Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 90
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Bije Lexo Postimin
    Po ,dhe i jati i Dashit thone flente me Enverin (shume eshte folur per kete gje per Enverin ,nuk e di a eshte e vertete kjo qe thash ,keto ishin zerat ,por ku ka ze nuk eshte pa gje thote populli pse nuk thane per ndonje tjeter ?)
    Ka sa te duash qe shkojne me te dyja sekset .
    dashi ka qene nja 5 vjet ne Amerike dhe u kthye ,ne 97 ...........
    ne mes te tavolines me kujtohet si sot mbante fotografine e Edit .nuk kishte fotografit e femijeve ,mgjth vajzen e kishte dhe larg me studime ,kaq naten.
    dhe thone pastaj se historia nuk perseritet ..... perseritet qe c'ke me te vetem se ka nje ndryshim .... ate qe ndryshojne emrat e personazheve ....
    "They will not control us, We will be victorious"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    ore un kam pa injorant e psikopat po ju i beni dhe ata te duken normal me budalliqet tua...njeriu ka 1 jet e esht krim te katandiseni ne ate gjendja saqe edhe fjala njeri nuk ju shkon ..edhe majmunet kan me shum tru se ju..mesuesi1 me mir do ishte majmuni 1...robi me i trash qe kam pa naj her...Edi Rama i thot atij hajdutit ku i more 2 milion Euro ai i thot ti ke pas perdor heroin... ore pergjigju akuzet ku i vodhe 2 milion euro pastaj merru me heroin a lesh ... hajduttet e *****...nanen e nanes kush vjedh ne kurriz te popullit...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    dashi ka qene nja 5 vjet ne Amerike dhe u kthye ,ne 97 punonte per nja gazete te huaj qe jepte ca ndihma per keto tonat (nuk po dal ne detaje se kushedi futet ketej dhe e merr vesh se kush jam ).
    kam qene nja 30 minuta tek shtepia e tij ( qe e jepte me qera me 1000 dollare ne ate kohe ) ishim nje grup keto te huajt qe do e merrnin me qera, ne mes te tavolines me kujtohet si sot mbante fotografine e Edit .nuk kishte fotografit e femijeve ,mgjth vajzen e kishte dhe larg me studime ,kaq naten.
    u hap thesi ... avash oj bija e ..... se do derdhet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Edi Rama eshte mafioz qe pasurohet me bizneset e tij te fshehta me emer e te tjereve miqve te tij ..
    Politikanet jane milionere qe ne u kemi dhene mundesine te vjedhin te pasuroheshin duke varferuar popullin cdo dit e me shume .. Politikanet jane te gjithe mafioza qe perfitojne ne kurriz te popullit ...

Te drejten e tyre fshije me letren higjienike para qe te leshoje era fjalet ...
    mir e ka ky i zgjuari...Edi Rama ka biznese te fshehura ndersa PDistet kan biznese te hapura...kan fut kthetrat ne gjith bregdetin Shqiptar,gith minierat a naften a dhe gjakun e popullin po ja pijn dita-dites e kto vazhdojn tu pa enderra me sy hap...Kundra Edi Rames jan jo vetem te gjith qeveritaret Shqiptar te korruptuar por dhe gjith mafja Serbo-Malazeze qe me ndihmen e kalamajve te Sali Berishes po pasurohen dita-dites ne shpin te popullit Shqiptar ,te kishte vjedh Edi dhe 1 dollar do ta qonte Sala aty ke qoi Fatos Nanon...

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Teme humoristike.
    Kam qeshur fort.
    -

Qe eshte Narkoman, te gjith e dijme qe eshte.

Qe eshte homoseksual ose perverz te gjithe e dijme qe eshte.

Por qe nuk jane te vertetuara zyrtarisht, ende nuk jane.

Une mendoj te formohet nje TASK force prej disa njerezish dhe definitivisht te vertetohen keto te verteteta.

Te dihet njehere e pergjithmone se kush voton per keto veti te Edwin Rames.
    Ndrysho Firmën

E dua letërsinë Maska e eralni
    Anëtarësuar
    01-10-2004
    Vendndodhja
    Roma
    Postime
    151

Talking

Ore po ktu qeka humor fare ,kta kane inat se si i perdore te ndebjurat Rama sa ilac anti stres pi ai .O po skeni cboni ky popull kto do njoni mashtro tjetri vjedh po mbi te gjitha ci bo te ndenjurave rama kjo ka rendesi.Rama i bo qefin vetes kto thone sbohet ashtu qef se sna pelqe ne miletit po per lek qe zhduke sdi gjo njeri ca ndermarie ka hap ky qe fito 2milon euro ne vit ,se i boka konkurenc ne Berluskonit o popull shife ujkun,jo populli po ku jane gjurmet .A qyfyre qyfyre

Epo te ishte ndonje tjeter hajde de, por kur flet dhe Prifti qe brenda nje viti beri 1.8 milion Euro dhe nuk po jep llogari se nga i gjeti, ky eshte kulmi.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga INFINITY© Lexo Postimin
    Epo te ishte ndonje tjeter hajde de, por kur flet dhe Prifti qe brenda nje viti beri 1.8 milion Euro dhe nuk po jep llogari se nga i gjeti, ky eshte kulmi.
    Mos u habit INFINITY, Prifti eshte ministri me i zgjuar dhe rrezultativ i Saliut.
    Kjo zgjuarsi e pa zakonshme i ka ardhur menjeher sapo u operua ne tru kur hoqi nje tumor ne SH.B.A, atje ben nje eksperiment duke i hequr nje pjese te konsiderueshme te trurit dhe rezultati ishte mahnites.
    Tani thone se edhe ministrat e tjere kane zene rradhen per te hequr edhe ate pak tru qe kane.

Ooooo... cka s'ka n'det !!

Nuk e paskam ditur se ne kete forum paska shume qe jane pro homoseksualizmit dhe

narkomanise se Edwin Rames.

Bile edhe i dalin ne mbrojtje.

Oj Shqipni oj nana ime.... kkukuku
    Ndrysho Firmën

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •