Close
Faqja 84 prej 118 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 831 deri 840 prej 1175
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Po ato videot qe i ke postuar ne youtube, cfare jane ata, a nuk jane vehabista? dhe ti po i mbron aq me teper ke postuar pamjen filmike te tyre apo jam gabim?
    Mendoj se je gabim! vërtetoma të kundërtën
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Po eshte haram?

P,s,cka ka kjo lidhje me temen?
    Ka lidhje edhe shume bile.Sepse shiteni si musliman dhe sbeni asgje por kopjoni muslimanet e Palestines te cilet muajin e Ramazanit fshehin alkoolin dhe 11 muaj tjere nuk ja ndajne duke pire alkool.Edhe muslimanet tjere si p.sh.te Algjerise,Marokut e shume tjere.

P.s.Hiqe foton prej Facebookut pra ku shihesh me birre te Pejes.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Mendoj se je gabim! vërtetoma të kundërtën
    Une ta vertetova me pamje filmike dhe ti u mburre duke me thene falemnderit qe ma postove ne kete teme se une e kam hedhur ate video.
    Edhe njehere po te pyes, cfare sekti jane ata halucat taliban ...jane sunni, vehabi apo ndonje gje tjeter?

Je shume konfuz dhe me duket nuk e ke qarte vizion tend rreth percaktimit te sektit tend islame.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Ka lidhje edhe shume bile.Sepse shiteni si musliman dhe sbeni asgje por kopjoni muslimanet e Palestines te cilet muajin e Ramazanit fshehin alkoolin dhe 11 muaj tjere nuk ja ndajne duke pire alkool.Edhe muslimanet tjere si p.sh.te Algjerise,Marokut e shume tjere.

P.s.Hiqe foton prej Facebookut pra ku shihesh me birre te Pejes.
    O vella,por cka bejen ata mua nuk me intereson,une fen,nuk e mbaje,per njerez,por per ZOTIN.
    Ti mos u bazo ne njerez,por bazove ne ate se cfare therret feja islame,sepse ka shum njerez qe e keqperdorin fen,dhe ne nuk duhet ti marrum shumebull ata,X personi,ne qoftese done te behet,musliman,krishter etj,ai nuk duhet te bazohet,ne njerez por ne Kuran apo ne Bibel,d,m,th,ne qoftese don te behet muslim duhet lexoje Kuranin,por edhe tjetra ne qoftese done te behet krishter,atehere duhet lexoje Biblen.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Une ta vertetova me pamje filmike dhe ti u mburre duke me thene falemnderit qe ma postove ne kete teme se une e kam hedhur ate video.
    Edhe njehere po te pyes, cfare sekti jane ata halucat taliban ...jane sunni, vehabi apo ndonje gje tjeter?

Je shume konfuz dhe me duket nuk e ke qarte vizion tend rreth percaktimit te sektit tend islame.
    Ata janë Mysliman si gjithë të tjerët, pse dallon frizura, pamja e fytyres (mjekrra) ajo nuk e bën atë Vehabi apo diç tjetër, predikimet dhe veprat e përcaktojnë njeriun për Vehabi, e keta nuk i kanë ato gjeste, për ndryshe mjekërr kanë pasur edhe shumë figura kombëtare për këtë e dimë të gjithë, jo rasisht në Islam përmendet një parim, gjithmonë njerëzit e medhenj tek popujt kanë qenë me mjekrra (kjo nuk ka per qellim bindjen ndaj Islamit, por natyrshmeria e mashkullit e ka bërë që mjekrra të jetë pjesë e burrave më të medhenj tek shumë kombe, e poashtu edhe tek shqiptarët është e njëjta gjë.

"Nuk ka fe pa atdhe" Mulla Idriz Gjilani
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga evev Lexo Postimin
    Nese deshiron populli normal qe behet SHQIPRIA REPUBLIK ISLAMIKE SE BASHKU ME TROJET TJERA DUKE SHTI KETU CAMERIN LUGINEN E PRESHEVES KOSOVEN MAQEDONIN PER ARSYE SE SHQIPTARET MUSLIMAN DO TI DEBOJN SLLAVET PREJ KETYRE TROJEVE ndersa ju qe nuk keni b..me luftu ateher rrini urt se do ju konsiderojm qe jeni miq te shkijeve kryqali
    Ca do me bo ti me???? Shqipnin Republik Islamike????????Ke cili forum kujton se po flet, tek ai arab ?????Pse nacionalizmi u tregoka tek feja o mazllem apo tek kultura??????Nese ti do te lutosh per shamine ne vedn qe te luftosh per flamurin,athere prite bileten per ne Afganistan e mos ardhsh me ne tok shqiptare ,skico
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Lejimi i uniformes fetare ne shkolla per mu esht vendim teper apsurd edhe tash ne keto kushte te veshtira qe po kalojme nuk me duket e arsyshme qe hoxhallaret mu qu me shkaktu protesta e dhune vetem per nji cope shami e patolerushme...dihet se e drejta e fese nuk mohoet te ushtrohet ne shkolla fetare mirpo ne ato publike qe femna mu dallu prej te tjerve atehere gjithe duhet te vijne neper shkolla te me uniformat e tyne me u shendru institucioni ne karneval.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    "kafshaten e hoxhes",
    une e di se ne shqip eshte "kafshaten e bukes",
    ketu duket se si mashtrohen , por nga i merr hoxha ata pare nuk na i tha,
    keshtu te gjithe duan te na ndihmojne ,
    vetem se neve nuk kemi kuptuar se ndihma e disave eshte me qellime e me plan,
    keshtu dhe mbreti "Fahd" na ndihmoi dhe na "dhuroi" 1 milion Kurane te perkthyer shqip, por vetem me nje mosperkthim te vogel , nje fjale e vetme , shume i vogel , aq sa disa e quajne me te vertete te parendesishme ,
    emri i Zotit nuk perkthehet , mbetet sic eshte ne gjuhen arabe "Allah" ,
    e di shume mire se shumica derrmuese nuk e ka kuptuar , por ketu fillon mashtrimi,
    sepse i jepet nje kuptim tjeter fese , nje kuptim jo vetem fetar , por edhe arabodominues,
    ne qofte se nuk e keni marre vesh , kurr mos e marrshi.
    Une e postova kete video,qe te shifet se qfar mashtrimesh i behet njerezve ne nevoj,vetem per ti manipulu dhe pastaj ti perdor si vegla.

P.S me falni por me keni keqkuptu,se une nuk i takoj kesaj kopeje talibanesh.
    Mund ti lexoni postimet e mija flm.per mirekuptim

gimche,
    nqs do bazohesh ne hadithe qe nuk ke garancine se jane te verteta , ateheres bazohu dhe ne teurat dhe inxhil,
    ok !
    kurse une them se , duke u bazuar ne kuran dhe duke pasur si baze te fese kuranin mund edhe te bazohesh tek disa hadithe dhe tek bibla , atje ku jane konform udhezimit te Zotit ne kuran ,
    e kam thene dhe here tjeter se , marrja per baze e haditheve si plotesisht te verteta hap rrugen per keq-interpretime, dhe ti e kupton se nuk dukesh nga ata qe nuk e kupton,
    e sa per emrin , eshte bere nje mashtrim qe eshte veshtire te rikuperohet, dhe kete e din mire se nuk eshte e mundur te fshihet dielli me gisht.
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Spo e kuptoj gimshen,spo e di a ja kan hjek qipin eproret,apo po poston dikush tjeter ne emrin e ti.

Faqja 84 prej 118 FillimFillim ... 3474828384858694 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •