Nuk e kuptoj pse deklarohen njerezit sikur jane ateista(dmth qe nuk besojne ne Zot),kur te gjithe ne,perfshire ketu edhe atesistat me te perbetuar,po te ndodhemi ne ndonje problem te madhe,per te cilin mendojme se nuk ka zgjidhje,ose ne ndonje situat kur behet fjale per jete o vdekje te gjithe themi "o Zot me ndihmo",se kjo puna e besimit ne Zot eshte dicka instiktive me duket mua.Mbase jam dhe gabim.
You are UNIQUE just like everyone else...
Forbidden to you are...married women, except those you own as slaves." (Surah 4:20-, 24-)
allahu eshte sexist dhe skllavopronar, krijoi njeriun sipas imazhit te vet,mir e ka then bibla![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Nuk ka arsye te jesh ateist, a keni harruar se kjo eshte e shkruar ne bibel dhe kuran ? Po te doni mund ta gjeni poshte rrjeshtit ku shkruhet "qe toka eshte e rrafshet"![]()
Revolution 1848
Pergjigjet me budallaqe se kam pa ndonjehere qe dalin nga mendjet e njerzve, e sidomos po shihen ''shqiptaret'' ''intelektual'' qfar kapaciteti kan per te jap pergjigje, Marre!!
Djema e vajza, ju e bete boten tuajen pa e dit se kush ju ka jap.
Mire, Adami ateisti i pare po thuani, ai e kundershtoi Zotin!!! Marre, kjo eshte mos njohuri e as nje libri te shenjte Fetar.
Ishte Eva ajo qe e tradhtoi te miren.
A sa per ateista nuk egziston ATEISTI ne Bote, a e dini pse,
sepse vet keta injoranta qe e quajne veten ateist, e permendin emrin ZOT.
Njeri i mir ateist nuk e permend as ket emer as nuk fol per ket, po kur ta ndegjon e kthen koken mbrampsht sepse nuk don me ndegju.
A keta '''''ateista'''' te forumit shqiptar duhet mi emru ''KOMUNITET: FYESIT E BESIMEVE TJERA''.
NE NJE GJE QE NUK E BESON NUK E NDIN AS NUK E KOMENTON
RRESPEKT
Ik mbytu me uje te bekuar, te gjith vendet e varfera ku lulezon injoranca, jan besimtar te medhej, ketu perfshihet kosova dhe maqedonia pas vendeve afrikane dhe aziatike
Revolution 1848
Krijoni Kontakt