Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 65
    Citim Postuar mė parė nga DontWorryBeHapp Lexo Postimin
    Ti Infinity dukesh sikur je infinitisht e frustruar. Nuk e di se cfare te mundon tamam, dhe po pertoj te lexoj mesazhet e tua, por me siguri duhet te kesh me teper ndonje problem te tipit hormonal qe duhet trajtuar sepse skizofrenia mund te jete ne prag te deres.

Forumi eshte nje hapesire ku cdo kush shprehet ashtu sic mendon e deshiron, nje hapesire ku njerezit flasin pa e vrare mendien. Ndersa ti lexon cdo mesazh lart e poshte e pastaj vjen ketu duke shprehur perbuzje dhe neveri. Kjo te ben ty me te mire se te tjeret? Problemet, temat, dhe postimet e tua jane ato te vetmet qe duhen lexuar e vlersuar?

Nje keshille shoqerore qe do jepja cdo miku a mikeshe eshte: Meso te rrespektosh njerzit qe te jesh e rrespektuar. Meso ti vleresosh per ate c`ka jane qe te jesh e vleresuar. Meso te besh mire qe te gjesh mire.
    Prit te marre nje shami qe te fshije hundet se me te vertet me mallengjeve. Keshillat jepua miqve te tu dhe jo mua se as te njoh dhe as dua te njoh, prandaj boll i dhe rendesi vetes.

Na u bete te gjithe si Dr. Phil.

Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    Infinity
    sado e eger ka qene per mua jeta ne mergim
    prap kam arritur ta ruaj feminitetin shqiptar
    dhe gjithcka qe ajo nenkupton
    Kaq
    kuptoje si te duash

hezitoja te te ktheja pergjigje sepse nuk me pelqejne konfliktet e kota , te pakten ketu.
    Dite te mbare
    FYI, nje nder cilesite e feminitetit shqiptar eshte mos-qurravitja. Sado u perpoqe mos te ankohesh dhe qurravitesh sic ben ne cdo postim, e bere dhe ketu edhe pse nuk mendoj se e kuptove qe e bere. Kuptoje si te duash!

Dite te mbare dhe ty!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    Une e kam memorien shume OK! thjesht kam pasur nje shoqeri qe e njoha shume mbrapa,nga gabimet mesohen shume gjera.Rendesi per mua ka qe te mos perseriten me gabimet e bera.Pastaj do te lutesha te mos flitej me per jeten time ne forum pasi nuk kam qene une qe e kam bere publike nje lidhje dhe .............,une probl.e mia personale i zgjidh ne vend tjeter,jo ne publik.
    Thjesht hapa nje teme ku fflitet per shoqerine qe ekziston sot,qe shumicat duhen per interes,nuk eshte me ajo qe ka qene kohe e kohe perpara,vetem kaq,mos i keqkupto gjerat
    E dashur Julianna
    ne opsionet e tua te forumit ke edhe nje "ignore"
    te rekomandoj ta perdoresh me persona qe nuk dine te sillen, me njerez gjuhhidhur, me femra shpirteqe, si dhe me femra idiote. te cilat jo vetem kur je keq nuk te duan por nuk duan askend, bile shpesh as veten e tyre pasi bota per to eshte armike qe ne momentin qe i ka lene me te meta.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Prit te marre nje shami qe te fshije hundet se me te vertet me mallengjeve. Keshillat jepua miqve te tu dhe jo mua se as te njoh dhe as dua te njoh, prandaj boll i dhe rendesi vetes.

Na u bete te gjithe si Dr. Phil.
    Keshillen nuk ta dhash ty, lexoje dhe nje here se c“fare kam shkruar. Qe njeriu te pranoj nje keshille duhet te jete i hapur ndaj tyre, dhe ky nuk eshte rasti jot.

A e ke vene re qe ri duke u qare nga postimet e te tjereve nderkohe qe i akuzon per qaramnilliqe?
    LOL
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga DontWorryBeHapp : 21-07-2010 mė 17:03

FYI, nje nder cilesite e feminitetit shqiptar eshte mos-qurravitja.

Gjynah qe mbaroj lufta ne Ballkan se ti duhet te kishe dale partizone!

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anėtarėsuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Per mendimin time,ai/ajo qe te don edhe ne kohet e veshtira sdo te largohet.
    - - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
    Agim Metbala"

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Nje teme tjeter nga budistja juliana .

Shoqerine varet si e zgjedh moj goce .
    Mgjth ti u qake shume , keshtuqe mos prit te te gjenden prane gjithmone kur ankohesh , se edhe ata te shkretet kane hallet e tyre , qashtu moj goce

Behu pak e kuptueshme edhe ti xhanem.
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,
    Shqiptare jemi dhe smerremi vesh!Nje gje me kane mesuar prinderit e mi: Perpara se te thuash nje fjale mendoje 1000000000000000 here,pasi ajo fjale peshon shume(Por mesa po shoh disave i eshte prish peshorja,ose si ka punuar ndonjehere)
    Po e perseris per here te fundit temat qe hap nuk kane te bejne me mua,eshte thjesht nje teme,ku cdonjeri mund te japi mendimin e tij,por JU SKENI ASNJE TE DREJTE TE JAPESH NJE PERGJ.DUKE MU DREJTUAR MU!
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Qeni nuk te iken duke i thene “ik mos mu qep nga mbrapa“ do shkelm qe ta kuptoj.

E dua letėrsinė Maska e eralni
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151
    Citim Postuar mė parė nga Julianna Lexo Postimin
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,
    Shqiptare jemi dhe smerremi vesh!Nje gje me kane mesuar prinderit e mi: Perpara se te thuash nje fjale mendoje 1000000000000000 here,pasi ajo fjale peshon shume(Por mesa po shoh disave i eshte prish peshorja,ose si ka punuar ndonjehere)
    Po e perseris per here te fundit temat qe hap nuk kane te bejne me mua,eshte thjesht nje teme,ku cdonjeri mund te japi mendimin e tij,por JU SKENI ASNJE TE DREJTE TE JAPESH NJE PERGJ.DUKE MU DREJTUAR MU!
    Sa e vret mendjen spo e kuptoj.Nese dikush mendohet aq shume i digjet qarku .Ktu leshojne mendime pa kalu nga truri fare .Sa te perkasin apo jo temat ,nqs e ke vene nje teme je e interesuar te keshe mendime te tjera prandaj te interesojne dhe pik.Ska pse merret asgje personale .Shendet

e larguar,pergjithmone
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302
    Citim Postuar mė parė nga DontWorryBeHapp Lexo Postimin
    Qeni nuk te iken duke i thene “ik mos mu qep nga mbrapa“ do shkelm qe ta kuptoj.
    Ti mire e ke,po si tia bej une qe kam frike nga qente?
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •