C'ka
![]()
C'ka
![]()
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Për të satën herë mbrëmë e shikuam Titanikun. Unë çuditem si si është e mundur ndonjë film tjetër t'ia kalojë këtij filmi për shikueshmëri. Vërtet film i mirë.
Kam pa, kam pa Ydhin e Shamunaqes.
Inception !!
Nese do i rezistoni 15-20 minutave te para te fillimit, ju garantoj se do e pelqeni. Shume, shume interesant, amazing sesi truri funksionon kur jemi ne gjume, shohim endrra. Loja e gjithe aktoreve, e sidomos Leos ishte briliante. Personalisht me pelqeu, nje kombinim i aksion me fantastiko/shkencor. Nga 1 deri te 10 i jap nje 9 te mire.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
rri aman, se gjithe naten me endrra me kete film. mire qe u zgjova tani. shpetova.![]()
Cdo gje ishte Great, muzika gjithashtu, realizimi, skenat. Fillimi sic thashe, eshte pak i avashte, pak i "merzitshem", se duhet te "vrasesh"pak trurin cfare po ndodh, si funksionon truri. Kush jane elementet kryesore, subkoshienca, .. etc.. kur enderron,deri sa deep shkojme, jemi ne gjendje " t'a manipulojme"etc etc. Kur fillon action, aty te mban ne anth, cuz behet fjale per seconda ne enderr ...... Per me shume shif filmin.![]()
Pashe dhe une Inception!
Nuk me pelqeu!
Leo shume dobet, as vete nuk e besonte qe po lunte ate lloj filmi, the chemistry me Marion Cotillard ishte 0. Ellen Page sikur e kishe mare gabimisht nga filmat per kalamaj dhe e kishe fut ne film per te rritur. Aksenti i Ken Watanabe horrible, me kujtonte ato kinezet qe mundohen te te shesin ndonje gje. Here pas here filmi mundohesh me te dhene kuptimin si s'duhet te jesh hung up on people and you should let go etj.
Ca me pelqeu ishin ato skenat ku mungonte gravity ose ndertesat qe vishin pingul me njera tjetren.
Kaq kisha![]()
Po boj sikur se lexova kritiken e Dixhes
Thojne: Shijet dhe ngjyrat nuk diskutohen.![]()
D'Oh!
Je suis desolee
ajo figura qe ke vene aty eshte kryeveper![]()
Krijoni Kontakt