh njerz e ty mos te të vrasin jo jo kur te vrasesh ndonji hiqe mëndsh se ti do te jetosh .po shko e ben vorrin tuaj sa ma shpejt Pse kerkush nuk akuzon njerin qe beri vrasjen e keti burri qe i vran te jatin. sa per kafshe keta nuk jan por ndoshta ti je e mos fyj me.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga skup Lexo Postimin
    po mirë ore zotrinjë sikur te mos i kishin vvrar plakut te jatin tani kjo nuk do te ndodhte ne kohen kur i vran plakut te jatit ju zotrinj nuk dolet te komentoni e te thojni pse i vran te jatin keti njeru. ti zotri te don te vrasesh ndonji njeri dhe mendon se do te flesh i qete, jojo kur nuk do te jesh i lire e as femijt e tu e as nipat e tu ,ti te vrasesh njerz e ty mos te të vrasin jo jo kur te vrasesh ndonji hiqe mëndsh se ti do te jetosh .po shko e ben vorrin tuaj sa ma shpejt Pse kerkush nuk akuzon njerin qe beri vrasjen e keti burri qe i vran te jatin. sa per kafshe keta nuk jan por ndoshta ti je e mos fyj me.
    Se kam koncept tjeter nga ty,mua sme ka rene ne dere...mbase ke te drejte.
    Perfundimi????
    Nuk fyeva asnjeri,pervec kafshes.
    Dhe nji nga X vend u shperngul ne Sarande,qe femijet e tij te mos kishin pasoja.
    Me siguri e shajne ne mal.
    Mendimi im.ndoshta gabim.

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    E thone pastaj;qe shqiperia nuk po ecen perpara...
    "Shqiperia po ndyshon".
    o te rente llotaria ishalla me shkrive
    shqiperia ka ecur si jo
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Une e thashe njehere qe veriu duhet te izolohet perkohesisht nga pjesa tjeter e shqiperise.
    Barbarizma te tilla do te vazhdojne derisa maloku te c'malokizohet

i/e regjistruar Maska e stern
    Anëtarësuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar më parë nga skup Lexo Postimin
    Por mire atehere sipas mendimit tuaj kjo gje kurre nuk do te mbaroj
    hakmarrje gjith jeten brez pas brezi?
    Normal qe ai qe beri vrasjen e te jatit mund te ishte kriminel psikopat injorant e ku ta di une,por pse keshtu do te vazhdojn ata gjithmone?po ky plakushi qe mori hakun si mund te quhet?nuk futet edhe ky ne kategorin e atij ?
    ceshte ky arsyetim keshtu?
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Une e thashe njehere qe veriu duhet te izolohet perkohesisht nga pjesa tjeter e shqiperise.
    Barbarizma te tilla do te vazhdojne derisa maloku te c'malokizohet
    MALOKET,e theksoj
    dhe jo Malesoret.
    MALOK=vellavrases,kriminel,coftine,i pabese,skuth,pusht,plehre,kafshe=SERB.
    Ani.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Pse ne si vrasim vllezrit per nje cope toke?

Maloket , jo malesoret , sigurisht .

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Pse ne si vrasim vllezrit per nje cope toke?

Maloket , jo malesoret , sigurisht .
    Ka dhe Malsore,por jane te pakte sot..
    Kemi DERRA plot

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga E=mc² Lexo Postimin
    Po mire mo Landi, gjaku s'falet dhe une jam dakord me ty. Po perderisa ekziston ligji dhe policia, lerja ne dore organeve kopetente te marri masa. Nuk mund te ecim perpara duke u hakmarre per krimet e bera 1 shekull para. Kur ateher nuk kishte ligj dhe shtet, po ishin vet populli ligjevenes dhe shtet, ku behet vetgjyqesi. Ndersa tani ekzistojn organe kopetente qe marrin masa dhe i denojn.

P.s Po cfare taksirati ka femija im pse stergjyshi im ishte fishek nga trute dhe vrau komshiu se i pa te shoqen? Apo duhet te vuaj dhe une pasojat e nje idiotlliku te bere 70 vjet me pare.
    o shoku qa ligji flet ti une kam rob te mite qe kane vra
    e dalin nga burgu me leje me vra prape
    ku ka ligje ne shqiperi

ligji funksiono per naj rob te maru fare qe ska as i lek

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •