Close
Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 149
    i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga apollo12 Lexo Postimin
    O i nderuem LLapi mundsisht ***** mbaji Nder sjetllat e tua ja virri nqaf se nuk pot ka hije me i permend ne forumm. Forumi asht per njerz te kulturuar e jo per tipat si ti .
    po a njerz te kulturuar mi numron ti disa ish bashkpuntor te UDB-es qe nuk eshte veshtir ti dallosh edhe ne ket forum
    po a po e shef si i gezohen tue mendue e shpresue se do ju ndodh diqka e keqe ish pjestarve te UÇK-se
    e kur mire e din keta qe krejt keto shpifje e montime vin nga keta vet e nga serbet
    e disa shtete mike te serbis ne eulesh
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

popullit deshen me i dhan me hanger veprat e enver hoxhes,kurse vet me villa e me hamera zotnit e shikut e "luftetare te lirise "
    Ndryshuar për herë të fundit nga POKO : 28-07-2010 më 14:23

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272

Thumbs up

Ahahahahaahahahahha
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga extreme Lexo Postimin
    Rama nuk osht asgje perveq nje klysh i shikut .

e kur fillon me fol Rama, me siguri ateher ka me fillue loja pernjeme...mos e hudhni Ramen se ja shihni sherrin, ai din shume dollevore te piramides se krimit te mafis "pacifiste"... prej Tirane e deri ne Prishtine ka qka kallxon per juve dhe lidhjet e juaja me Klanin e Zemunit... Per ndryshe Rama eshte nyje...mos harroni!
    hahaggagaaaahhaaaa

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    popullit deshen me i dhan me hanger veprat e enver hoxhes,kurse vet me villa e me hamera zotnit e shikut e "luftetare te lirise "
    paskeni mendue veq me pas pallate ju qe i sherbyet komunizmit me dekada, si Rankoviqit e Titos e deri te Millosheviqi. Ju ka ik qypi i mijaltit nga dora kote e keni nuk mundeni ma me pas ne dore sa do qe tentoni ne te gjitha format me pas ne dore... keshtu qe jeni mebet me gishta ne goj dhe kot po filloni se i keni te fundit keto fishkllima dhe pasi ti heqni prej goje gishtat keni me i fute ne b...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    gjithmon kur është tentuat ti ofrohet faktori nderkombetar SHIK-ut ateher keta të fundit i kan quajtur të serbis siq e quajten Philipsin kjo eshte fore e SHIK-ut e cila nuk do te funksionon më se siq po shifet provat e bllaces janë të thyshme
    po inshalla hajr se boll u derdh gjak pas luftës

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin

hahahahahahaaaaaa
    valla paskan gjet
    po veq kete vikende ne Kosove per qef jan shkrep me qindra mijra
    hahahahahaaa
    bam bam mos u tut se suvenire eshte
    hahahahaaa

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    367
    faleminderit POKO shumë

ooooooooooooooo G2

vendosi në forum qato 3 foto te bastisjes qe jan ne koha.net te lutem se jam ne teren ne pamundesi se qat hetuesin qe e ka ne dorë plumbin e magnumit po e njof me duket

me fal G2

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga L-7 Lexo Postimin
    gjithmon kur është tentuat ti ofrohet faktori nderkombetar SHIK-ut ateher keta të fundit i kan quajtur të serbis siq e quajten Philipsin kjo eshte fore e SHIK-ut e cila nuk do te funksionon më se siq po shifet provat e bllaces janë të thyshme
    po inshalla hajr se boll u derdh gjak pas luftës

kon e perfaqeson ky Philipsi ne krahasim me Bajdenin apo me Dellin, ndonje OJQ qe per pak pare e kthen tehin ka te dush...

Faqja 4 prej 15 FillimFillim ... 2345614 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •