Ka lidhje edhe shume bile.Sepse shiteni si musliman dhe sbeni asgje por kopjoni muslimanet e Palestines te cilet muajin e Ramazanit fshehin alkoolin dhe 11 muaj tjere nuk ja ndajne duke pire alkool.Edhe muslimanet tjere si p.sh.te Algjerise,Marokut e shume tjere.
P.s.Hiqe foton prej Facebookut pra ku shihesh me birre te Pejes.
Une ta vertetova me pamje filmike dhe ti u mburre duke me thene falemnderit qe ma postove ne kete teme se une e kam hedhur ate video.
Edhe njehere po te pyes, cfare sekti jane ata halucat taliban ...jane sunni, vehabi apo ndonje gje tjeter?
Je shume konfuz dhe me duket nuk e ke qarte vizion tend rreth percaktimit te sektit tend islame.
O vella,por cka bejen ata mua nuk me intereson,une fen,nuk e mbaje,per njerez,por per ZOTIN.
Ti mos u bazo ne njerez,por bazove ne ate se cfare therret feja islame,sepse ka shum njerez qe e keqperdorin fen,dhe ne nuk duhet ti marrum shumebull ata,X personi,ne qoftese done te behet,musliman,krishter etj,ai nuk duhet te bazohet,ne njerez por ne Kuran apo ne Bibel,d,m,th,ne qoftese don te behet muslim duhet lexoje Kuranin,por edhe tjetra ne qoftese done te behet krishter,atehere duhet lexoje Biblen.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Ata janë Mysliman si gjithë të tjerët, pse dallon frizura, pamja e fytyres (mjekrra) ajo nuk e bën atë Vehabi apo diç tjetër, predikimet dhe veprat e përcaktojnë njeriun për Vehabi, e keta nuk i kanë ato gjeste, për ndryshe mjekërr kanë pasur edhe shumë figura kombëtare për këtë e dimë të gjithë, jo rasisht në Islam përmendet një parim, gjithmonë njerëzit e medhenj tek popujt kanë qenë me mjekrra (kjo nuk ka per qellim bindjen ndaj Islamit, por natyrshmeria e mashkullit e ka bërë që mjekrra të jetë pjesë e burrave më të medhenj tek shumë kombe, e poashtu edhe tek shqiptarët është e njëjta gjë.
"Nuk ka fe pa atdhe" Mulla Idriz Gjilani
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Ca do me bo ti me???? Shqipnin Republik Islamike????????Ke cili forum kujton se po flet, tek ai arab ?????Pse nacionalizmi u tregoka tek feja o mazllem apo tek kultura??????Nese ti do te lutosh per shamine ne vedn qe te luftosh per flamurin,athere prite bileten per ne Afganistan e mos ardhsh me ne tok shqiptare ,skico![]()
Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre
Lejimi i uniformes fetare ne shkolla per mu esht vendim teper apsurd edhe tash ne keto kushte te veshtira qe po kalojme nuk me duket e arsyshme qe hoxhallaret mu qu me shkaktu protesta e dhune vetem per nji cope shami e patolerushme...dihet se e drejta e fese nuk mohoet te ushtrohet ne shkolla fetare mirpo ne ato publike qe femna mu dallu prej te tjerve atehere gjithe duhet te vijne neper shkolla te me uniformat e tyne me u shendru institucioni ne karneval.
gimche,
nqs do bazohesh ne hadithe qe nuk ke garancine se jane te verteta , ateheres bazohu dhe ne teurat dhe inxhil,
ok !
kurse une them se , duke u bazuar ne kuran dhe duke pasur si baze te fese kuranin mund edhe te bazohesh tek disa hadithe dhe tek bibla , atje ku jane konform udhezimit te Zotit ne kuran ,
e kam thene dhe here tjeter se , marrja per baze e haditheve si plotesisht te verteta hap rrugen per keq-interpretime, dhe ti e kupton se nuk dukesh nga ata qe nuk e kupton,
e sa per emrin , eshte bere nje mashtrim qe eshte veshtire te rikuperohet, dhe kete e din mire se nuk eshte e mundur te fshihet dielli me gisht.
Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT
Krijoni Kontakt