Close
Faqja 128 prej 149 FillimFillim ... 2878118126127128129130138 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,271 deri 1,280 prej 1483
    cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Kur thash nuk vuan nga asnjë lloj sëmundje,nënkuptoja kategorinë e memories.Tatuazhet,e të gjitha ato që përmënde ti,mund të justifikohen fare lehtë me një skizofreni.Ka vrarë edhe gruan e tij,dhe ndoshta justifikohet në atë mënyrë,me kujtesën.
    Teddy mendoj se nuk ka të bëj me asnjë nga bëmat e Lenny-t.
    Ky është një variant,ndoshta i pabesueshëm po ça s bën vaki.
    Aha ok, por filmin e ka titullin Memento; ne kete variant Psycho do ishte me i pershtatshem.
    Nejse edhe se pak e nderlikuar mund te jete gjithsesi.

Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    Aha ok, por filmin e ka titullin Memento; ne kete variant Psycho do ishte me i pershtatshem.
    Nejse edhe se pak e nderlikuar mund te jete gjithsesi.
    Po çrëndësi ka,psycho apo skizofren,rëndësi ka që është ekscentrik.Megjithatë,sa më shumë ta shikojnë,aq më tepër opinione do jepen,e një pamje më e qartë e pikturës do duket.Unë do ta rishikoj,po pas ca kohësh,dhe do them çdetaje të tjera kapa.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kë të shoh ? Atë Funny People ?Already downloading .
    Good, enjoy
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Kur thash nuk vuan nga asnjë lloj sëmundje,nënkuptoja kategorinë e memories.Tatuazhet,e të gjitha ato që përmënde ti,mund të justifikohen fare lehtë me një skizofreni.Ka vrarë edhe gruan e tij,dhe ndoshta justifikohet në atë mënyrë,me kujtesën.
    Teddy mendoj se nuk ka të bëj me asnjë nga bëmat e Lenny-t.
    Ky është një variant,ndoshta i pabesueshëm po ça s bën vaki.
    Faktikisht, ky eshte edhe varianti im. Lenny ishte i vetedijshem per ate qe po bente ne momentin qe shkruajti "Don't belive his lies" pra, e dinte shume mire perfundimin e asaj cfare po bente.
    Nderkohe si ka mundesi nje person me nje amnezi te tille te mbante, apo me sakte, te fiksonte historine e tij reale nen emrin e dikujt tjeter? Ai nuk duhej te kujtohej fare per ato raste, sepse supozohet qe vrasjen me insuline ta kishte bere nen gjendjen e amnezise...
    Mos harrojme qe ka nje cast ku tregon Lennyn me te shoqen te shtrire ne krevat, edhe ai kishte nje pjese te tatuazheve.. pra, momenti i vrasjes "paparamendim" me insuline duhej te ishte shkaterruar si mendim, dhe jo ti rikujtohej, aq me pak, ti vendoste veprimet e tij nen emrin e dikujt tjeter.
    Une them se ate "remember sammy..." qe kishte shkruajtur ke dora, e kishte shkruar vetem e vetem per te mos harruar emrin e personazhit te historise qe kishte krijuar ne mendjen e tij me vetedije te plote.
    Pra, per mendimin tim, ai nuk vuante nga nje semundje memorie, por nga ndonje semundje tjeter mendore...
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

Citim Postuar më parë nga Mau_kiko Lexo Postimin
    Faktikisht, ky eshte edhe varianti im. Lenny ishte i vetedijshem per ate qe po bente ne momentin qe shkruajti "Don't belive his lies" pra, e dinte shume mire perfundimin e asaj cfare po bente.
    Nderkohe si ka mundesi nje person me nje amnezi te tille te mbante, apo me sakte, te fiksonte historine e tij reale nen emrin e dikujt tjeter? Ai nuk duhej te kujtohej fare per ato raste, sepse supozohet qe vrasjen me insuline ta kishte bere nen gjendjen e amnezise...
    Mos harrojme qe ka nje cast ku tregon Lennyn me te shoqen te shtrire ne krevat, edhe ai kishte nje pjese te tatuazheve.. pra, momenti i vrasjes "paparamendim" me insuline duhej te ishte shkaterruar si mendim, dhe jo ti rikujtohej, aq me pak, ti vendoste veprimet e tij nen emrin e dikujt tjeter.
    Une them se ate "remember sammy..." qe kishte shkruajtur ke dora, e kishte shkruar vetem e vetem per te mos harruar emrin e personazhit te historise qe kishte krijuar ne mendjen e tij me vetedije te plote.
    Pra, per mendimin tim, ai nuk vuante nga nje semundje memorie, por nga ndonje semundje tjeter mendore...
    Këtë doja të thoja,ai e ka shpikur Sammy-n is një Lenny me emër tjetër,me të njëjtën histori.Pra çdo gjë thoshte,i kishte bërë....POR ASKUSH NUK E DINTE,SEPSE I THOSHTE NËN HIJEN E SAMMY-T.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Po çrëndësi ka,psycho apo skizofren,rëndësi ka që është ekscentrik.Megjithatë,sa më shumë ta shikojnë,aq më tepër opinione do jepen,e një pamje më e qartë e pikturës do duket.Unë do ta rishikoj,po pas ca kohësh,dhe do them çdetaje të tjera kapa.
    Kjo eshte e bukura e ketyre filmave qe interpretimet jane te ndryshme. Une e kam pare 2 here dhe mbetem e mendimit qe Lenny vuan nga amnesia dhe plus ka probleme mendore por persa i perket te gjithe filmit edhe kjo pak rendesi ka. Rendesi ka ideja qe ka patur ai qe ka shkruar skenarin, montazhi i filmit,fotografia, realizimi dhe interpretimi i aktoreve. Kuptimi pastaj varion ne baze te mendimit te gjithsecilit.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Lenny nuk vuan nga asnjë lloj sëmundje ...
    Hmm interesante kjo ... por i bie sikur Lenny simulo aq shum sa qe vret grun et tij me vetdije ... ?! Ky konkluzioni me duket si ai te filmi The Prestige, kur Sarah, gruja e Alfredit varet pershkak te sekreteve qe i fsheh burri.

U pa pune hajde kontaktojme Christopher Nolan
    Te presim sa te dali filmi i ri Inception dhe ta kontaktojme per te dy

Lexova dikund kritiken e filmit qe kishte dhan revista Rolling Stones. Ata e kishin pa filmin dhe e kishin cilesu teper inteligjent per te pasur sukses ne box office. Thonin qe filmi asht i papam por teper serioz dhe kompleks per ti pelqy gjith publikut. Inception asht nje perzierje e Matrix, James Bond, Blade runner, Memento dhe The Dark knight ... Imagjinoni rezultatin o.O

PINK
    mos hargjo lek kot
    D'Oh!

Kjo eshte e bukura e ketyre filmave qe interpretimet jane te ndryshme. Une e kam pare 2 here dhe mbetem e mendimit qe Lenny vuan nga amnesia dhe plus ka probleme mendore por persa i perket te gjithe filmit edhe kjo pak rendesi ka. Rendesi ka ideja qe ka patur ai qe ka shkruar skenarin, montazhi i filmit,fotografia, realizimi dhe interpretimi i aktoreve. Kuptimi pastaj varion ne baze te mendimit te gjithsecilit.
    Po vërtetë për tu admiruar,pasi këdo fund që të pjell mëndja ti japësh...përsëri merr kuptim filmi .
    Bravo Fori.

Çufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anëtarësuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin

Te presim sa te dali filmi i ri Inception dhe ta kontaktojme per te dy

Lexova dikund kritiken e filmit qe kishte dhan revista Rolling Stones. Ata e kishin pa filmin dhe e kishin cilesu teper inteligjent per te pasur sukses ne box office. Thonin qe filmi asht i papam por teper serioz dhe kompleks per ti pelqy gjith publikut. Inception asht nje perzierje e Matrix, James Bond, Blade runner, Memento dhe The Dark knight ... Imagjinoni rezultatin o.O
    Lol, tani qe pash edhe mementon, dhe lexova kete qe e shkruar, mezi po pres sa te dali ky Inception..
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ku po i harxhoj lekat o Homer ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •