"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Faktikisht, ky eshte edhe varianti im. Lenny ishte i vetedijshem per ate qe po bente ne momentin qe shkruajti "Don't belive his lies" pra, e dinte shume mire perfundimin e asaj cfare po bente.
Nderkohe si ka mundesi nje person me nje amnezi te tille te mbante, apo me sakte, te fiksonte historine e tij reale nen emrin e dikujt tjeter? Ai nuk duhej te kujtohej fare per ato raste, sepse supozohet qe vrasjen me insuline ta kishte bere nen gjendjen e amnezise...
Mos harrojme qe ka nje cast ku tregon Lennyn me te shoqen te shtrire ne krevat, edhe ai kishte nje pjese te tatuazheve.. pra, momenti i vrasjes "paparamendim" me insuline duhej te ishte shkaterruar si mendim, dhe jo ti rikujtohej, aq me pak, ti vendoste veprimet e tij nen emrin e dikujt tjeter.
Une them se ate "remember sammy..." qe kishte shkruajtur ke dora, e kishte shkruar vetem e vetem per te mos harruar emrin e personazhit te historise qe kishte krijuar ne mendjen e tij me vetedije te plote.
Pra, per mendimin tim, ai nuk vuante nga nje semundje memorie, por nga ndonje semundje tjeter mendore...
/l、
(゚、 。 7
l、 ~ヽ
じしf_, )ノ
...e Dio disse kung e kung fu...哈哈
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Kjo eshte e bukura e ketyre filmave qe interpretimet jane te ndryshme. Une e kam pare 2 here dhe mbetem e mendimit qe Lenny vuan nga amnesia dhe plus ka probleme mendore por persa i perket te gjithe filmit edhe kjo pak rendesi ka. Rendesi ka ideja qe ka patur ai qe ka shkruar skenarin, montazhi i filmit,fotografia, realizimi dhe interpretimi i aktoreve. Kuptimi pastaj varion ne baze te mendimit te gjithsecilit.
Hmm interesante kjo ... por i bie sikur Lenny simulo aq shum sa qe vret grun et tij me vetdije ... ?! Ky konkluzioni me duket si ai te filmi The Prestige, kur Sarah, gruja e Alfredit varet pershkak te sekreteve qe i fsheh burri.
Te presim sa te dali filmi i ri Inception dhe ta kontaktojme per te dy
Lexova dikund kritiken e filmit qe kishte dhan revista Rolling Stones. Ata e kishin pa filmin dhe e kishin cilesu teper inteligjent per te pasur sukses ne box office. Thonin qe filmi asht i papam por teper serioz dhe kompleks per ti pelqy gjith publikut. Inception asht nje perzierje e Matrix, James Bond, Blade runner, Memento dhe The Dark knight ... Imagjinoni rezultatin o.O
PINK mos hargjo lek kot![]()
D'Oh!
Ku po i harxhoj lekat o Homer ?![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt