Close
Faqja 83 prej 118 FillimFillim ... 3373818283848593 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 821 deri 830 prej 1175
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    gimce, kjo qe tani e ke thene eshte kulmi i krejte asaj te gjerteanishmes.
    Dhashte zoti e te hase ne vesh jo te shurdhet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    Nese deshiron populli normal qe behet SHQIPRIA REPUBLIK ISLAMIKE SE BASHKU ME TROJET TJERA DUKE SHTI KETU CAMERIN LUGINEN E PRESHEVES KOSOVEN MAQEDONIN PER ARSYE SE SHQIPTARET MUSLIMAN DO TI DEBOJN SLLAVET PREJ KETYRE TROJEVE ndersa ju qe nuk keni b..me luftu ateher rrini urt se do ju konsiderojm qe jeni miq te shkijeve kryqali

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Gimche ne sondazh ti je deklaruar qe i takon sekti Sunni.....e din qe ti asgje nuk ke te bej me sektin suni?.....ti po i mbron vehabistet ku gjithe bashkia islame e Kosoves, Shqiperise dhe Maqedonise jane te distancuar prej tyre dhe i quajne shume te rrezikshem.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    O Disa ,ti se shitesh si musliman i madh dashta nje pyetje:
    A eshte haram me pi birren ?
    Po eshte haram?

P,s,cka ka kjo lidhje me temen?
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    eshte realiteti .... nqs realitetin e kupton si fyrje ti ... nuk ta kam faijn une ...
    Nejse me than,te drejten,une kam mendur,qe e kam cituar,antarin "Arb",por te paskena cituar ty.
    Sido qe te jet,edhe ti je gabim.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga evev Lexo Postimin
    Nese deshiron populli normal qe behet SHQIPRIA REPUBLIK ISLAMIKE SE BASHKU ME TROJET TJERA DUKE SHTI KETU CAMERIN LUGINEN E PRESHEVES KOSOVEN MAQEDONIN PER ARSYE SE SHQIPTARET MUSLIMAN DO TI DEBOJN SLLAVET PREJ KETYRE TROJEVE ndersa ju qe nuk keni b..me luftu ateher rrini urt se do ju konsiderojm qe jeni miq te shkijeve kryqali
    Kuuu kush po na flet maxhupi...... per shqiptarizem kuuu per neve....sa per sojin tuaj sot gjithe trojet shqiptare do ishin sllav dhe grek folese...por qka me be qe gjithmon keni qene pakice ne troje shqiptare dhe mendoni qe me ardhjen e vehabive mund te beni ndonje gje.......por mos harro qe te paret qe debohen prej trojeve shqiptare do jeni ju soji me i felliqur i civilizimit, juve as jeta nuk ju duhet gjynaf eshte qe merreni fryme kete toke po na ndoteni ajrin

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Gimche ne sondazh ti je deklaruar qe i takon sekti Sunni.....e din qe ti asgje nuk ke te bej me sektin suni?.....ti po i mbron vehabistet ku gjithe bashkia islame e Kosoves, Shqiperise dhe Maqedonise jane te distancuar prej tyre dhe i quajne shume te rrezikshem.
    I mbroj Vehabitë?!?!
    Unë personalisht jam pjesëtar i Bashkësisë Islame (si student), por edhe si pjesëtar i ketij komuniteti, ketu nuk bahet fjal për Vehabizëm, nga e marrim ne të drejtën ta quajmë dikë si duam ne, për derisa ai vet nuk deklarohet se është i tillë?!
    A mendon ti se sikur trojet shqiptare vërtetë të kishin vehabi do të ishim kaq të qetë a? Jo o i nderuar, moti do të kishte shpërthyer diçka qoftë tek ambasada Amerikane qoftë dikun tjetër mirëpo kjo është fushatë njellosëse e Islamit, që gjithësesi duhet t'i kundërvihemi, nga e marrim ne atë të drejtë t'i përcaktojmë njerëzit se cilit sekt i takojnë?! Kur vet Adem Ramadani ka marrë pjesë në organizimet e Bashkësisë Islame! sikur ai të ishte Vehabi nuk do të thirrej!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar më parë nga evev Lexo Postimin
    ore taliban je me te vertet funny ti ...

Shiko punet e kosoves edhe le ne shqiptaret te dime se c fare do behet me shqiperine se na lodhet ...

shikoni punet e tuaja ...

ne shqiperi muslimanet jan 10,82 % e popullsise , 11.3 % jan orthodox , 9 % katolik , 70 % nuk praktikojne fe ...

ore ne shqiperi persona si ty do hyne me VIZE
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 02-07-2010 më 14:29

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    I mbroj Vehabitë?!?!
    Unë personalisht jam pjesëtar i Bashkësisë Islame (si student), por edhe si pjesëtar i ketij komuniteti, ketu nuk bahet fjal për Vehabizëm, nga e marrim ne të drejtën ta quajmë dikë si duam ne, për derisa ai vet nuk deklarohet se është i tillë?!
    Po ato videot qe i ke postuar ne youtube, cfare jane ata, a nuk jane vehabista? dhe ti po i mbron aq me teper ke postuar pamjen filmike te tyre apo jam gabim?

Faqja 83 prej 118 FillimFillim ... 3373818283848593 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •