Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 90
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga REALIST Lexo Postimin
    Prifti tha se mashtrimet e Ramës lidhur me deklarimin varfanjak të pasurisë së tij janë absurde, ndërsa theksoi se, "ai njeri thotë është i pastrehë. Ai njeri thotë që ka vetëm tre mijë euro pasuri në bankë. Unë po iu them që tre mijë euro bën vetëm substanca që ai thith me hundë çdo ditë. Vlera e një dite e substancës që Edi Rama thith me hundën e vet bën më shumë se sa tre mijë euro". Më tej Prifti ka lëshuar një sërë akuzash, sipas të cilave, Rama jo vetëm që është i pastrehë, por sipas fakteve të dhëna nga vet ndërtuesit, kreu i PS disponon mbi 200 apartamente në kryeqytet të përfituara nga aferat korruptive në Bashkinë e Tiranës.
    jo jo .... nuku ka mundesi qe ti kushtoje 3 mije euro nje thithje cigares ..... mund edhe te besoj se paska 200 apartamente ne pronesi por qe te harxhoje ne dite 3 mije euro per cigare .....?! jo jo nuku ka mundesi .....
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 16-07-2010 më 15:35
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    po ky prifti perse nuk ju pergjigje rames kur ai deklarovi pasurin por e ben tani qe ju kundervu

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    po ky prifti perse nuk ju pergjigje rames kur ai deklarovi pasurin por e ben tani qe ju kundervu
    po priste ti vinte 3 mij euro thithja rames, prandaj. ateher kur rama deklarovi pasurin, i shkonte vetem 2500
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Jam si shpirt Maska e Bije
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    Gjithmone djalke ektravagant ka qene , e shoqa u çmend se i gjeti ne krevat me Dashin .
    Ç'ke moj zemër që rënkon; koka bën, koka pëson.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-02-2007
    Postime
    389
    ren e madhe se ska zemer ne bote qe duron 3000 euro thithje kokaine ne dit,(po e zem qe jan dikund 50 gram kok),rama me moshen dhe peshen qe ka me nje thithje apo dy me se shumti i duhet te ik ne spital siq i ka ndodhur shpesh po per kostume eper darka e dreka po i duhen aq 3000 euro dhe ato i vjedh ne menyr te paligjshme siq i vjedh sali hi milionat me rugen e kombit

Anëtarësuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Pse, qe atehere ka fjet me Dashin?

Po ,dhe i jati i Dashit thone flente me Enverin (shume eshte folur per kete gje per Enverin ,nuk e di a eshte e vertete kjo qe thash ,keto ishin zerat ,por ku ka ze nuk eshte pa gje thote populli pse nuk thane per ndonje tjeter ?)
    Ka sa te duash qe shkojne me te dyja sekset .

Anëtarësuar
    08-01-2008
    Postime
    183
    Citim Postuar më parë nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Edhe thua pastaj , që thashethemet e rrezikshme i mban në kyç!

dashi ka qene nja 5 vjet ne Amerike dhe u kthye ,ne 97 punonte per nja gazete te huaj qe jepte ca ndihma per keto tonat (nuk po dal ne detaje se kushedi futet ketej dhe e merr vesh se kush jam ).
    kam qene nja 30 minuta tek shtepia e tij ( qe e jepte me qera me 1000 dollare ne ate kohe ) ishim nje grup keto te huajt qe do e merrnin me qera, ne mes te tavolines me kujtohet si sot mbante fotografine e Edit .nuk kishte fotografit e femijeve ,mgjth vajzen e kishte dhe larg me studime ,kaq naten.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    I thane Priftit: "Ku i gjete 1.8 milion euro"?
    Prifti pergjigjet: "Rama vesh tanga"!
    "Ore si i bere 1.8 milion euro"?- i thane prap Priftit
    "3000 euro nuk i dalin per substancen qe thith me hunde Rames"- pergjigjet prape Prifti.
    Kush ma perkthen dot kete gjeagjeze.

Ca eshte ajo kokaine nje e thithur 3000 euro ? ca thith ai 30gram me nje here
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    I thane Priftit: "Ku i gjete 1.8 milion euro"?
    Prifti pergjigjet: "Rama vesh tanga"!:)
    "Ore si i bere 1.8 milion euro"?- i thane prap Priftit
    "3000 euro nuk i dalin per substancen qe thith me hunde Rames"- pergjigjet prape Prifti.:D
    Kush ma perkthen dot kete gjeagjeze.;)
    Hahaaaaaaaaaaaaa

E thjeshte:Qe Saliu,mbasi luftoi komunizmin po lufton dhe korrupsjonin.
    (Ta di Saliu qe Prifti ka vetem 1.8 milion euro,e pushoi per paaftétesi."minister varfanjak".)

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •