Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 149
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    po me vjen inati prej vetit qe nuk isha prognozues i mire
    ne postimin e par pas lajmit se po bastiset shtepija e Azem Syles
    une thash se do ta kapin per ko.qesh Azemin
    mirpo tani po e permirsoi e po them se as per ko.qeve sun e kapin
    haaaaaaaa
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

EULEX, eshte ne Kosove per vendosjen e ligjit dhe drejtesis ne tere territorin e Kosoves. Por per fat te keq Eulex ne vend qe te mirret me problemin kryesor a ajo eshte strukturat paralele ne veri te Mitrovices. Eulex sikurse edhe UNMIK mirret ve Vetevendosjne e Shqiptareve dhe me luftetaret e lirise. Ne cofte se ndokush ka vjedh apo eshte korruptuar atehre edhe une pajtohem me keto bastisje apo burgosje, mirepo keto bastisje e burgosje te EULEX sidomos ndaj ish luftetareve te lirise nuk eshte asgje tjeter vecse ta barazoj apo me nje fjal ti shtij net e njetin thes si ata qe luftuan per lirine e pavarsine se kombit te tyre, si ata qe bene masakra ndaj populates civile,

Edhe burgosja e Ramush Haradinajt, edhe keto bastisje jane qellimkeqija, dhe te motivuara politikisht sepse disa qarqe europiane pro serbe dojne qe Luften e Ushtrise Clirimtare te Kosoves dhe luften e popullit shumice Shqiptare ta njullosin.

Reapsekt

Ariani.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Llap Kush e vrau Xhemail Mustafen ?
    Banda e KOS-it në krye me Tahir Zemën ka luajtur me fatin e shumë aktivistëve shqiptar duke i likuidur në mënyrë që Kosova kurr mos të ketë stabilitet dhe më në fund të triumfoi teoria e Serbisë se shqiptarët nuk janë të zotë për të mbajtur shtet,por janë grupe fisnore të vrazhda që mbysin njerëz dhe dhunojnë civilët.
    Mos besofshi pyetne shefin e SIA-se Rame Maren... ate e keni pas udheheqes dhe keni te aferm...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Qe une spo disha kurgjo ne lidhje me ket rast . Vetem e di se ne kohen kur ashte vra ai krejt kan than thaqi thaqi thqai po mu nuk ma merte menja qe ni shqiptar munet me bo diqka tille gjith kom besu se UDB-ja e ka vra , e qitash jom bin se nime UDB-ja permes SHIKU-t e kan vra .

Dihet mire se policia e UNMIK-ut, lidhur me vrasjen e Xhemajl Mustafes, fillimisht e kishte arrestuar Sinan Zhegren, nje ish puntore operativ te UDB-se dhe nip i gjakpiresit tashme te vrare Selim Broshes. Pas nje kohe Sinan Zhegra lirohet ne mungese faktesh!!! Per lirimin e tij eshte angazhuar Rame Maraj, i cili ka kontakte me te gjitha "Sherbimet Sekrete", te te gjitha shteteve qe jane prezente ne Kosove. Rame Maraj, varesishte nga rrethanat i furnizon ato "Sherbime Sekrete", me informata dhe dezinformata.

Sot Sinan Zhegra eshte njeri nder njerzit e "Sigurmit te Atdheut", se bashku me keta persona;

- Rame Maren

- Genc Kelmendin

- Avdi Behramin

- Besnik Salihun

- Bahtir Osmanin, etj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Krimet dhe vrasjet i zbulon populli, se populli ne gjirin e tij i ka arhivat shume te sakta dhe imanente.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Valla thon nji fjale se ku ka tym ka edhe zjarrë.Njerzit qe na i vrau shkau e skem te zot me i mbrojt ....marre prej UCK-es edhe prej populli te pakten qe do bej do them gjaku i juaj qe nuk u dit vrasesi ju beft Kosoves drit e drejtsis.
    Sa njerz te pendes u vran pas lufte prej shkau marre me u livdu ne vend se te ndihemi keq...............
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 28-07-2010 më 12:53

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Dihet mire se policia e UNMIK-ut, lidhur me vrasjen e Xhemajl Mustafes, fillimisht e kishte arrestuar Sinan Zhegren, nje ish puntore operativ te UDB-se dhe nip i gjakpiresit tashme te vrare Selim Broshes. Pas nje kohe Sinan Zhegra lirohet ne mungese faktesh!!! Per lirimin e tij eshte angazhuar Rame Maraj, i cili ka kontakte me te gjitha "Sherbimet Sekrete", te te gjitha shteteve qe jane prezente ne Kosove. Rame Maraj, varesishte nga rrethanat i furnizon ato "Sherbime Sekrete", me informata dhe dezinformata.

Sot Sinan Zhegra eshte njeri nder njerzit e "Sigurmit te Atdheut", se bashku me keta persona;

- Rame Maren

- Genc Kelmendin

- Avdi Behramin

- Besnik Salihun

- Bahtir Osmanin, etj.

Rama nuk osht asgje perveq nje klysh i shikut .
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Nuk esht mir te nxitohemi me komente paushalle. Ky eshte rast i komplikuar. Ka apo nuk ka faj Azem Syla kete le ta vertetoj Gjykata. Burri kur lufton per Atdhe edhe nese ka ba ndonje faj e pranon dhe thot e kam ba dhe per Kosoven prap e baj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    217
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    po me vjen inati prej vetit qe nuk isha prognozues i mire
    ne postimin e par pas lajmit se po bastiset shtepija e Azem Syles
    une thash se do ta kapin per ko.qesh Azemin
    mirpo tani po e permirsoi e po them se as per ko.qeve sun e kapin
    haaaaaaaa
    O i nderuem LLapi mundsisht ***** mbaji Nder sjetllat e tua ja virri nqaf se nuk pot ka hije me i permend ne forumm. Forumi asht per njerz te kulturuar e jo per tipat si ti .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    unë mendoj që rasti Bllaca do të jetë një ndër gjykimet me të mëdha do të ia kalon edhe klanit të Zemunit dhe do tia kalon grupeve më të mëdha kriminale në Itali.

mendoj që në këtë rastë 100% jan te kyqur tër qeveria e Kosoves

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •