Close
Faqja 1021 prej 1135 FillimFillim ... 21521921971101110191020102110221023103110711121 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 10,201 deri 10,210 prej 11341
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Adaes Lexo Postimin
    Te kem turp ???Aspak... nuk jam tip qe mblon diellin me shoshe vetem sepse i djeg shumices.

Ju e morret pavaresine, jeni shtet tashi. Ashtu du tiu shof gjithmone, te pavarur. Por fatkeqsisht sme plotesohet dot deshira sa te jete Amerika akoma superfuqi.

Po flisja per nje popullsi me ideologji te njejte persa i perket kombit dhe te qenit shqiptar, jo per bashkim gjeografik , sepse nuk me intereson fare... Ne jemi te lire, ju jeni te lire...

Me thene te drejten jam aq shqiptare, sa e du Shqiperine te ece para dhe jo te futet ne burgun e te kaluares. E nqs Shqiperia ec perpara kshu, sma ndjen per asgje tjeter.

Ti duhet te kesh turp kur thu qe shqiptaret me vepra jane zero, apo harrove zotrote kush u dha vendstrehim ne kohen e luftes... Gjths pres nga ti te na thush flm...

Darwin, na fal se jan jashte teme, po thjesht shfryrje nervash

P.S. More e ka vene kush re qe kta kosovaret jane shume besimtare, e te acarojne edhe sistemin nervor me ideologjite e tyre fetare???... Edhe kundershtohet pastaj ene fakti qe 70 % e popullsise shqiptare nuk eshte ateiste
    Ti je sikur disa qe neve shqiptarve te Kosoves i quani kosovar e jo shqiptar , jeni disa prej juve qe keni harru qe shqiptar ka edhe ne Kosove , Maqedoni , Mal te Zi e Cameri , keni harru qe Shqiperia sot ka vetem 45 % te territoreve qe ka patur para nje shekull e gjysme .

Ku met interesu ty bashkimi kombetar ??? Pse mos ju ka interesu ndojher juve ??

Une vllaut tem si them flm qe me strehon ne kohe te veshtir , apo ndoshta ju sna quani kshtu neve ??? Perseri eshte rikthy shprehja e xhaxhit ??

Mbasi na strehut pse nuk sulmuat shkaun ??

Na quani neve fetar a ku me dit qka ....po mos harro se tek ne ende rrjedh gjak shqiptari qe ka ne mendje vetem Shqiperin , ndryshe nga ju kur nuk jeni mo asgje .

0 e madhe ......turp

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Xhamia, !!!!!
    Nuk te duket se po e tepron tashi?????Po e kthen ne nje debat personal dhe kjo nuk eshte gje e mire nder shqiptare......
    Te ju therresim Kosovare per ty duhet te jete motiv krenarie.....shume me teper se sa ai qe per ne eshte shqiptar Maqedonie apo Malazes......po aq sa ai qe eshte Mirditor apo Toske.....
    Kur ne barkthatet e Shqiperise, ju strehuam me shpirt e zemer, shume kosovare myslimane, thonin se ata nuk do ta kishin bere kurre nje gje te tile ne vendin tone.....dhe na falenderonin me lot ne sy......por kurre nuk do te fus ne nje thes te gjithe kosovaret.......veēse ky eshte nje shembull se sa mund te na largoje feja.........e di shume mire se nuk eshte rasti yt, por nr kete forum ka shume shqiptare myslimane, qe jane bere me arabe se vete arabet dhe fatkeqesisht shumica jane prej Kosove........kaq....ai miku kishte parasysh kete, asgje me teper....prandaj mbylleni me kaq........tung..

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Xhamia, !!!!!
    Nuk te duket se po e tepron tashi?????Po e kthen ne nje debat personal dhe kjo nuk eshte gje e mire nder shqiptare......
    Te ju therresim Kosovare per ty duhet te jete motiv krenarie.....shume me teper se sa ai qe per ne eshte shqiptar Maqedonie apo Malazes......po aq sa ai qe eshte Mirditor apo Toske.....
    Kur ne barkthatet e Shqiperise, ju strehuam me shpirt e zemer, shume kosovare myslimane, thonin se ata nuk do ta kishin bere kurre nje gje te tile ne vendin tone.....dhe na falenderonin me lot ne sy......por kurre nuk do te fus ne nje thes te gjithe kosovaret.......veēse ky eshte nje shembull se sa mund te na largoje feja.........e di shume mire se nuk eshte rasti yt, por nr kete forum ka shume shqiptare myslimane, qe jane bere me arabe se vete arabet dhe fatkeqesisht shumica jane prej Kosove........kaq....ai miku kishte parasysh kete, asgje me teper....prandaj mbylleni me kaq........tung..
    Oj shqipe nuk i them une flm vllaut ....sepse per mua gjithe shqiptaret jane vellezer , gje qe ju e keni harru , edhe mos e perzi fen ketu , sepse asgje ske fjala me fe .

Une nuk krehnona kur tem thirr dikush kosovar , une krehnona kur tum thirr shqiptar , une krehnona kur mbaj flamurin kuq e zi e kur ndegjoj himnin kombetar , per kete krehnona une .

Ju duhet ta ndieni veten shqiptar sa e ndiejn veten "kosovaret" .

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    A ka mundesi ndonje sllavo-orthodoks te na e bej te qarte perse skenderbeu i falej perendimit dhe per cfare arsye nuk merrej fare me tradhetaret lindor apo thene me shqip me vazalet orthodoks?

Dhe ndonje antimusliman e antiturk i forte i diteve te sotme - po pati mundesi ne na e sqaroje pak: Me se merreshin orthodokset serb e grek gjate kohes kur luftonin shqiptaret kunder perendorise me te eger barbare ne historine e europes. Apo ishin te zene duke i furnizuar ushtrite osomane?

Ishin apo nuk ishin perkates te ritit ortodoks shqiptaret ne ate periudhe, apo u konvertuan me dhune vetem rrotull dy dekadave te vitit 1912 ne qender.

Eshte apo nuk eshte muslimanizmi vetem shpata e orthodoksizmit apo me saktesisht vetem nje nder format e shumta te orthodoksizmit ekstremist?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Baptist : 07-01-2010 mė 01:49
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

SHKOZA
    Anėtarėsuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    636
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Hahaha jo o njeri, une nuk them se per krahasim s'duhet te kete fakte apo kriterie fare. Keto kushte duhet plotesuar. Por keto kushte nuk menjanohen nese merren shembuj hipotetike per krahasim.

E di qe ti me kupton, por s'ke guxim ta thuash kete. Ja nje test:

A je i mendimit se krahasimi me cdo rast hipotetik eshte i gabueshem?
    A mendon kete gje edhe atehere, nese une te ofroj shembuj nga Kurani, ku punohet me shembuj hipotetik? Pergjigju.

Gjithe bota punon perdite me shembuj hipotetik. P.sh. kur eshte gruaja ime shtatezene dhe ti me pyet cfare gjinie do e deshiroja femiun. Nese pergjigjem une, pavaresisht si, a nuk tregoj ketu se perdori shembuj hipotetik edhe ne perditshmeri?

Ose femiu yt te pyet:
    1) Nese sudioj medicinen, cfare lloj punesh do te mund te beje pas univerzitetit?
    2) Nese martoj nje burre, a do te mund te me linde bashkeshorti femije?

Ka nje mori shembujsh tjere. Te gjithe keta shembuj nuk jane te pasakte. Por vetem hipotetike. Keso shembulli eshte edhe imagjinimi i serbo-ortodoksizimit te shqiptareve per nje cast. Ndersa ti thua se pasi qe s'ka shqiptare te serbo-ortodoksizuar, ky shembull s'vlen, eshte i gabueshem. Eshte e njejta sikur te thuash ne rastet 1) dhe 2) se pasi qe "kushti" nuk eshte realizuar, shembulli hipotetik eshte i gabueshem, pra pasi qe femiu im s'ka studiuar medicinen, ky shembulli eshte i gabueshem, dhe nuk mund te pergjigjet se cfare pune ai do te beje pas univerzitetit. Apo ne rastin 2) te thuash: Pasi qe femiu yt nuk ka martuar nje burre, nuk mund te dihet a mund te lindin femije.

Po sigurisht se s'ka nevoje te realizohet rasti i imagjinuar, i hipotetizuar qe te mund te flasim per rastin ne fjale.

Prandaj je gabim. Me intereson vetem te dij, a gabon me qellim apo pa qellim. Deri tani mendoj se ti kete e kupton fare mire, por s'e pranon. Sepse e ke te qaarte se e ne cfare shporte mbeturinash bie Islami nder shqiptaret pastaj. Por pres te pergjigjesh pyetjen me lart. Ndoshta edhe vertete s'e kupton.
    Ju po thoni sikur te kishte plaka **** do te ishte plak. Po ja qe plaka nuk i ka ato dhe nuk mund te jete plak por plake. Pra nuk mund te thuash sikur plaka te ishte plake do te bente kete ose ate.
    Ja perse kjo menyre e te menduarit eshte joracionale , sepse nuk merret me gjendjen faktike por me ato iracionale qe nuk kane ndodhur.
    Gjerat shume here jane me te thjeshta sesa qe i komplikojne disa per qellime dhe interesa te caktuara. E kam shume te qarte pse ju i bishtonin fakteve dhe realitetit dhe merreni me supozime, sepse realiteti eshte e kunderta e gjykimeve tua imagjinare. Relaiteti faktik eshte ky:
    Kemi nje popullesi protoshqiptare me shumice aboslute ortodokse e cila masivisht u islamizua dhe qe mbeti poaq mos edhe me shume shqiptare dhe ne anen tjeter nuk e kemi as edhe nje rast ku se paku mbeti ndonje pjestare i kesaj popullesie ne ortodoksi dhe ne te njejren kohe shqiptar.
    Une e di se qellimi i juaj eshte ta kundershoni islamin e jo ta thoni te verteten, mirepo kjo tramboline te cilen po mundohesh ta shfryezosh per tu hedhur nuk te hedh me larg se ne vendin prej nga nisesh per tu hedhur.
    Une ti kam bere disa pyetje shume konkrete per disa ngajrje te cilat kane ndodhur dhe te cilat saktesishte te shpijen tek perfundimet racionale dhe jo imagjinare. Pergjigju ne to dhe zbrit ne toke urdhero bene krahasime racionale dhe jo imagjinare .

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Ju jeni ata qė po Greqizoheni edhe siē po shifet qartė , qė vetėm ajo u intereson , se sa pėr komb nuk ja varni Shqiptarėve ju , por e kundėrta i sulmoni Shqiptarėt duke i quajtur Talebana e Arap , qė as Sllavėt armik , e as Grekėt famėkeq nuk na kanė quajtur ashtu ..
    Shifet misioni juaj qartė se ku do dilni .

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-05-2009
    Vendndodhja
    ........
    Postime
    309
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    As ajo video , po as kjo .
    Pse nuk i shikon ti oj torollaqe problemet kombetare real nga te gjitha palet ?

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Nuk eshte ceshtje arabe apo greke , edhe ceshtje "anti-kombetare" .
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Shikoni !

Do ishin perthithur shqiptaret e Turqise nese te gjithe shqiptaret do ishin ateist ?

JO !

Por meqe TURQIT e futen fene myslimane ketu , arriten ti perthithnin mbi 5 milion shqiptare te Turqise , me pretekstin kush eshte mysliman eshte turk !

Apo jo ?
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •