Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 91
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    Ximi,nuk po e mbroj askend,po me thuaj sa qeveri u ndrruan?Cila beri me shum se tjetra?Une theme pothuaj se asnjera,nuk eshte vetem Thaci ai qe ndau Mitrovicen(Apo te theme nese ndahet,lerg asej)?
    eshte e vertet te gjitha qeverit jan fajtore per mitrovicen une nuk e mbrojta asnjeren dhe kurr nuk do i mbroj por une e ceka thaqin i cili eshte ne pushtet dhe i cili ka premtu qe do e bashkoj dhe siq shihet ai gati perfundoj mandatin dhe nuk beri asgje per te

asnje politikan shqiptar nuk ka be asgje per mitrovicen te gjith per mu jan te njejt kur te jen ne opozit behen trima te mdhenj dhe premtojn gjithqka e kur te vijn ne pozit heshtin flejn dhe i harrojn premtimet e bera ne nuk kemi nevoj me per ta kemi nevoj per nje gjenerat te re e cila nuk do premtoj por vetem do realizoj

shumica e ministrave aktual jan te deshtuar ne komunat e tyre nje i deshtuar une nuk besoj qe do bej diqka per kosoven ka edhe ministra te cilet jan dorzu ne komunat e tyre e sot jan be ministra
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    zürich.swiss
    Postime
    1,134
    Ndarja e kosoves do thote fund i shtetit te KOSOVES

Me duket se disa ketu ja fusin kote pa e ditur qellim finale te serbise dhe pasojat qe do te sjell ndarja e veriut te kosoves

KOSOVA NUK MUNDET TE EGZISTOJE SI SHTET NE RAST SE I NDAHET VERIU PSE.......

1. Ne Zubin Potok gjendet Liqeni i Gazivodes i cili furnizone me uje te pijes 400.000 mij banore te kosoves ne raste se ndahet kosova at?her do mbesin pa uje te pijes mbi 400.000 mije banore te kosoves ,

2. PO nga Liqeni i Gazivodes furnizohen me uje mbi 20.000 mije hektare toke e punushme e kosoves .

3. PO ashtu nga Liqeni i Gazivodes furnizohen me uje edhe termoelektranat e kosoves si Kosova A dhe Kosova B pritet qe po nga ky liqen te furnizohet me uje edhe KOSOVA E RE .

Musliman-Shqiptarė-krenar Maska e gimche
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    3,642
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    kam qen ne keto komuna dhe mu me eshte dukur sikur te kaloja ne republiken serbe gjithqka serbisht dhe te gjitha makinat me regjistrim serb shteti i kosoves nuk merr asnje cent tatim nga keto vende por vetem ju jep

une ty te pys pasi qe ti ke njohuri ne politik kur do i bashkohet kosoves mitrovica a do ket shpres apo jo sepaku pergjigju sinqerisht sepse te genjejsh eshte haram une e di qe ti e don thaqin dhe kjo eshte gje e natyrshme dhe e di qe nuk do e thush dhe nuk do e pranosh te verteten kurr
    Popullata ēka bon osht diēka tjetėr. Normal me shku asajde krejt flamura tė Serbisė i ki ama mos harro edhe ata tjetren se ka ndodh me kalu nėpėr dasma me flamura kuq e zi kerkush sna ka pengu.

Mitrovicen pėr momentin qysh po knohet kanga e kena hup, dhe e vetmja menyrė per me rikthy osht me zor me hi atje institucionet policore dhe ushtria, mi arrestu militantėt serb me hap zyra qysh u hap njo para disa ditėsh, pėr ndryshe siē janė punėt aty ska sen. Ma shumė ki gjasa me marr luginėn e Presheves se sa Mitrovicėn, po normal kjo pėr neve osht e papranueshme.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i tė madhit Hamzes
    Ti je kullė fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    06-11-2009
    Postime
    323
    po per fat te mire une jam nji nder ata qe kam marr detyren me u nda nga miqet tu sllavo-shkie
    dhe ket detyr besoi se e kam krye me sukses
    dhe ndihem krenar per ata
    I ke perzier hartat o Llap ! Shiko me mire se na morret ne qaf.

Kete detyr e ke marr personalisht nga Legia si duket.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anėtarėsuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Mitrovica eshte e ndare,qyshe prej 99' por ne duhet te punojme per ta bashkuar,kete qytet,dhe per ti bashkuar te gjitha pjeset tjera te Kosoves.
    Fajin per ndarjen e Mitrovices,nuk i ka fajet,vetem qeveria Thaqi,por te gjitha qeverit,por me se shumti fajet i ka populli,a thu pse?,sepse po te fitonete,qeveria Thaqi menjeher pas luftese Mitrovica 100% do ishte e bashkuar,po cka ndodhi populli yn injorant,e votuan,kryetradhetarin Rugoviqin.
    Tashe fitoje Thaqi,por tashti thaqi,nuk eshte sukrese i 1999,200,2001.ishte nje Thaq me ndryshe,eshte shum me i bute......,dhe eshte karierist,dhe per kete arsye as ky nuk mundet me bashku Mitrovicen,por po ti fitonet Thaqi zgjedhjet menjeher pas lufte jam i bindur 100% do te ishte e bashkuar Mitrovica.
    Tashe shpresat me te medhaja i kam te Legjenda e gjall Adem Demaci,dhe te vizionari i madhe Albin Kurti,vetem keta munde ta bashkojne Mitrovicen,se sa per Thaqa,Ramusha,Sejdia,kurr mitrovica nuk do te bashkohet te jeni te bindur!.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga Disa Lexo Postimin
    Mitrovica eshte e ndare,qyshe prej 99' por ne duhet te punojme per ta bashkuar,kete qytet,dhe per ti bashkuar te gjitha pjeset tjera te Kosoves.
    Fajin per ndarjen e Mitrovices,nuk i ka fajet,vetem qeveria Thaqi,por te gjitha qeverit,por me se shumti fajet i ka populli,a thu pse?,sepse po te fitonete,qeveria Thaqi menjeher pas luftese Mitrovica 100% do ishte e bashkuar,po cka ndodhi populli yn injorant,e votuan,kryetradhetarin Rugoviqin.
    Tashe fitoje Thaqi,por tashti thaqi,nuk eshte sukrese i 1999,200,2001.ishte nje Thaq me ndryshe,eshte shum me i bute......,dhe eshte karierist,dhe per kete arsye as ky nuk mundet me bashku Mitrovicen,por po ti fitonet Thaqi zgjedhjet menjeher pas lufte jam i bindur 100% do te ishte e bashkuar Mitrovica.
    Tashe shpresat me te medhaja i kam te Legjenda e gjall Adem Demaci,dhe te vizionari i madhe Albin Kurti,vetem keta munde ta bashkojne Mitrovicen,se sa per Thaqa,Ramusha,Sejdia,kurr mitrovica nuk do te bashkohet te jeni te bindur!.
    mos harro se kryeministri i par i shtetit te kosoves eshte hashim thaqi me heret kosova ska qen shtet mirpo nese ju e lllogaritni ate ather ne vitin 99 hashim thaqi ka qen kryeminister i qeveris se perkohshme pse nuk e bashkouj ne 99

Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE]
    Citim Postuar mė parė nga gimche Lexo Postimin
    Popullata ēka bon osht diēka tjetėr. Normal me shku asajde krejt flamura tė Serbisė i ki ama mos harro edhe ata tjetren se ka ndodh me kalu nėpėr dasma me flamura kuq e zi kerkush sna ka pengu.
    vitet e fundit po mirpo me heret dasmoret me flamur skan mund te kalojn, ka pas edhe perleshje ne mes kforit dhe dasmorve per shkak te flamurit, mirpo une nuk thash qe nuk ka siguri per te kalu ne keto vende mirpo thash qe keto vende jan si mini shtete ku llogari i japin beogradit dhe asnje cent nuk japin per shtetin e kosoves

Mitrovicen pėr momentin qysh po knohet kanga e kena hup, dhe e vetmja menyrė per me rikthy osht me zor me hi atje institucionet policore dhe ushtria, mi arrestu militantėt serb me hap zyra qysh u hap njo para disa ditėsh, pėr ndryshe siē janė punėt aty ska sen. Ma shumė ki gjasa me marr luginėn e Presheves se sa Mitrovicėn, po normal kjo pėr neve osht e papranueshme.
    te lumt qe e pranove kete nuk e prisja nga ti mir eshte te thuash te verteten edhe ather kur te djeg,

i/e regjistruar Maska e Bart_Forever
    Anėtarėsuar
    24-08-2009
    Postime
    59
    Shkruni prralla neper forum shkruni po kuj asht ka i han palla ne Kosov se kush ka e ksuh ska autonomi po kan me da krejt sa qe shkit as keksa BABSI skan mju dhan kryesorja pushetaret kan pare edhe kan me pas e kan ba llug ne tana anet kusheri daj teze vendet kyqe i kan lidh ka tri kater poste i kan papunsia mos vet vjedhin ka nuk mujn hajn mas hajni ...po du me than qe mafia ma e madhe ne Kosov i ke ne parlamet ai qe ka lexu e lexon naj kun naj send e ka informata te bollshe,,,,me prralla nuk formohet shteti ne Kosov veq hasana e hysena ka me pas per edhe nja 50 vjet,nuk keni me ni emna tjer

po kta shkit ton krejt biznisin me serb e kan nja mas tjetri po qka ju intereson me rrit ekonomin ne kosov,,,,ju kputet teli,,,,

Kta jan qata te ,luftes qe deri dje jan vra mes veti ,,,e sod llomasin bashk ,,,se kush qka po vjedh,,,,e mor popull,,,isha del naj kush qe ja gjan fijen ,,,,veq per qef far EULEX e kan korruptu edhe kta tjeter kush vjedh me milona e arrestojn njer qe kan vjedh me mija euro sillen e pshtillen e i kapin peshqit e vogel sa mju qit hi popullit

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Nuk po kuptoj po flitet per autonomin e Presheves apo?!!!
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    autonomia dote thot ndarje te veriut te kosoves nga sovraniteti i kosoves nese mund te quajme se kosova ka sovranitet tani per tani

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •