epo ksaj i them te besh 100 biseda rreth nje gjeje
epo ksaj i them te besh 100 biseda rreth nje gjeje
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
@INFINITY pse e bere me turp vajzen, Julianna e kishte per shoqerine e facebook-ut
Julianna nje keshille, ata qe sta varin kur ke nevoje beji block.
Une e kam memorien shume OK! thjesht kam pasur nje shoqeri qe e njoha shume mbrapa,nga gabimet mesohen shume gjera.Rendesi per mua ka qe te mos perseriten me gabimet e bera.Pastaj do te lutesha te mos flitej me per jeten time ne forum pasi nuk kam qene une qe e kam bere publike nje lidhje dhe .............,une probl.e mia personale i zgjidh ne vend tjeter,jo ne publik.
Thjesht hapa nje teme ku fflitet per shoqerine qe ekziston sot,qe shumicat duhen per interes,nuk eshte me ajo qe ka qene kohe e kohe perpara,vetem kaq,mos i keqkupto gjerat
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Ne fakt eshte e kunderta. ka ardhur kohe e keqe dhe ai qe nuk ta do te miren ka qejf te te shikoj kur je keq dhe te afrohet me shume, por kur je mire te largohet nga zilia. Kjo vlen per njerez qe shumezohen me "0".
Por nese ti po flet per shoqeri, une do pergjigjem nga eksperienca ime duke thene se nuk vlen as ajo me siper qe ke thene ti dhe as kjo qe thash une (te pakten me ate cfare kuptoj une me termin "shoqeri" te cilen e njoh mire, prandaj shyqyr zoti kam nje numer te vogel shoqesh, por i njoh se kush jane).
Keshilla ime, mos u hap vend e pa vend e do jesh ne rregull...
e vertete c'thote stajshen
eshte cupe e zgjuar Infiniti por nuk e di nga i rrjedhe kjo violence ne te folur, s'te fal gje
ketu qendron ndryshimi i atyre qe jane rregjistruar prej kohesh dhe u duken bajate keto lloj temash dhe dikujt qe sapo eshte regjistruar
Infi
po te besh nje pauze do fillosh te te duken perseri interesante keto temat shoqerore
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
hahahahahahahahahahha
no comment. lol.
![]()
Krijoni Kontakt