Close
Faqja 29 prej 33 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 325
    Sas materiale kam shume por me mungon koha qe me pare e kam patur te mjaftueshme. Mbase me vone do sjell ndonje gje por nuk mund te premtoj. Ka disa tema qe me kane mbetur pergjysem vetem per arsye kohe. Me pare do synoja te mbaroja ato e me pas te vazhdoja me te tjerat qe e kane marre disi rrugen e tyre.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    E cfare ke lexuar ti nga Icke? Me thuaj ku e bazon ti vleresimin tend ndaj tij. (Tema nuk eshte fare per kete pune po nganjehere duhen dhene dhe pergjigje per komente te tilla).
    Darius sa e beson kapitullin e dyte te " Sekreti me i Madh" i Icke-s kur flet qe Gjorgj Bushi nderron forme e behet zvarranik ???

Kjo eshte me se cmenduri .

Shume gjera te Icke-s tingellojne cmenduri per pjesen me te madhe te njerezve. Pyetjes tende do i pergjigjem me nje keshille. Mundohu te shohesh Revelation Of A Mother Goddess. E ke te trajtuar dhe tek Sekreti Me I Madh por shiko dokumentarin. Aty do marresh pergjigje per kete pyetje.

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Shume gjera te Icke-s tingellojne cmenduri per pjesen me te madhe te njerezve. Pyetjes tende do i pergjigjem me nje keshille. Mundohu te shohesh Revelation Of A Mother Goddess. E ke te trajtuar dhe tek Sekreti Me I Madh por shiko dokumentarin. Aty do marresh pergjigje per kete pyetje.
    Krejt krejt nashta mundet me qen e vertet, por dyshimi eshte tek ajo qe thote qe kete shnderrim mundesh me pa vetem kur te kesh perdor droga LCD apo jo ??

E nese perdor ksi droge jo qef shef shnderrim po tdoket kejt parajs

Ju lutem mos dilni nga tema me pyetje te tilla. Mund te me dergoni mesazhe private per keto pyetje. Nuk dua te perzjej temat me gjera qe skane lidhje.

i/e regjistruar Maska e agonny
    Anėtarėsuar
    02-08-2008
    Postime
    251
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    Krejt krejt nashta mundet me qen e vertet, por dyshimi eshte tek ajo qe thote qe kete shnderrim mundesh me pa vetem kur te kesh perdor droga LCD apo jo ??

E nese perdor ksi droge jo qef shef shnderrim po tdoket kejt parajs
    ?LCD???

Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Ju lutem mos dilni nga tema me pyetje te tilla. Mund te me dergoni mesazhe private per keto pyetje. Nuk dua te perzjej temat me gjera qe skane lidhje.
    Darius kete e thot apo jo Icke ??

Dhe pyetja ka te beje me temen flet per nje autore konspiracioni qe ka hy fell

xhamia, Icke eshte njeri prej tyre, jo i vetmi. Mundohu te lexosh Luften e Dulces ketu ne forum. Mund te te japi nje ide me te hollesishme per pyetjen qe ben. Ne kete teme une se kam trajtuar kete subjekt dhe skam nder mend. Qe ne fillim te saj e kam bere te qarte se per cfare do shkruhet. Ne kete kontekst them qe nuk dua ta perzjej temen me gjera qe skane lidhje.

i/e regjistruar Maska e extrem
    Anėtarėsuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    kumanovė
    Postime
    67
    Darius kur thua per icke esht nje prej tyre a mendon se dhe ai esht mason ,illuminati e mos ti permendim tash gjith me rradh.
    une poashtu gjeta nje foto ku ai esht i veshur si mason dhe esht fotografuar se bashku me disa antar te llozhes:
    http://www.davidicke.com/headlines/3...-it-says-here/

Faqja 29 prej 33 FillimFillim ... 192728293031 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •