La verita' ti rendera' libero!
Volsiv do doja te te mbushja mendjen per te kunderten por ta them troc, nuk kam me nerva per replika. Mund te te siguroj per dicka dhe nese i ke lexuar keto tema besoj e kupton qe nuk e kam zakon te flas kot: Eshte pikerisht ajo qe po ndodh. E ardhmja po krijohet sipas deshirave te disave. Je i lire te mbash mendimin qe do, si ti ashtu dhe te tjeret. Mua nuk me prish asnje pune. Rendesi ka sesi eshte vete realiteti.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Pikėrisht.
Teoritė marketing predikojnė pėr njė studim tregu nė kėrkim tė nevojave konsumatore, duke vijuar me ofrimin e produkteve e tė shėrbimeve qė kėnaqin kėto nevoja, por sikur nuk ndodh kėshtu.
Realisht, "pėrgatitin" mendjet e konsumatorėve t'i pranojnė e t'i konsumojnė ato, pavarėsisht nevojave tė tyre.
Nėse kjo nuk arrihet me pėlqimin e konsumatorit pas bombardimit me marketing agresiv, produktet e shėrbimet imponohen me taktika qė nga ofrimi i tyre nė faza tė ndryshme zhvillimi edhe pse ato janė tėrėsisht tė zhvilluara tė paktėn me mundėsitė teknologjike tė fazės kur ofrohen, e deri me nxjerrjen e ligjeve tė veēanta qė detyrojnė konsumimin e tyre.
>>> As une Darius nuk kam nerva, madje ketu ku jam une eshte nate. Kalofsh mire.![]()
La verita' ti rendera' libero!
Nje shembull pak i dhimbshem: Kujtoni termetet e fundit ne Haiti dhe Kili.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Si ka mundesi qe nuk ke hapur nje teme diskutimi per termetet "artificiale" ??? Do te ishte shume interesante. Apo ekziston mundesia t'a ēensurojne ?!? Nejse, nqs ke nje blog tendin ku shkruan me dergo ne mp adresen e tij, nqs nuk e publikon dot ne forum.
O.T.
Per temen "Illuminati! Kulti i syrit qė sheh ēdo gjė" do te te sugjeroja te hapje dy tema me te njejtin titull, njeren te hapur per diskutime nga te gjithe dhe njeren te mbyllur me permbledhjen e materialeve me interesante.
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Temen nuk e kam mbyllur, thjesht po hedh nje material qe se kam mbaruar akoma dhe do e rihap. Ndersa per termetet artificiale se kam gjykuar te nevojshme. Kam folur per HAARP dhe do e zgjeroj po ketu kete subjekt. Mbase do i perfshij te gjitha bashke.
darius ne se ke ndonje material per vrasjen e Kennedy nga ana e teorive konspirative do te lutesha ta sillje sado pak te permbledhur !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt