E dashur Julianna
ne opsionet e tua te forumit ke edhe nje "ignore"
te rekomandoj ta perdoresh me persona qe nuk dine te sillen, me njerez gjuhhidhur, me femra shpirteqe, si dhe me femra idiote. te cilat jo vetem kur je keq nuk te duan por nuk duan askend, bile shpesh as veten e tyre pasi bota per to eshte armike qe ne momentin qe i ka lene me te meta.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DontWorryBeHapp : 21-07-2010 mė 17:03
FYI, nje nder cilesite e feminitetit shqiptar eshte mos-qurravitja.
Gjynah qe mbaroj lufta ne Ballkan se ti duhet te kishe dale partizone!![]()
Per mendimin time,ai/ajo qe te don edhe ne kohet e veshtira sdo te largohet.
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,
Shqiptare jemi dhe smerremi vesh!Nje gje me kane mesuar prinderit e mi: Perpara se te thuash nje fjale mendoje 1000000000000000 here,pasi ajo fjale peshon shume(Por mesa po shoh disave i eshte prish peshorja,ose si ka punuar ndonjehere)
Po e perseris per here te fundit temat qe hap nuk kane te bejne me mua,eshte thjesht nje teme,ku cdonjeri mund te japi mendimin e tij,por JU SKENI ASNJE TE DREJTE TE JAPESH NJE PERGJ.DUKE MU DREJTUAR MU!
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Qeni nuk te iken duke i thene “ik mos mu qep nga mbrapa“ do shkelm qe ta kuptoj.
![]()
Sa e vret mendjen spo e kuptoj.Nese dikush mendohet aq shume i digjet qarku .Ktu leshojne mendime pa kalu nga truri fare .Sa te perkasin apo jo temat ,nqs e ke vene nje teme je e interesuar te keshe mendime te tjera prandaj te interesojne dhe pik.Ska pse merret asgje personale .Shendet
Krijoni Kontakt