Mendime destruktive?
Une i njoh njerzit e asaj ane ore djal, kam bashkeshortin nga ajo ane dhe kam pare lloj lloj budallallekesh sa here qe shkoja. Ne pergjithsi mbreteron ajo ndjenje e garimit kush do beje me shume. Nje kusheri i bashkeshortit tim kur beri djemt synet e beri dasmen disa diteshe, vetem per nje nate pagojti kengetaret 10.000 euro, plus netet tjera, ushqimet, dhuratat dhe budallalleket tjera. Edhe pse edhe ai me biznes te suksesshem ne Zvicer, une nuk ngurova mos i them direkt se shpenzimet e tij ishin te tepruara duke ia permend familjet e rrethit femijet e te cileve i pash aty ne dasem te zbathur dhe zhveshur... pamje qe ta coptojne shpirtin.
Une personalisht kam qene cdohere kunder shpenzimeve te tepruara. Vete kur jemi martuar kemi zgjedh nje dasem modeste dhe te thjeshte edhe pse kishim mundesi financiare per me shume.
Per cfar tradite kombetare flet? Thua kemi pas tradite me shetit nusen me helikopter?

Jo ore, se ka bere dikur qejf nusja edhe ne traktor kur e kan hyp dhe e kan sjell te burri, me rendesi qe eshte kry dasma me qejf. lol
Mua me la pershtypje komenti jot ku permende investicion ne vendlindje. Keta "investime" nuk jane investime afatgjata nga te cilet mund te perfitojne ata te cilet kane me se shumti nevoje. Perfitojne ata qe vec jan me biznese dhe te ardhura te sigurta (salone dasmash, agencionet e helikopterave, kengetaret etj)
Krijoni Kontakt