Close
Faqja 138 prej 149 FillimFillim ... 3888128136137138139140148 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,371 deri 1,380 prej 1483
    … ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    C'ka

Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Për të satën herë mbrëmë e shikuam Titanikun. Unë çuditem si si është e mundur ndonjë film tjetër t'ia kalojë këtij filmi për shikueshmëri. Vërtet film i mirë.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kam pa, kam pa Ydhin e Shamunaqes.

Inception !!

Nese do i rezistoni 15-20 minutave te para te fillimit, ju garantoj se do e pelqeni. Shume, shume interesant, amazing sesi truri funksionon kur jemi ne gjume, shohim endrra. Loja e gjithe aktoreve, e sidomos Leos ishte briliante. Personalisht me pelqeu, nje kombinim i aksion me fantastiko/shkencor. Nga 1 deri te 10 i jap nje 9 te mire.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin

Inception !!

Nese do i rezistoni 15-20 minutave te para te fillimit, ju garantoj se do e pelqeni. Shume, shume interesant, amazing sesi truri funksionon kur jemi ne gjume, shohim endrra. Loja e gjithe aktoreve, e sidomos Leos ishte briliante. Personalisht me pelqeu, nje kombinim i aksion me fantastiko/shkencor. Nga 1 deri te 10 i jap nje 9 te mire.
    Boll i bere rreklam se i hipa maunes dhe erdha klandestin ne USA vec per te pare kete :@
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    rri aman, se gjithe naten me endrra me kete film. mire qe u zgjova tani. shpetova.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin

Inception !!

Waa e paske pelqy, shyqyr, me kurseve te shajtmet lol
    Po muzika e Hans Zimmer si tu duk?
    Fillimin e kam nigju qe asht pak i ngadalt por interesant, pastaj bohet nami

Te merkuren ... Te merkuren ... Te merkuren...
    D'Oh!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Waa e paske pelqy, shyqyr, me kurseve te shajtmet lol
    Po muzika e Hans Zimmer si tu duk?
    Fillimin e kam nigju qe asht pak i ngadalt por interesant, pastaj bohet nami

Te merkuren ... Te merkuren ... Te merkuren...
    Cdo gje ishte Great, muzika gjithashtu, realizimi, skenat. Fillimi sic thashe, eshte pak i avashte, pak i "merzitshem", se duhet te "vrasesh"pak trurin cfare po ndodh, si funksionon truri. Kush jane elementet kryesore, subkoshienca, .. etc.. kur enderron,deri sa deep shkojme, jemi ne gjendje " t'a manipulojme"etc etc. Kur fillon action, aty te mban ne anth, cuz behet fjale per seconda ne enderr ...... Per me shume shif filmin.

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Pashe dhe une Inception!
    Nuk me pelqeu!
    Leo shume dobet, as vete nuk e besonte qe po lunte ate lloj filmi, the chemistry me Marion Cotillard ishte 0. Ellen Page sikur e kishe mare gabimisht nga filmat per kalamaj dhe e kishe fut ne film per te rritur. Aksenti i Ken Watanabe horrible, me kujtonte ato kinezet qe mundohen te te shesin ndonje gje. Here pas here filmi mundohesh me te dhene kuptimin si s'duhet te jesh hung up on people and you should let go etj.
    Ca me pelqeu ishin ato skenat ku mungonte gravity ose ndertesat qe vishin pingul me njera tjetren.
    Kaq kisha

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Po boj sikur se lexova kritiken e Dixhes

Thojne: Shijet dhe ngjyrat nuk diskutohen.
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Je suis desolee
    ajo figura qe ke vene aty eshte kryeveper

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •