Close
Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 192
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Ajo mundet me qene nena jote. Pse po blun palidhje?
    asht msu ky ska faj

shaj ate anej shaj kte kenj

pa e dit Drita asht ni moter e devotshem muslimane (shum e nderume) ky i ven emnin prostitute direkt

mos po te doket dhe kjo si burr o lapher?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Ajo mundet me qene nena jote. Pse po blun palidhje?
    edhe mundet edhe smundet, ku din ti kush jam une dhe kush eshte ajo ??

i/e regjistruar Maska e laburist
    Anëtarësuar
    20-06-2010
    Postime
    208
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Mos jane be synet kolektivisht
    Po, kishte edhe te atill qe per se dyti.....
    Abuzimi me nacionalizmin fals, eshte streha e fundit e te gjithe BATAKCINJVE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    I lumt mir e ka.....kur ke leke pse te mos i harxhosh....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga laburist Lexo Postimin
    Po, kishte edhe te atill qe per se dyti.....
    si duket ti ke qen berberi hehehe, sa lek more nga darsmori ??

i/e regjistruar Maska e avatar
    Anëtarësuar
    24-04-2010
    Postime
    34
    Turperohem qe jam i kesaj ane!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga blueton Lexo Postimin
    eee more cun ,pse duhet me i paguar kongresmen qe te na ndihmojne aaa??? dtth se per cdo gje e ka fjalen leku, ku na ngeli PATRIOTIZMI I SENATOREVE SHQIPTARE AMERIKAN na ngeli te bejne filma holivudian per skenderbeun i cili ka jetuar para 500 vjetesh e neve na ngel te harxhojme te holla per skenderbeun gjersa kemi te varfer ne maqedoni heheh.

luften e 2001 pikerisht e bene keta gurbetcinj , e din ti sa kontribut ne te holla kane dhene keta qe bejne dasma 200000 eurosh ?? e ke iden ti??

aspak sja ke iden ti flet nga mali per det ,kontrast 100 %

ne i beme edhe luftat edhe dasmat edhe me ferait edhe me krejt ,
    Ani cun , a mos po don me ma kap edhe faqen?

A paska te varfer ne Macedoni a?...sikur the se te gjithe keni Ferrari, Mercedesa e Porche-ja!!!

Nuk ta ze per te madhe pse e mbrone te zotin e dasmes jo. A e din pse?
    Sepse ke qene i ftuar. E ke pa helikopterin live

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    interesant kjo pune....po ju mos keni dashur juve tju pyes dikush se cka te ben me parat e veta,sa interesant qe jeni,pse turp???? per cka???? ka punu ka dhen mund,dhe ka fitu dhe mund ti lejon vetes nje luksoz te tille,e dikush pse smundet mos behet si dhelpra,rushi i tharet kur smund te kape...ju lutem mos paragjykoni gjerat dhe njerzit perderisa nuk ia keni haberin se cfar punohet......shembull: kemi shqiptar milionera,kan dasem djali,mendon se ai do e ben dasmen sikur ai qe punon me nje rroge apo si e keni rendin?

tipi esht milioner dhe ben dasem 200mij euro,pse mos e beje kur ka.....sa pare qaq muzike...
    Jetë e rëndë.......!!!

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    interesant kjo pune....po ju mos keni dashur juve tju pyes dikush se cka te ben me parat e veta,sa interesant qe jeni,pse turp???? per cka???? ka punu ka dhen mund,dhe ka fitu dhe mund ti lejon vetes nje luksoz te tille,e dikush pse smundet mos behet si dhelpra,rushi i tharet kur smund te kape...ju lutem mos paragjykoni gjerat dhe njerzit perderisa nuk ia keni haberin se cfar punohet......shembull: kemi shqiptar milionera,kan dasem djali,mendon se ai do e ben dasmen sikur ai qe punon me nje rroge apo si e keni rendin?

tipi esht milioner dhe ben dasem 200mij euro,pse mos e beje kur ka.....sa pare qaq muzike...
    Atehere mos na sjellni pjese te Kuranit, ku thuhet se si duhet pasuria te ndahet me te varferit, se nuk duhet te teprohet me lluks perderisa tjetri nuk ka buke per t'ngrene, se duhet te mbash aq sa te mjaftojne per nje jete stabile dhe te tjera t'ua dhurosh te tjerve etj etj...

Nuk e sjella shkrimin per me bisedu per personin qe e ka organizu dasmen. Ai ishalla per martes te djalit i bjen edhe wrestlerat ne vend te pehlivanave

Shkrimin e sjella si nje fenomen te keq, ne pergjithesi. Dhe per debatimin mbi kete fenomen.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    shoku-mos i perziejm gjerat,ne tekstin tim nuk thuhet askund se hallall i qoft se cka ka ber,un doja te them vetem se,njeriu me parat e tija ben cka te don dhe nuk eka per obligim te pyet askend.

po mir eke walla,un do shkepem tu punu dhe parat qe kam fitu,do ti jap dikujt qe ter diten rin neper kafe dhe i sjell me maje gishti marlborot dhe lugen e makiatos nuk e hek prej goje,qe tash vec duhet me i vet sa pare ju duhen per makiato per nje vjet tua paguj prej perpara
    Jetë e rëndë.......!!!

Faqja 7 prej 20 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •