Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 65
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    epo ksaj i them te besh 100 biseda rreth nje gjeje
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    @INFINITY pse e bere me turp vajzen, Julianna e kishte per shoqerine e facebook-ut

Julianna nje keshille, ata qe sta varin kur ke nevoje beji block.

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=37

http://www.forumishqiptar.com/showpo...0&postcount=43

http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=48

Ne gjuhen tende z.avokate keto postime qe solla ketu quhen prova per te hedhur poshte ate qe the ti me lart.

Thjesht nje keshille miqesore: Nqs nuk je ne gjendje te mbash mend as se ca shkruan, ben mire te nderrosh profesion se je SHUME SHUME LARG!
    Une e kam memorien shume OK! thjesht kam pasur nje shoqeri qe e njoha shume mbrapa,nga gabimet mesohen shume gjera.Rendesi per mua ka qe te mos perseriten me gabimet e bera.Pastaj do te lutesha te mos flitej me per jeten time ne forum pasi nuk kam qene une qe e kam bere publike nje lidhje dhe .............,une probl.e mia personale i zgjidh ne vend tjeter,jo ne publik.
    Thjesht hapa nje teme ku fflitet per shoqerine qe ekziston sot,qe shumicat duhen per interes,nuk eshte me ajo qe ka qene kohe e kohe perpara,vetem kaq,mos i keqkupto gjerat
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    @INFINITY pse e bere me turp vajzen, Julianna e kishte per shoqerine e facebook-ut

Julianna nje keshille, ata qe sta varin kur ke nevoje beji block.
    jo mo te twiterit ose te my space

E kisha per jeten e perditshme,qe eshte shkolla,puna
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Ne fakt eshte e kunderta. ka ardhur kohe e keqe dhe ai qe nuk ta do te miren ka qejf te te shikoj kur je keq dhe te afrohet me shume, por kur je mire te largohet nga zilia. Kjo vlen per njerez qe shumezohen me "0".

Por nese ti po flet per shoqeri, une do pergjigjem nga eksperienca ime duke thene se nuk vlen as ajo me siper qe ke thene ti dhe as kjo qe thash une (te pakten me ate cfare kuptoj une me termin "shoqeri" te cilen e njoh mire, prandaj shyqyr zoti kam nje numer te vogel shoqesh, por i njoh se kush jane).

Keshilla ime, mos u hap vend e pa vend e do jesh ne rregull...

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Jeta i ka momentet e veshtira por,shpeshhere kur jemi mire na duan te gjithe.Kur nuk jemi mire nuk na njohin fare.Thua valle te ndryshojne njerezit kaq shpejt?
    ke te drejte, vetem dy persona nuk do te te hedhin poshte kurre kur te jesh keq, prinderit e tu...dhe ndoshta dikush qe mund te te doje me te vertete, gjith te tjeret fok 'em all lol

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Juliana me kaq sa qurravitesh ti dhe kjo thjesht per nje mashkull qe te la nuk i ve faj shoqerise tende sikur mos ta kthejne me koken mbrapa. Njerezit kane hallet e veta o goc dhe nuk ta kane ngene ty. Na e ke shpif ne te tjereve me keto tema qe hap ku mund te zgjedhim nese duam te klikojme te titulli i temes apo jo dhe jo me atyre qe i ka zene halli.
    Po pse me kaq gjuhe te eger xhanem? Nuk do ishte me mire te mos shkruaje fare ne kete teme?

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    e vertete c'thote stajshen
    eshte cupe e zgjuar Infiniti por nuk e di nga i rrjedhe kjo violence ne te folur, s'te fal gje
    ketu qendron ndryshimi i atyre qe jane rregjistruar prej kohesh dhe u duken bajate keto lloj temash dhe dikujt qe sapo eshte regjistruar
    Infi
    po te besh nje pauze do fillosh te te duken perseri interesante keto temat shoqerore
    Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    hahahahahahahahahahha

no comment. lol.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    hahahahahahahahahahha

no comment. lol.

qeshi miza e gezuar,

kur pa pjaten e mbuluar

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •