Close
Faqja 86 prej 118 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 851 deri 860 prej 1175
    i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    sipas mendimit tim , shum mir qe asht ba kjo protestë , secili njeri duhet ta ket lirin e religjionit edhe te veshmbathjes sipas deshires... po jetomi ne shekullin e XXI , ku homoseksualve i ipen te drejtat ... ne anen tjeter e prijashtojn vajzen nga shkolla shkaku i nje shamije ...
    per mua asht pa drejtesi .

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Mire bre Gimche po a nime po kujton se Kosova do te qohet e te del ne referendum per 2000 persona qe kerkojn shami, qe edhe keta 2000 persona jane labil.

Per qfar arsye po na perqani muslimanet traditional me keta Neomusliman(Serb, Ruse dhe Grek) merr dhe Analizo.
    Postimi im në temën tjetër:

O vëllezër dhe motra, mos harroni se ka gjasa ta bëjmë një peticion.
    Në Kosovë janë rreth 800 Xhami, ditëve të premte në namazin e xhumasë, Xhamitë kanë një numer prej mesatarisht 1000 veta (dhe atë vetëm burra), sipas një burimi 45% e popullatës në Kosovë janë Burra, 55% Gra, kur t'i arrijmë t'i mbushim ato peticione duke mos llogaritur edhe grat që do ta përbejnë numrin e njëjtë mendoj unë, a thua ka vend për debat më kjo çështje?!
    Protesta është anuluar me qellim që tu ipet hapësirë ministrisë së arsimit që ta korigjoj udhëzimin administrativ 6/2010 dhe planifikohet që ose keto ditë të jetë një fushatë në mbrojtje të shamisë (jo protestë), ose pas Ramazanit të jetë një protestë e organizuar nga të gjitha qytetet e Kosovës.
    Peticioni për të cilin fola thash se vetem nëpër Xhamia dhe me burra arrinë atë shifer, po llogaritni kur do të nënshkruajnë edhe gjinia femërore (që është shumicë siç thashë) dhe kur peticioni të vazhdoj edhe jashtë objekteve fetare (Xhamive)!
    Andaj nuk shqetësohem asnjë pikë për 1 individ që nuk pajtohet me protestë, protesta ka çdo kund dhe bëhën për gjëra edhe më banale, kurse ne po protestojmë për një shami të cilën shami e kishte edhe Nëna Zahide (Nëna e Adem Jashari), Nënë Tereza dhe është bërë pjesë e pandashme e kultures shqiptare, i ka rrënjët në Islam dhe Krishterim dhe është pjesë e përbashkët e tradites shqiptare.
    Andaj mos u shqetëso sepse e dimë terenin dhe e dimë disponimin e qytetarëve se a janë pro apo kundër shamisë

"Qito Nana me shamia kanë rritë burra n'Shqiptari
    Azem Bejta, Adem Jashara që kanë shkru t'gjithë n'histori"
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga busavata Lexo Postimin
    sipas mendimit tim , shum mir qe asht ba kjo protestë , secili njeri duhet ta ket lirin e religjionit edhe te veshmbathjes sipas deshires... po jetomi ne shekullin e XXI , ku homoseksualve i ipen te drejtat ... ne anen tjeter e prijashtojn vajzen nga shkolla shkaku i nje shamije ...
    per mua asht pa drejtesi .
    Dhe i ka hapur Porten vetes me keta Neomuslim (Qe ka predikues nga Rusia , Serbia,Greqia, Bulgaria etj.)nje gje qe eshte shum karakteristike eshte se po ben perqarjen e popullit shqiptar, nuk po perqajn Krishter e Musliman por MUSLIMAN TRADICIONAL ME ATA NEOMUSLIMAN
    Sepse Bashkesia Islame e Kosoves nuk po i toleron disa aktivitete antikombetare.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Në Kosovë janë rreth 800 Xhami, ditëve të premte në namazin e xhumasë, Xhamitë kanë një numer prej mesatarisht 1000 veta (dhe atë vetëm burra), sipas një burimi 45% e popullatës në Kosovë janë Burra, 55% Gra, kur t'i arrijmë t'i mbushim ato peticione duke mos llogaritur edhe grat që do ta përbejnë numrin e njëjtë mendoj unë, a thua ka vend për debat më kjo çështje?!
    Protesta është anuluar me qellim që tu ipet hapësirë ministrisë së arsimit që ta korigjoj udhëzimin administrativ 6/2010 dhe planifikohet që ose keto ditë të jetë një fushatë në mbrojtje të shamisë (jo protestë), ose pas Ramazanit të jetë një protestë e organizuar nga të gjitha qytetet e Kosovës.
    Peticioni për të cilin fola thash se vetem nëpër Xhamia dhe me burra arrinë atë shifer, po llogaritni kur do të nënshkruajnë edhe gjinia femërore (që është shumicë siç thashë) dhe kur peticioni të vazhdoj edhe jashtë objekteve fetare (Xhamive)!
    Andaj nuk shqetësohem asnjë pikë për 1 individ që nuk pajtohet me protestë, protesta ka çdo kund dhe bëhën për gjëra edhe më banale, kurse ne po protestojmë për një shami të cilën shami e kishte edhe Nëna Zahide (Nëna e Adem Jashari), Nënë Tereza dhe është bërë pjesë e pandashme e kultures shqiptare, i ka rrënjët në Islam dhe Krishterim dhe është pjesë e përbashkët e tradites shqiptare.
    Andaj mos u shqetëso sepse e dimë terenin dhe e dimë disponimin e qytetarëve se a janë pro apo kundër shamisë

Jo fjal keni si sa te doni por a do tju vie populli mbas. Keni bere Protesten dhe keni lajmeruar heret. Iu bashkangjiten protestes vetem punetoret organizates dhe prinderit e punetoreve te organizatave te juaja. Por edhe Jefri (Kisha protestante) qe nuk gjet shok as tek kisha katolike por es tek bashkesia islame por te ju.
    Ti Gimche je organizatori ti e din se kush eshte Jefri
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 02-07-2010 më 20:51

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Jo fjal keni si sa te doni por a do tju vie populli mbas. Keni bere Protesten dhe keni lajmeruar heret. Iu bashkangjiten protestes vetem punetoret organizates dhe prinderit e punetoreve te organizatave te juaja. Por edhe Jefri (Kisha protestante) qe nuk gjet shok as tek kisha katolike por es tek bashkesia islame por te ju.
    Ti Gimche je organizatori ti e din se kush eshte Jefri
    Po i nderuar e di kush është Jefri por e di gjithashtu përkrahjen masovike të Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës e cila urdhëroi hoxhollarët që të premten t'i ftojnë besimtarët që të dalin në protestë.
    Mos u mundo të na paraqesesh si pjesë jashtë Bashkësisë Islame, personalisht jam student i po kësaj Bashkësie Islame, organizimi u bë në koordinim me Bashkësinë Islame dhe mjaftojnë deklaratat e Myftisë dhe Kryeimamit për ta vërtetuar këtë, pyetja që ti duhet të ja bësh vetës është se si ti nuk solidarizohesh me kerkesat e Bashkësisë Islame?! pasi pretendon se e njeh si institucion!

Tërnava: Deklarohet rreth diskriminimit të vajzave me shami

Tërnava mbajti konferencë për media ku u shpreh kunder diskriminimit të vajzave qe bartin shami në shkolla dhe institucionet publike.

Në këtë konferencë myftiu Tërnava shprehi qëndrimin e Bashkësisë Islame në lidhje me udhëzimin administrativ të nxjerrë nga MASHT-i, me të cilin nxënësve u ndalohet bartja e “uniformës fetare”, duke ua mohuar të drejtën e shkollimit nxënëseve që bartin mbulesë islame. Po ashtu u shpreh pakënaqësia në lidhje me një vendim tjetër administrativ të nxjerrë nga Ministria e Shërbimeve Publike “për veshjen dhe paraqitjen e nëpunësve civilë, me të cilin është kufizuar liria e manifestimit publik të bindjeve ose besimeve fetare në shërbimin civil të administratës publike të vendit.

Ndërsa myftiu Tërnava tha se BIRK do të ndjek vazhdimisht vijën institucionale për realizimin e të drejtave të qytetarëve shumicë të besimit islam të Republikës së Kosovës.

“BIRK kërkon nga kryeministri i vendit, respektivisht ministri i Arsimit, që në mënyrë urgjente të bëjë shfuqizimin e udhëzimit administrativ 06/2010 të MASHT dhe nenit 4.1 (pika VIII) të udhëzimit administrativ 04/2008 të MSHP. Në të kundërtën, BIRK paralajmëron nisjen e procedurës gjyqësore para Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, si të vetmen mënyrë të mbetur për mbrojtjen institucionale të të drejtave kushtetuese të besimtarëve myslimanë. Në mënyrë që të shmanget kjo procedurë e panevojshme e realizimit të lirive dhe të drejtave fetare të garantuara me konventa ndërkombëtare për të drejtat e njeriut dhe Kushtetutën e vendit, BIRK apelon te Presidenti i vendit, institucioni i Avokatit të Popullit, si dhe Këshilli për Mbrojtjen e Lirive dhe të Drejtave të Njeriut të Kosovës që të ushtrojnë kompetencat e tyre kushtetuese dhe ligjore në këtë drejtim” - u tha ndër të tjera në këtë komunikatë.

Myftiu Tërnava ritheksoi kërkesën e BIRK për zbatimin e lëndës së edukatës fetare në shkollat fillore dhe të mesme të vendit në pajtim me standardet evropiane, si nevojë urgjente e vendit, dhe – siç u tha - me të cilën do të fuqizohej roli edukativ i sistemit publik shkollor në vend dhe do të parandaloheshin dukuritë shqetësuese negative në mesin e rinisë shkollore, siç janë përdorimi i substancave narkotike, dhuna në shkolla, vetëvrasjet, etj.

I pyetur nga gazetarët se nëse Gjykata Kushtetuese nuk do të marrë vendim në favor të BIRK për çështjen e shamisë në shkolla, cili do të jetë hapi tjetër, myftiu Tërnava nuk mohoi mundësinë që të dorëzojë lëndën edhe në Gjykatën e Strasburgut. /mesazhi/
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

o gimche po je me te vertet **** more burre :

c fare jane keto qe lexoj te profili i youtubit tend ? Per xhihad ?

http://www.youtube.com/gimcheee

komenti nga theatheist :

TheAtheist12

nuk mu duke aq tolerant me disa komente qe ke bere ne nje forum te shemtuar "xhihaditherret",.....
    qe te te freskoj memorjen behet fjale per plagosjen me thike qe iu be rasim thacit, cimes humoristit te njohur,....dhe zotrote shprehje kenaqesi te madhe per kete ngjarje dhe thoshe se ishte mesim per armiqte e islamit,....toleranca juaj,....mos i quani budallenj njerezit,..... te ai forum kishe te njejtin emer "gimcheee"
    Ndryshuar për herë të fundit nga IllyrianPatriot : 02-07-2010 më 21:11

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    o gimche po je me te vertet **** more burre :

c fare jane keto qe lexoj te profili i youtubit tend ? Per xhihad ?

http://www.youtube.com/gimcheee

komenti nga theatheist :
    Lexoje pergjigjen?!
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Lexoje pergjigjen?!
    ok paske te drejte ... ndjeseeee

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    ok paske te drejte ... ndjeseeee
    Ska gjë!
    Ti je hija e Kastriotit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    Mire bre Gimche po a nime po kujton se Kosova do te qohet e te del ne referendum per 2000 persona qe kerkojn shami, qe edhe keta 2000 persona jane labil.

Per qfar arsye po na perqani muslimanet traditional me keta Neomusliman(Serb, Ruse dhe Grek) merr dhe Analizo.
    jo more burr nuk jan ketu 2000 veta por 1 milion veta se paku,nje zgjidhje duhet te behet ose ti lejojn motrat me shami ne shkolla ose referendum njera dueht te respektohet normal qe as referendum qafirat nuk deshirojn ta lejojn kete se e dijn qe populli e don shamin ani pse nuk e praktikojn.
    Duhet edhe njeher ta perseris ne protest kan qen 10 mije vet dhe prej seciles familje kan qen 1apo 2antar te famijles po keto familje se paku kan prej 7deri 10 anatr te familjes po ashtu ka edhe shum musliman praktikues qe nk kan dal protesta dhe tash po ti shumezojm nr. del rekord 1 milion.

Faqja 86 prej 118 FillimFillim ... 3676848586878896 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •