bla, bla, bla. ti sikur the qe e ke lexuar me vemendje temen time, madje dy tre here.nje keshille.per te lexuar me vemendje se pari kerkohet qe te kesh mendje,dhe se dyti vemendje. se dyti perse kerkon me insistim te dish se cfar jam une (crendesi ka kjo,apo duhet te japesh ndoku rraport per diskutantet e forumit)une thjesht kam hapur nje teme ,dhe jo per ty personalisht por per te ditur me shume.(kush ta dha ty te drejten per ti mbushur mendjen botes kur ske mend vete).nqs ty te duket bullshit athere ti e ke dhene mendimin ten dhe prit se cfar do te thone te tjeret (nqs ka ndonje qe do te thote dicka sigurisht qe eshte i mirpritur).apo do qe te rikthehem ne temen tende"zoti eshte diell"(per ate teme skam cte them me,dhe kenaqem duke lexuar ate qe thone te tjeret).ti me pyet -ku eshte problemi im.(nuk e kuptoj cdo te thote kjo.)une nuk kam asnje problem,por edhe sikur te kisha te jesh i sigurt qe ti do te ishe i fundit qe do ti kerkoja ndihme.ti jep mendime por jo komente po deshe sepse rreth atyre mund te vazhdojme te diskutojme. besoj se do tme kuptosh.
ps. edhe nje demit i behet m....por nuk eshte e thene ta hash ti.leja ndonje tjetri.
Krijoni Kontakt