Close
Faqja 28 prej 33 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 325
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-02-2010
    Postime
    713
    Citim Postuar mė parė nga VOLSIV Lexo Postimin
    >>> Une mendoj se nuk eshte kjo ajo qe po ndodh. Jemi ne mes te nje bombardimi informacioni ku i gjithi duket si i vertete. Njerezit thithin ate qe duan dhe hedhin ate qe nuk ju pelqen (si gjithmone) dhe pikerisht ky eshte qellimi.
    shume dakord,
    ēte ben te mendosh se ti nuk thith ate qe do dhe hedh ate qe nuk te pelqen?
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    Citim Postuar mė parė nga Kinney Lexo Postimin
    shume dakord,
    ēte ben te mendosh se ti nuk thith ate qe do dhe hedh ate qe nuk te pelqen?
    >>> Une rrezikoj njesoj si te gjithe te bie ne kete kurth dhe madje kam rene. Por ajo qe i ve vulen eshte toria e Pemes dhe Frytit.
    > Nuk del fryt i mire nga nje peme e keqe dhe as nje fryt i keq nga nje peme e mire. Dhe ti duhet ta dish mire kete gje.
    La verita' ti rendera' libero!

> Eshte e pamundur ta dallosh te verteten nga mashtrimi vecse nepermjet nje menyre.
    > Shiko nga goja e kujt dalin!
    d.m.th. ti e dallon tė vėrtetėn vetėm duke menduar/besuar se ai qė po flet thotė tė vėrtetėn, rrjedhimisht ajo qė thotė ėshtė e vėrtetė, kėshtu ?!

>>> Une mendoj se nuk eshte kjo ajo qe po ndodh. Jemi ne mes te nje bombardimi informacioni ku i gjithi duket si i vertete. Njerezit thithin ate qe duan dhe hedhin ate qe nuk ju pelqen (si gjithmone) dhe pikerisht ky eshte qellimi.
    > Eshte e pamundur ta dallosh te verteten nga mashtrimi vecse nepermjet nje menyre.
    > Shiko nga goja e kujt dalin!
    > Mos prit qe miliarderet te te thone te verteten. Kjo eshte shume naive.
    Volsiv do doja te te mbushja mendjen per te kunderten por ta them troc, nuk kam me nerva per replika. Mund te te siguroj per dicka dhe nese i ke lexuar keto tema besoj e kupton qe nuk e kam zakon te flas kot: Eshte pikerisht ajo qe po ndodh. E ardhmja po krijohet sipas deshirave te disave. Je i lire te mbash mendimin qe do, si ti ashtu dhe te tjeret. Mua nuk me prish asnje pune. Rendesi ka sesi eshte vete realiteti.

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ne lidhje me temen dua te bej nje koment qe besoj do i japi pergjigje pse-se se profecive dhe realizimit te tyre ne kohen qe jetojme. Ne nje nga serialet me te pelqyeshme te mijat, pjestarit te nje grupi miliarderesh dhe njerezish shume te fuqishem politikisht e ekonomikisht i drejtohen me nje pyetje e cila ishte: Cfare eshte biznesi juaj? Pergjigja: Ne parashikojme te ardhmen. Pyetja: Si e arrini kete? Pergjigja: Duke e krijuar !!! Dhe eshte pikerisht kjo qe po ndodh.
    Pikėrisht.
    Teoritė marketing predikojnė pėr njė studim tregu nė kėrkim tė nevojave konsumatore, duke vijuar me ofrimin e produkteve e tė shėrbimeve qė kėnaqin kėto nevoja, por sikur nuk ndodh kėshtu.
    Realisht, "pėrgatitin" mendjet e konsumatorėve t'i pranojnė e t'i konsumojnė ato, pavarėsisht nevojave tė tyre.
    Nėse kjo nuk arrihet me pėlqimin e konsumatorit pas bombardimit me marketing agresiv, produktet e shėrbimet imponohen me taktika qė nga ofrimi i tyre nė faza tė ndryshme zhvillimi edhe pse ato janė tėrėsisht tė zhvilluara tė paktėn me mundėsitė teknologjike tė fazės kur ofrohen, e deri me nxjerrjen e ligjeve tė veēanta qė detyrojnė konsumimin e tyre.

i/e regjistruar Maska e VOLSIV
    Anėtarėsuar
    14-10-2009
    Postime
    1,069
    >>> As une Darius nuk kam nerva, madje ketu ku jam une eshte nate. Kalofsh mire.
    La verita' ti rendera' libero!

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Nje shembull pak i dhimbshem: Kujtoni termetet e fundit ne Haiti dhe Kili.

Si ka mundesi qe nuk ke hapur nje teme diskutimi per termetet "artificiale" ??? Do te ishte shume interesante. Apo ekziston mundesia t'a ēensurojne ?!? Nejse, nqs ke nje blog tendin ku shkruan me dergo ne mp adresen e tij, nqs nuk e publikon dot ne forum.

O.T.

Per temen "Illuminati! Kulti i syrit qė sheh ēdo gjė" do te te sugjeroja te hapje dy tema me te njejtin titull, njeren te hapur per diskutime nga te gjithe dhe njeren te mbyllur me permbledhjen e materialeve me interesante.
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Temen nuk e kam mbyllur, thjesht po hedh nje material qe se kam mbaruar akoma dhe do e rihap. Ndersa per termetet artificiale se kam gjykuar te nevojshme. Kam folur per HAARP dhe do e zgjeroj po ketu kete subjekt. Mbase do i perfshij te gjitha bashke.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    darius ne se ke ndonje material per vrasjen e Kennedy nga ana e teorive konspirative do te lutesha ta sillje sado pak te permbledhur !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Faqja 28 prej 33 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •