Close
Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 149
    i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    per ket rast e din i madh e i vogel
    jini ba hor e skini mujt me e shit hiq
    po jo more qfar hore ku bahet hora hor
    Qe une spo disha kurgjo ne lidhje me ket rast . Vetem e di se ne kohen kur ashte vra ai krejt kan than thaqi thaqi thqai po mu nuk ma merte menja qe ni shqiptar munet me bo diqka tille gjith kom besu se UDB-ja e ka vra , e qitash jom bin se nime UDB-ja permes SHIKU-t e kan vra .
    We are all Aliens

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    bastisja ka nisur në orën dhjetët të mëngjesit, në shtëpinë e Azem Sylës, në fshatin Kishnarekë, afër Komoranit. Forcat policore të EULEX-it fillimisht kanë gjetur të mbyllur shtëpinë, kurse një kushëri i tij ka refuzuar ta hapë. Ndsërkohë ka ardhur i biri i Azemit, i cili pasi ka parë autorizimet për bastisje ka lejuar policët të hyjnë brenda. Ata, sipas raportuesit të Koha.net po vazhdojnë bastisjen edhe në këto çaste. Është kontrolluar edhe xhipi “Hamer” i tij. Hetuesit janë parë të kenë nxjerrë nga shtëpia disa plumba të tipit “Magnum”.Në bastisje po marrin pjesë rreth 15 policë, të gjithë të EULEX-it.

paska qen i armatosur peshki ''MAGNUM ''

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Euleshin vete vet qysh po ta majn hashimin n'pushtet .
    Skom qka veti une askand
    kjo po shifet Populli e ka zgjedh e do ta zgjeth nese vazhdon te punoi keshtu
    se paku edhe per disa mandate

Qe une spo disha kurgjo ne lidhje me ket rast . Vetem e di se ne kohen kur ashte vra ai krejt kan than thaqi thaqi thqai po mu nuk ma merte menja qe ni shqiptar munet me bo diqka tille gjith kom besu se UDB-ja e ka vra , e qitash jom bin se nime UDB-ja permes SHIKU-t e kan vra .
    ke mendue per Thaçin ti por nuk e ke pas nga mendja e jote por nga propaganda serbe ose ta kan mbush gushen dinar shkiet

e qe e ka vra UDB-eja pajtohem edhe une me ty
    por paske harrue ti do far sigurimcash qe i formoike UDB-eja ne Kosove

dhe qudi si nuk paske nie per ata qe e ka vra Xhemen pra shko pyeti unmikun euleshin udben e sigurimcat e atdheut e te rugovnes
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Sipas disa informatave ne ni gazet te Kosoves, EULEX esht duke hetuar edhe

Ismet Haxhen kryeshefin e shik-ut per Mitrovice,.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Postime
    1,594
    o ju R17, G2 ,L7 ,ZKZ etj te gjith nji tum i madh ini
    a nuk koki tuj e bastis shtepin e Azemit a
    shifni shifni ani kishe po sillum kah kompjuteri

a tash mu kujtue dikush duhet te rri ne kompjuter nga ju e ti raportoni shefave te juaj ne beligrad
    z.lapi mos me perzi mua me ato tjeret te lutem!!
    mos harro 'xerro tolerance kunder krimit te organizuar' ka then kryeministri!!

po duket se kyeministri po del i lidhun me bllacen !!
    dhe kjo do te shihet ne fund te skenarve!!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Skom qka veti une askand
    kjo po shifet Populli e ka zgjedh e do ta zgjeth nese vazhdon te punoi keshtu
    se paku edhe per disa mandate

ke mendue per Thaçin ti por nuk e ke pas nga mendja e jote por nga propaganda serbe ose ta kan mbush gushen dinar shkiet

e qe e ka vra UDB-eja pajtohem edhe une me ty
    por paske harrue ti do far sigurimcash qe i formoike UDB-eja ne Kosove

dhe qudi si nuk paske nie per ata qe e ka vra Xhemen pra shko pyeti unmikun euleshin udben e sigurimcat e atdheut e te rugovnes

Xhemaili me disa tjer te vram ne Kosove kan qen krahu i djath i Rugoves deri ne vdekjen e rugoves LDK-ja ishte 1 , pas vdekjes ti strukturat e shikut brenda LDK-s e prishen edhe LDK-n e forum ne ni nen deg te PDK-s kto sun e mohon . Edhe duhet me e pranu faktin qe Shik-u kan qen shum profesionista ne shperlamjen e trunit te popullit . Por tash e kan pa krejt qka qysh tek i ka ardhe fundi .
    We are all Aliens

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anëtarësuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    2,501
    Llap a je i sigurt qe as ni vrasje te zyrtarve te LDK-s nuk e kan kryer shik-u ?

Krejt qe jan vrar nje perqindje shum e madhe kan qen te LDK.

Po nuk e di pse i sqaron llap e gollap hajvanit se ai eshteme hashimin dhe nuk e ndryshon,edhe me thene hashimi ta shesim Kosoven keto e shesin se nuk njohin komb po njohin nje njeri.

Dita dites do te dalin ne mejdan krejt gjerat.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    ooooooooooooooo G2

vendosi në forum qato 3 foto te bastisjes qe jan ne koha.net te lutem se jam ne teren ne pamundesi se qat hetuesin qe e ka ne dorë plumbin e magnumit po e njof me duket

me fal G2

i/e regjistruar Maska e Arberl
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    48
    Nieri eshte ne Pusheme e keta shkoin e ja bastisin shtepin
    qfar kukavicash more
    nieri sesht ne shtepi fare
    epo perime munen me kap veq per qokesh
    edhe ata kur ti rrezit mire ne bregdet e kur te kthehet
    Llap, ca do me thone :kukavicash?

ne pushime qenka ky miku yt apo?/ hahaha ju paskane prish pushimet, ani llap ti po i njeh krejt personalisht keta nejrez apo,,,, e bre e kam ditur. nga shkrimet e tua e kam ditur qe je njeri i tynve.

hajde mer urime per keto bastisje e keto hetime qe po behen , le te shpresojme qe edhe me arrestime dhe burgime do te pasojne. urime urime...

Boll e vjedhen vendin, nuk do te largohen vet keta kurre nese si largon dikush... urime urime, cheers people cheers...

I love my country now
    When people fear their government,that is tyranny; when government fears the people, that is LIBERTY

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    31-01-2010
    Postime
    55
    RTK LODHT PO RAPORTO PO SKEM QKA I BËJMË

Bastiset shtëpia e Azem Sylës, ish komandant i UÇK-së

Policia e EULEX-it ka bastisur shtëpinë e ish komandantit të UÇK-së, Azem Syla, në fshatin Kishnarkë të Drenasit. Kjo bastisje është e lidhur me hetimet në rastin Bllaca thuhet në një komunikatë të Euleksit. ...
    Postuar: 03:44:47 / 28.07.2010

Ndërkohë EULEX-i ka dorëzuar ftesën në Prokurorinë Speciale, për të dyshuarin i cili duhet të paraqitet një javë nga data e dorëzimit të ftesës.

Bastisja në shtëpinë e ish komandantit të UÇK-së, Azem Syla në fshatin Kishnarkë të Drenasit ka nisur në mëngjes dhe ka zgjatur deri në mesditë.

Zëdhënësi i EULEX-it, Blerim Krasniqi, tha se bastisja është kryer nën mbikëqyrjen e Prokurorisë Speciale të Kosovës ku një prokuror special i EULEX-it ka qenë i pranishëm në vendin e ngjarjes për të siguruar mbledhjen e efektshme të materialit dëshmues dhe të japë shpjegime të plota për personat atje.

Krasniqi tha se kjo bastisje është e lidhur me hetimet në rastin Bllaca që janë duke u bërë ndërsa ish-komandanti i UÇK-së, nuk ka qenë në shtëpi gjatë kësaj bastisjeje. Por, EULEK-si ka bërë ftesë që brenda 7 ditësh i dyshuari të paraqitet në prokurorinë Speciale, thotë Krasniqi.

“Pas përfundimit të bastisjes së shtëpisë së ish komandantit të UÇK-së, është dorëzuar ftesa për tu paraqitur në Prokurorinë Speciale. I dyshuari duhet të paraqitet brenda një jave, nga dita e dorëzimit të ftesës”, tha ai. Zëdhënësi Krasniqi nuk dha informacione në lidhje me materialet që janë konfiskuar gjatë bastisjes.

“Me sa jam njoftuar unë janë marrë disa materiale por nuk mund të tregoj se çka”

Bastisja është autorizuar nga gjykatësi i procedurës paraprake i Gjykatës së Qarkut në Prishtinë. Azem Syla ishte komandant i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së e më pas ministër i Mbrojtës në Qeverinë e Përkohshme të Kosovës. Aktualisht është anëtar i kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës.

(Xhevat Sopi

Faqja 2 prej 15 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •