Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
E liruan Ramushi , mu ne kete moment lajmeroi Euronews .
Mos bej poraganda dhe panik kot.Clirimtaret e ben punen apo misionin e vet,sot i ke rrugave duke u munduar te mbijetojn se nuk lodhet njeri per ta,e kam llafin per clirimtaret e vertet ne kuptimin e plote te fjales.
Boll perfituan ne mundin e clirimtareve,kemi nje shtet fal tyre,tashi nese keni ndonje dosje a ku di une,njekni ligjerisht per kete luftuam,per drejtesi per liri per jete,jo per tu vrare mes veti![]()
Ndihmė institucionale pėr Haradinajn
Kryeministri Hashim Thaēi ka premtuar ndihmė institucionale pėr liderin e opozitės, Ramush Haradinaj, i cili po mbahet nė Tribunalin e Hagės nė rigjykim tė pjesshėm pėr krime lufte.
Unė kam besim tė plotė nė drejtėsinė ndėrkombėtare, por kam besim tė plotė nė pafajėsinė e z. Haradinaj dhe garancia qė do tė kėrkohet nga Qeveria ėshtė minimumi qė mund tė bėjmė, ka theksuar kryeministri Thaēi.
Pra, nuk do tė kursejmė asgjė nė kėtė drejtim.
Nė muajin e shkuar Dhoma e Apelit ka vendosur pėr paraburgimin e Haradinajt, pasi siē thuhet kishin munguar dėshmitė e disa dėshmitarėve bazė gjatė gjykimit tė parė tė tij.
Lideri i Aleancės pėr Ardhmėrinė e Kosovės, Ramush Haradinaj, i cili gjatė luftės ka qenė Komandant i UĒK-sė pėr Zonėn Operative tė Dukagjinit, nė gjykimin e parė nė Tribunalin e Hagės ėshtė shpallur i pafajshėm pėr tė gjitha akuzat qė ngarkohej nga prokuroria. /Telegrafi/
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Krijoni Kontakt