Close
Faqja 127 prej 149 FillimFillim ... 2777117125126127128129137 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,261 deri 1,270 prej 1483
    Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    Homer me bere te shikoj ca pjese te filmit nga e para se shume gjera i kisha harruar
    jam shume dakord me versionin tend, ja po e shkruaj edhe une ne forme me te detajuar

Pra ai nuk don edhe vete te kujtoje gruan sepse qe faji i tij qe ajo vdiq, prandaj prish cdo prove qe mund ta ndihmoje per te kujtuar ate ngjarje. Kuptohet mjaft mire kur ai thote "une nuk jam kujtuar te te harroj"
    Wow e ripash filmin prap, gjith filmin e ke shkrujt lol

Spoil: Kush ka fshi gjith ato vargje ne dosjen e policis qe i jepet Lennyt per incidentin te shpija? Teddy i ka fshi per ta manipulu apo Lenny?Spoil

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Kete Memento, c'a filmi eshte ky njehere, O Homer ? E rastisa duke kontrolluar kshu rastesisht kanalet, por e kapa diku aty nga mesi. Edhe spo merrja vesht, spo kuptoja. Vetem mora vesht qe i kishin vrare gruan ketij, dhe ky po mundohej te mblidhte copa puzzle-sh per te zbardhur krimin, por here me dilte me ngjyra ekrani, e here bardhe e zi. E aty te bardh e zija e humba fillin e filmit fare une, me keq se ai aktori qe kish humbur memorien.
    E sidomos ne ate ore qe po e shikoja, ishte e pamundur te shikoja deri ne fund ate lloj filmi. M'u duk boring, edhe gjeta nje tjeter qe quhej - Fighting ca nga ky, po me erdhi gjumi pastaj, dhe nuk e mbarova as kete. Kaq kam pare, copa copa filmash. lol
    Pink asht sport i rend ky filmi per ty lol ta shifsh prej fillimit ti merr mendt, pa dale me fillu me pa ne mes ... ik per lesh lol

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Homer,Broken-Smile e pash dhe Memento.
    Filmi ishte fantastik.Duhet parë e riparë që të jepet një ide e plotë.Megjithatë,unë me herë të parë nxorra këto përfundime.

• Lenny shpiku atë Sammy-n,atë xhajen e sëmurë si një karakter që do ta bënte atë të shfajsohej me veten e tij dhe me të tjerët për historinë që do ti tregonte.Pra Lenny e vrau vet gruan e tij me Insulinë,por donte të binte në paqje me veten e tij dhe të tjerët mos ta gjykonin kur ti tregonte historinë.

• Teddy ishte thjesht ai polici që thoshte se ishte,pra nuk kishte gisht në vrasjen e gruas së tij.

• Lenny mer në fund të filmit targën e Teddy-t pasi donte të besonte se ky ishte vrasësi i gruas së tij,pikërisht për këtë dhe shkruan I VETDIJSHËM,Don't Belive His Lies.

Dhe në fund fare,Lenny kishte si qëllim që të vriste çdo John G që ishte në qytet .
    Gjate filmit te vje gjynah per Lennyn, grun qe ja kan vra, ikja e memorjes si dhe manipulimi i leht nga te tjert pershkak te handikapit te tij.
    Si mendoni ju, asht tamam Lenny i keqi ne kyt film?
    D'Oh!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kam pa Funny People. Komedi tipike amerikane. Kishte ca batutua te forta. I kendshem si perfundim.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin

Spoil: Kush ka fshi gjith ato vargje ne dosjen e policis qe i jepet Lennyt per incidentin te shpija? Teddy i ka fshi per ta manipulu apo Lenny?Spoil

Pink asht sport i rend ky filmi per ty lol ta shifsh prej fillimit ti merr mendt, pa dale me fillu me pa ne mes ... ik per lesh lol

Gjate filmit te vje gjynah per Lennyn, grun qe ja kan vra, ikja e memorjes si dhe manipulimi i leht nga te tjert pershkak te handikapit te tij.
    Lenny besoj se është i keq.Faqjet,11 apo 13 të zhdukura,i ka heq Lenny.Teddy besoj se është në rol pasiv në film,disi dytësor.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin

Mendoj qe faqet e verbalit te policise i ka zhdukur Lenny sepse ai vete nuk don te kujtoje si ka ndodhur ngjarja realisht, perndryshe do kishte bere nje tatuazh si i bente per gjerat e tjera te rendesishme per tu kujtuar.

Eshte e veshtire te gjykosh kush eshte i keq dhe kush i mire ne kete rast..Lenny vuan nga humbja e memories te castit dhe per kete arsye ndjehet shume i pasigurte dhe krijon mosbesim tek te tjeret instiktivisht per vetembrojtje; nga ana tjeter e ndien veten ne faj per cfare i ka ndodhur te shoqes; eshte e vertete qe ai i ka bere injeksionet e insulines por ama pa vetedije, une mendoj se eshte faji i gruas qe e vuri ne prove duke ditur shume mire pasojat.

Nuk mund te quhet fajtor sepse ai mundohet te harroje eksperiencen me negative te jetes se tij, cdo njeri po te kishte mundesi do ta bente; por ama pa te shkuaren nuk ka te ardhme dhe ky puzzle nuk do kete kurre fund.
    Per mendimin tim Lenny jo vetem qe vuan nga amnesia, por kjo semundje i ka shkatuar edhe probleme te tjera mendore qe e "justifikojne" ne nje fare menyre faktin qe ai eshte shnderruar ne nje killer me ndihmen e te tjereve.

Teddy e ndihmon ne fillim dhe pastaj e perdor per interesat e veta, edhe se po ta mendosh mire eshte vete Lenny qe ia lejon nje gje te tille duke prishur vazhdimisht provat.
    Pa Teddy-n i cili i ofron te gjithe ata "John G." nuk do kishte mundesi te avanconte historia e filmit.

Mendoj qe faqet e verbalit te policise i ka zhdukur Lenny sepse ai vete nuk don te kujtoje si ka ndodhur ngjarja realisht, perndryshe do kishte bere nje tatuazh si i bente per gjerat e tjera te rendesishme per tu kujtuar.

Eshte e veshtire te gjykosh kush eshte i keq dhe kush i mire ne kete rast..Lenny vuan nga humbja e memories te castit dhe per kete arsye ndjehet shume i pasigurte dhe krijon mosbesim tek te tjeret instiktivisht per vetembrojtje; nga ana tjeter e ndien veten ne faj per cfare i ka ndodhur te shoqes; eshte e vertete qe ai i ka bere injeksionet e insulines por ama pa vetedije, une mendoj se eshte faji i gruas qe e vuri ne prove duke ditur shume mire pasojat.

Nuk mund te quhet fajtor sepse ai mundohet te harroje eksperiencen me negative te jetes se tij, cdo njeri po te kishte mundesi do ta bente; por ama pa te shkuaren nuk ka te ardhme dhe ky puzzle nuk do kete kurre fund.
    Per mendimin tim Lenny jo vetem qe vuan nga amnesia, por kjo semundje i ka shkatuar edhe probleme te tjera mendore qe e "justifikojne" ne nje fare menyre faktin qe ai eshte shnderruar ne nje killer me ndihmen e te tjereve.

Teddy e ndihmon ne fillim dhe pastaj e perdor per interesat e veta, edhe se po ta mendosh mire eshte vete Lenny qe ia lejon nje gje te tille duke prishur vazhdimisht provat.
    Pa Teddy-n i cili i ofron te gjithe ata "John G." nuk do kishte mundesi te avanconte historia e filmit.
    Unë për vete nuk do quaja gruan fajtore pasi edhe asaj me të drejtë i lindte dyshimi nqs e bënte qëllimisht apo e bënte pa vetdije,pra vuante vërtetë.Edhe unë të vetmen mënyrë për ta provuar shikoj vetëm atë që ajo zgjodhi...a po....kemi dhe një variant që nuk është përmëndur....Lenny nuk vuan nga asnjë lloj sëmundje ...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Unë për vete nuk do quaja gruan fajtore pasi edhe asaj me të drejtë i lindte dyshimi nqs e bënte qëllimisht apo e bënte pa vetdije,pra vuante vërtetë.Edhe unë të vetmen mënyrë për ta provuar shikoj vetëm atë që ajo zgjodhi...a po....kemi dhe një variant që nuk është përmëndur....Lenny nuk vuan nga asnjë lloj sëmundje ...
    Qe te mos vuaje nga asnje lloj semundje me duket e veshtire sepse ske si justifikon te gjitha ato tatuazhe dhe vrasje qe ka bere..Po te mos vuante nga anterograde amnesia me siguri vuan nga psikopatia apo nga nje semundje tjeter mendore..ose ose nuk eshte e vertete qe eshte nje vrases dhe Teddy ka arkitektuar cdo gje..por per cfare qellimi?po tatuazhet si mund te shpjegohen?

U pa pune hajde kontaktojme Christopher Nolan

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    shifni funny people, po lerini keto filmat me psikopate

Qe te mos vuaje nga asnje lloj semundje me duket e veshtire sepse ske si justifikon te gjitha ato tatuazhe dhe vrasje qe ka bere..Po te mos vuante nga anterograde amnesia me siguri vuan nga psikopatia apo nga nje semundje tjeter mendore..ose ose nuk eshte e vertete qe eshte nje vrases dhe Teddy ka arkitektuar cdo gje..por per cfare qellimi?po tatuazhet si mund te shpjegohen?

U pa pune hajde kontaktojme Christopher Nolan
    Kur thash nuk vuan nga asnjë lloj sëmundje,nënkuptoja kategorinë e memories.Tatuazhet,e të gjitha ato që përmënde ti,mund të justifikohen fare lehtë me një skizofreni.Ka vrarë edhe gruan e tij,dhe ndoshta justifikohet në atë mënyrë,me kujtesën.
    Teddy mendoj se nuk ka të bëj me asnjë nga bëmat e Lenny-t.
    Ky është një variant,ndoshta i pabesueshëm po ça s bën vaki.

shifni funny people, po lerini keto filmat me psikopate
    Po ti ngele duke parë filma që të bëjnë të zgërdhihesh lol.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Blood, shife. Ta rekomandoj. Ka shume batuta te forta. Humori te rregullon diten e naten bashke. Kur ta shohesh me thuaj, te pelqeu apo jo ?

ika tani se fillon argjentinaaaaa.

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Blood, shife. Ta rekomandoj. Ka shume batuta te forta. Humori te rregullon diten e naten bashke. Kur ta shohesh me thuaj, te pelqeu apo jo ?

ika tani se fillon argjentinaaaaa.
    Kë të shoh ? Atë Funny People ?Already downloading .

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •