Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 192
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    O Nuhi Musa : Ndalu i her e merr fryme he burre ndegjo une e njof ket personin i cili e ka ber ket spektakel dhe kaqe hargjime te pa nevojshm per nje syneti ky Shazo Ferati ketu ne zürich te zvicrres ka nje firme ku ben shitjen e luleve ky nuk esht ase me pake e ase me shume se nje lule shites i cili madje bredhe ter naten neper pube bare klube e diskoteka ketu ne zürich duke shitur lule por jo vetem kaqe .

Ne nje rruge aty afer ku une banoje ky Shazo Ferati ka edhe nje tezge ne cep te rruges ku shet lule prej mengjesit e deri vone ne mbremeje dhe ta them te drejtem une e kaloj ate rruge per qdo dite e me vjen shume keq kur e shofe her vajzen e tije e her djalin ulure ne rruge ne nje karrige duke pritur mishterin e rradhes per tja shitur ndonje lule nuk e paskam ditur se ky persone paska aqe kapacitet sa te hargjoje 200 mije eruro per nje syneti te pa rendesishme

Ja ketu shet lule ky bossi shqiptare qe hargjone 200 mije euro per nje syneti

Ja ketu ka disa info mbi firmen e keti bossit shqiptare luleshites qe hargjon 200 mije euro per asgje .

Sazo Ferati Blumenhandel
    Im Schützenbühl 11
    8405 Winterthur

http://www.moneyhouse.ch/u/sazo_fera....043.404-9.htm

Perfundimisht ne shqiptaret duhet te mesohemi te jetojme e shpenzojme brenda standartit jetsore qe kemi e jo mbi standartine reale te jetes qe kemi vetem e vetem sa per te rrahur qokse se ja qfare bera une e per inate te fshatit ky mentaliteti per tu shtyre e kaluar te tjerve duke demtuar veten esht shume i demshem per te gjithe (Me 200 mije euro ky fshatari Shazo Ferati do te kishte mundur ta zhvillonte edhe me teper biznesin e tije te pakten do te merrte pa problen ne qender te zürichit nje super lokal prej ku do te gjeneronte shume fitime por edhe do largohej nga shitja e luleve neper ruge
    po cfar rendesie ka se ku punon dhe cfar punon , me rendesi eshte se ai punon dhe shpenzon per familjen e vet ,ti mos valle ia ke dhene ne borxh ata para qe ai ka harxhuar???.pastaj ku deshe ti ti shese lulet ??? , ne hene?? po aty do i shese ore ku ka njerez te rinj dhe ku bejne dhurata ,eu sa njerez pa mare vesh ,boll se late namin me kete pune e te varferve, shazoja eshte edhe njeri human ai ndihmon edhe te varferit ,por ti si duket nuk e din, apo nuk do qe ta cekish kete gje.

dhe si pergjigje e njerit me larte qe tha se klintoni ka dhene shume per humanitet. po ka dhene vetem me nje qellim QE TU HIKE TAKSAVE TE MEDHAJA QE DUHET TI PAGUAJE SHTETIT mos flisni pa lidhje kot

hanu buken tuaj ndersa bani gajlet e huaja

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga avatar Lexo Postimin
    Turperohem qe jam i kesaj ane!
    ateher ik bre vlla shko andej nga strumica , andej nuk bejne sunet

ti je turpi i kesaj ane, por shyqyr qe nuk e di se nga je tamam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Ani cun a mos po don me ma kap edhe faqen?

A paska te varfer ne Macedoni a?...sikur the se te gjithe keni Ferrari, Mercedesa e Porche-ja!!!

Nuk ta ze per te madhe pse e mbrone te zotin e dasmes jo. A e din pse?
    Sepse ke qene i ftuar. E ke pa helikopterin live
    i gjithe rrethi ishte i ftuar, jo vetem une,dhe kjo puna e helikopterit si duket ma paske inatin pse une kam pa live ndersa ti jo hahaha ,ani si te duash i them shazos qe te te therase e te bejsh nje xhiro pasi paske shume qejf te besh xhiro se per ta pa e ke pare vetem ne tv apo gazet e jo edhe live

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-07-2010
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Me kete shkrim qe shkruajte , tregove qe sje me i afte se maloket tane te shqiperise ose ish-idiotat e beratit qe kur benin miliona neper zvicer nga mezi i viteve 90's , i linin shumicen e atyre lekeve me produkte super-luksoze , e kur vinte nata , flinin neper pallatat e enverit. Ti ose duhet te jesh robi me naiv qe ekziston ose malok , me plot kuptimin e fjales. Ky lloj shpenzimi sbehet per te treguar bujarine e mik-pritesit , por per tu shitur mendte robve perreth sesa i kamur eshte ai. Kjo ka qene semundja e ''katundarizmit'' shqiptar , ku nqs blihej televizori nga komshija , gjithe pallati do e blinte brenda viti , edhe nqs shumica e komshijve do i gjenin borxh ato lek. Fodulleku i malokeve shqiptar eshte treguar edhe neper dasmat modeste kudo ne trojet tona. Hedhja e lekeve tek nusja , tek sazet , tek dhendri duke kercyer , te gjitha keto jane pjese e nje mentaliteti fodullek idiotesk , te cilen ti e duartrokiske.

Ke mar, valle, ti pjese ne dasmen e ndonje fisniku te vertet shqiptar ?

S'besoj, se u rrethoke vetem nga traditat e trapushave te tetoves dhe gostivarit .

Atje besoj se do mesosh se virtytet e verteta shqiptare nuk jane shpenzimi i milionave per syte e botes , por jane ato te cilat ku ,ne nje gezim te tille , i pasuri dhe i varferi ndihen rehat shpirterisht .

E di ti cfare nenkuptoj une me fjalen rehat?

I doubt it .
    oo tarzan ata vitet e 90 tuajat ne i kemi kaluar dikundi kah fillimi i 70,nuk shitet callam me qindra mijra euro ,si duket ti do qe te besh krahasime me nje televizor shqiperie i cili kushtonte 20 euro me para te sotshme, ti tani tregon apo do te besh nje paralele katundaresh me raste te tilla , dhe me njerez krejtesisht te natyrave te ndryshme

ketu behet fjale per dasem te madhe e jo te zakonshme , duhet te dalloni nje gje tek ne dallojne dasmat,pastaj ti mos na trego neve se cfar eshte dasem e nje fisniku shqiptari ,ne nuk jemi nga venecuela ,apo nga kina ato peralla tregova femijeve per naten e mire sikur ali baba me 40 hajdute

ne darsem kishte edhe te varfer edhe pasanik , edhe burra edhe gra edhe femij edhe te ritur te gjithe u gostiten dhe ngelen rahat, ti mos fol ne emrin e te verferve. shpenzimet e miljonave i bejne ata VIP tuaj

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga Dritë Lexo Postimin
    Mendime destruktive?

Une i njoh njerzit e asaj ane ore djal, kam bashkeshortin nga ajo ane dhe kam pare lloj lloj budallallekesh sa here qe shkoja. Ne pergjithsi mbreteron ajo ndjenje e garimit kush do beje me shume. Nje kusheri i bashkeshortit tim kur beri djemt synet e beri dasmen disa diteshe, vetem per nje nate pagojti kengetaret 10.000 euro, plus netet tjera, ushqimet, dhuratat dhe budallalleket tjera. Edhe pse edhe ai me biznes te suksesshem ne Zvicer, une nuk ngurova mos i them direkt se shpenzimet e tij ishin te tepruara duke ia permend familjet e rrethit femijet e te cileve i pash aty ne dasem te zbathur dhe zhveshur... pamje qe ta coptojne shpirtin.
    Une personalisht kam qene cdohere kunder shpenzimeve te tepruara. Vete kur jemi martuar kemi zgjedh nje dasem modeste dhe te thjeshte edhe pse kishim mundesi financiare per me shume.

Per cfar tradite kombetare flet? Thua kemi pas tradite me shetit nusen me helikopter?
    Jo ore, se ka bere dikur qejf nusja edhe ne traktor kur e kan hyp dhe e kan sjell te burri, me rendesi qe eshte kry dasma me qejf. lol

Mua me la pershtypje komenti jot ku permende investicion ne vendlindje. Keta "investime" nuk jane investime afatgjata nga te cilet mund te perfitojne ata te cilet kane me se shumti nevoje. Perfitojne ata qe vec jan me biznese dhe te ardhura te sigurta (salone dasmash, agencionet e helikopterave, kengetaret etj)
    ...mirmengjesi djema e cika,

ata qe kan, edhe e tregojn ate....me siguri se ketu ka edhe nje pik ekzibicionizem e narcizem......por per neve mbetet nje fakt i "pelqyeshem" i gjalle...parate jane harxhuar per shqiptaret dhe nder shqiptaret....

Me siguri se me 200 000 € sinetlleku behet edhe ne dubai .....tregut i nevojitet konzumi, dmth. SHPENZIMI e jo kompania e vende pune....pa kapital, nuk ka as pune, as kompania e asgje....

....nga pikpamja ekonomike nevojiten se pari PARATE, e pastaj ata e sjellin vendin e punes....prandaj, mos e shani zoteri Feratin, por falemnderoheni....pa para cka hamamin te vin vendi i punes ???, edhe tek caritasi nuk ka pune pa para....prandaj "dasma" te tilla duhet me kerkuar, me i inkurajuar njerezit te bejne gjera te tilla, bile edhe me gjigande, me permasa me te medhaja, qe keshtu te hin sa me shume para ne tregun shqiptar....kush mban dertin per kulturen e traditen, le te hap kompanine, e te beje organizime te dasmave te tilla........akoma njerezit organizimin e mbajn vetvetiu dhe ne shume raste ka devijime kulturore, thjesht nga mosnjohja e mosdija........pelivanet, nje tradite shekullore, mu pershkak te shpenzimeve te medhaja njerezit kan heq dore nga ki eveniment shoqerore, e ju ketu shani ???.......hajt me dert hajt.....shetitje me helikopter, PSE JO ???.....edhe para 100 vjeteve e kan zgjedh kalin me te bukur, karrocen me te bukur....para dekadave e kan zgjedh lumizinen me te bukur.......para disa viteve strech limo-t amerikane me te gjata.....e sot helikoptera....neser ndoshta nje udhetim ne orbit me "virgin galactic".....progressi ka qen dhe eshte i mire ne cdo aspekt....i keq eshte devijimi nga debiliteti e mosdija....kesaj frigohuni, e kunder kesaj luftoni....

hajt tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Kaq mire i keni punet ju andej!?

A mos ju ka mbet ndonje pune ne mes te rruges, cka po ta merr mendja?...apo jeni rehat ashtu? Se paku ta dijme.

200000 euro x 100 dasma (po i llogarit vetem 100) = 20 milion euro

Me 20 milion euro munden me u pagu 10 senator dhe 10 kongresmen ne Amerike, per me lobu per qeshtjen e shqiptarve te Ilirides...

Nuk rregullohet cdo gje me Ferrari e me Mercedes. E keni perjetu nje lufte ne vitin 2001 e ishalla nuk e perjetoni kurre edhe nje tjeter, por duhet me e pas parasysh se e keni nje armik te fjetur, i cili ne secilin sekond mund te zgjohet.

Atehere nuk ju duhen as Ferrarit e as Mercedesat.

..vallahi me pelqeni ju disa ketu........e beni turshi punen.....respekt
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga drifilon Lexo Postimin
    O Nuhi Musa : Ndalu i her e merr fryme he burre ndegjo une e njof ket personin i cili e ka ber ket spektakel dhe kaqe hargjime te pa nevojshm per nje syneti ky Shazo Ferati ketu ne zürich te zvicrres ka nje firme ku ben shitjen e luleve ky nuk esht ase me pake e ase me shume se nje lule shites i cili madje bredhe ter naten neper pube bare klube e diskoteka ketu ne zürich duke shitur lule por jo vetem kaqe .

Ne nje rruge aty afer ku une banoje ky Shazo Ferati ka edhe nje tezge ne cep te rruges ku shet lule prej mengjesit e deri vone ne mbremeje dhe ta them te drejtem une e kaloj ate rruge per qdo dite e me vjen shume keq kur e shofe her vajzen e tije e her djalin ulure ne rruge ne nje karrige duke pritur mishterin e rradhes per tja shitur ndonje lule nuk e paskam ditur se ky persone paska aqe kapacitet sa te hargjoje 200 mije eruro per nje syneti te pa rendesishme

Ja ketu shet lule ky bossi shqiptare qe hargjone 200 mije euro per nje syneti

Ja ketu ka disa info mbi firmen e keti bossit shqiptare luleshites qe hargjon 200 mije euro per asgje .

Sazo Ferati Blumenhandel
    Im Schützenbühl 11
    8405 Winterthur

http://www.moneyhouse.ch/u/sazo_fera....043.404-9.htm

Perfundimisht ne shqiptaret duhet te mesohemi te jetojme e shpenzojme brenda standartit jetsore qe kemi e jo mbi standartine reale te jetes qe kemi vetem e vetem sa per te rrahur qokse se ja qfare bera une e per inate te fshatit ky mentaliteti per tu shtyre e kaluar te tjerve duke demtuar veten esht shume i demshem per te gjithe (Me 200 mije euro ky fshatari Shazo Ferati do te kishte mundur ta zhvillonte edhe me teper biznesin e tije te pakten do te merrte pa problen ne qender te zürichit nje super lokal prej ku do te gjeneronte shume fitime por edhe do largohej nga shitja e luleve neper ruge
    ..........paramendo cfare dobie do te kish gostivari, po qe Shazo Bossi te kish blere lokalin ne qender te Zürich-ut e tja kish fut nje dasem fukarash (nje mevlud e ciao e tung tung....) ???.....

tung
    albanish by nature

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    hajde synetllik hajde !!!!!
    beh me thene te drejten shifra eshte pak e eksagjeruar po neqoftese i biem lapsit afersisht aty shkojme !
    15 kengetare (kaparra qe marin, plus do lyhen kengetaret gjat gjith dasmes)
    ushqimi (varet sa te ftuar kan qene )
    plus qe do i hedhesh leke njerezve kur do dalin te kercejne
    elikopteri...
    p.s. ne nje dasem per synetllikun e dy cunave,qe kam pa ne you tube, i ati i cunave i hodhi kengetarit 2000€ ne momentin kur hyn ne lokal femijet...e kushedi sa ka hedh gjat gjith kohes se festes(keto ishin arrixhinj nga bosnia por jetonin ne gjermani )

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    asht msu ky ska faj

shaj ate anej shaj kte kenj

pa e dit Drita asht ni moter e devotshem muslimane (shum e nderume) ky i ven emnin prostitute direkt

mos po te doket dhe kjo si burr o lapher?
    ehh mor derjans, disa kujtojne se duke shkuar ne xhami automatikisht do jene njerez te nderuar...por harrojne se plera pler ngelet edhe sikur ne der te qabes te jetoj.
    .

Hahahahaaa LOL Duket sikur ka festuar ngaqe i ka shpetuar bibilushi i te birit nga brisku.

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •