Jeta i ka momentet e veshtira por,shpeshhere kur jemi mire na duan te gjithe.Kur nuk jemi mire nuk na njohin fare.Thua valle te ndryshojne njerezit kaq shpejt?
Jeta i ka momentet e veshtira por,shpeshhere kur jemi mire na duan te gjithe.Kur nuk jemi mire nuk na njohin fare.Thua valle te ndryshojne njerezit kaq shpejt?
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
Julo, keshtu eshte kur zgjedh miq qe vlejne 0.
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Julianna te pershendes per temen
Me te vertete na duan vetem kur jemi mire,sigurisht eshte ne pyetje ndonje Interes apo?
Ata qe te rrin afer dhe te duan dhe ne momentet e veshtira te jetes jan shoket e vertet.
Te tjeret pastaj jan hipokrite dhe njeres te veckel.
Aspak e vertete!
Zgjidh shoqerine e mire edhe do te gjinden aty per gezime edhe hidherime.
Por jane disa qe e kane zakon te qahen nga mengjezi ne darke, "poor me" me keto qarramane s'ka nerva njeri te merret. Energjia qe perfaqeson me shoqerine ate energji do te marresh mbrapsh, po qe se qahesh si motor i prishem s'do rri tjetri te degjoj po te njejtin avaz. Nuk kane ndryshuar njerezit por keto qarramanet kane nevoje per ndryshim, te rriten se s'jane 5vjec e kur qajne i merr mami/babi per dore per akullore.
Juliana me kaq sa qurravitesh ti dhe kjo thjesht per nje mashkull qe te la nuk i ve faj shoqerise tende sikur mos ta kthejne me koken mbrapa. Njerezit kane hallet e veta o goc dhe nuk ta kane ngene ty. Na e ke shpif ne te tjereve me keto tema qe hap ku mund te zgjedhim nese duam te klikojme te titulli i temes apo jo dhe jo me atyre qe i ka zene halli.
Momente te veshtira nuk jane se vajti t'u fejua i dashuri dhe te la ty. Moment i veshtire eshte kur ke semundje, fatkeqesi, s'ke buke per te ngrene, e te tilla si keto. Atehere do e kesh perseri shoqerine (e vertete) aty.
Eshte shumė e vertet.....kur je mir te duan te gjith.....kur ke probleme te paket jan ata qe te rrin afer....ndoshta mendojm se po i kerkom ndihmė para apo ku ta di....
Prinderit ma kan mesuar edukaten .....jeta me ka mesuar me ke ta perdor ....
Je shume shume larg,se kape kontektstin e temes.sa per informacionin tend nuk ka te beje fare me jeten time por ne pergjithesi.shoqeria ime perbehet nga njerez me shkalle shume te larte POR gjithmone del njeri ose njera qe te afrohet vetem kur ka nevoje.psh;kur i duhen ca shenime se perton te veje trurin ne funksion apo ndonje gje tjeter,
Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne
http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=37Postuar mė parė nga Julianna
http://www.forumishqiptar.com/showpo...0&postcount=43Postuar mė parė nga Julianna
http://www.forumishqiptar.com/showpo...6&postcount=48Postuar mė parė nga Julianna
Ne gjuhen tende z.avokate keto postime qe solla ketu quhen prova per te hedhur poshte ate qe the ti me lart.
Thjesht nje keshille miqesore: Nqs nuk je ne gjendje te mbash mend as se ca shkruan, ben mire te nderrosh profesion se je SHUME SHUME LARG!
Krijoni Kontakt