Llap, te kan caktuar detyren e Avokatit e Ndarjes apo ?
Llap, te kan caktuar detyren e Avokatit e Ndarjes apo ?
Po more po Llapi na ka nda pa u bashkua fare! Pa u bazua ne shkrime te gazetave dhe mendime te pushtetarve,po e tham une si nje qytetare e ketij qyteti,qe nese do kete ndarje,do kete edhe perqarje,edhe ate shum fatale!
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
O vėllezėr dhe motra, mos keni dert se nuk do tė ndodh gjė, sa shpejt bieni nėpėr artikujt e lloj-lloj ambasadori. Ai e shprehu mendimin e tij dhe ky ėshtė qendrimi i tij, mirėpo kjo nuk do tė thotė se kjo u bė, thjeshtė respekt pėr opinionin, por nuk pajtohemi mė tė!
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
Spekulimi i radhes...
Historikisht autonomit i kan paraprir ndarjes, keshtu qe kjo eshte e kjart nga te gjithe. Dhe cdo ndarje rrezikon te hap kutin e pandores dhe te kete pastaj ne gjithe ballkanin sqarim hesapesh sa i perket pazareve me territore.
Keshtu qe keto deklarata jan vetem mendime hipotetike dhe nuk perfaqesojn kurrfar realiteti.
"Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"
gimche mitrovica eshte nda dhe prej vitit 1999 me kurr nuk do jet pjes e kosoves mitrovica mund te behet e kosoves vetem me luft ndryshe do jet e serbis mirpo nuk ka gjasa per me fitu me luft sepse shqiptaret jen me te dobet se kurr me par
e autonomi kan komunat serbe shterpca graqanica etj te cilat nuk i japin kurfar llogarie kosoves dhe nuk punojn me ligjet e kosoves
Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...
Hahahahahahaha loooooooooooooooooooooool e kom ditė pasha Zotin, edhe te kom thanė ma bre mos u fut nė histori dhe politik se vėrtetė nuk ja ke haberin, ok respekte!
Graēanica vepron me ligj tė Kosovės, nėse nuk priton shko vizitoje komunėn e Graēanicės, pėr ndryshe Graēanica gjithashtu pėrfshihet nė regjionin e Prishtinės.
Shtėrpca konsiderohet si komuna e mė e integruar nga tė gjitha komunat me shumicė serbe, kur flasim pėr integrim kemi pėr qėllim integrimin e ketyre pakicave nė shoqeri (Kosovare - multietnike), tash me komunat e reja synohet integrimi i pjesės tjetėr, e jo siē mendon ti se keto komuna nuk i japin llogari institucioneve tė Kosovės.
Po keto komuna ishin nė zgjedhje tonat, e jo nė ato tė Serbisė![]()
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
Ti je kullė fuqi baroti...
kam qen ne keto komuna dhe mu me eshte dukur sikur te kaloja ne republiken serbe gjithqka serbisht dhe te gjitha makinat me regjistrim serb shteti i kosoves nuk merr asnje cent tatim nga keto vende por vetem ju jep
une ty te pys pasi qe ti ke njohuri ne politik kur do i bashkohet kosoves mitrovica a do ket shpres apo jo sepaku pergjigju sinqerisht sepse te genjejsh eshte haram une e di qe ti e don thaqin dhe kjo eshte gje e natyrshme dhe e di qe nuk do e thush dhe nuk do e pranosh te verteten kurr
jo une edhe 95% e shqiptarve e dim pergjigjen sepse mitrovica eshte sen shka shihet por desha te di pergjigjen nga nje perkrahs i hashim thaqit te cilet mundohen me mish e me shpirt te mbrojn dhe te bejn hero
per mu mitrovica do jet serbi derisa te vizitoj kryeministri i kosoves mitrovicen e veriut mirpo ska gjasa qe nje kryeminister i kosoves te shetis lirshum ne mitrovicen e veriut
dhe per mu eshte fajtor kryeministri per ndarjen e mitrovices sepse deri me sot asgje ska be per mitrovicen nuk ke ne gjendje sepaku tju ofroj lirin shqiptarve qe jetojn ne ket pjes dhe ky eshte turp per te
edi se nuk ka mundsi kryeministri te sjell lirin ne ket pjes sepse fajet i ka tjeter kush dhe ky eshte vetem kukell te cilin e komandojn te tjeret mirpo ky eshte dashur te behet burr dhe tju tregoj qytetarve te kosoves se nuk jam i aft tju ofroj lirin dhe te jep dorheqje
Ximi,nuk po e mbroj askend,po me thuaj sa qeveri u ndrruan?Cila beri me shum se tjetra?Une theme pothuaj se asnjera,nuk eshte vetem Thaci ai qe ndau Mitrovicen(Apo te theme nese ndahet,lerg asej)?
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Krijoni Kontakt