Me thoj nje te pasur ,nje muzikant ,nje aktor filmi ,nje famoz qe ka pas vetem nje lidhje.Se une ta bie listen sa gjithe kjo faqe qe kan te gjithe me shume se tre kater lidhje!
Tani mbase je ti minister dhe i pasur edhe i ndershem ku i dihet??!!.Se Edhe presidentat e amerikes jane gallavit jo me te tjeret.
Harova ju te ps keni Edvin Ramen shembull .Ju te topit keni DRitan Hoxhen.pfffffffffffff
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Pango paska qene puntor i madh.hahaha O shkodra ne shtepi eshte ne orar pushimi pango.Ato qe ven ne shtepi ven per qejf jo per pune.Punet behen ne zyre.leri lodrat e fjaleve dhe justifikimet.Ti kur shko kerko pune i shkon ne shtpi miletit.Shqiptari te cudit hahahahaaaaaaaa
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Po i vajti pra ne zyre, dhe Pango i tha hajde ne shtepi sepse kam zyre edhe atje, e kam dhe institutin privat me parate e shtetit etj. E keni pare videon apo aq e keni kapacitetin? Shpresoj mos ta keni pare.
haaa Dmth ne zyre ai se preku qendroi korrekt!!.Tani pse duhet te luante kjo me ate dhe jo ai me kte torollacken???!!!.Mos ishte kjo me e zgjuar???Ca kerkoi gjeti, ai si beri gje fare se ishte dhe pleqeri..... te ishte ndonje i ri e di vet ti ca do i kishte bere!!.Ne Amerik senatori e perdori dhe e vrau dhe se ben dot me faj.Jane lodra alla shqiptarce thoj.
Po ajo pse i vajti ne shpi ? Nuk ishte problemi per te diskretituar moralin e Pangos sepse nuk jane me te moralshem ata qe e akuzojne Ketu kishte qellime te tjera ..
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 25-06-2010 mė 18:03
Moj, ca quan lidhje ti? Pse te jesh i lidhur nje here e te ndahesh, e pastaj te lidhesh me dike tjeter qenka pandershmeri? Ti the qe te gjithe meshkujt e pasur jane te pandershem...Une te them jo te gjithe. Nuk ka grupe e klasa, ka individe. Pango nuk perfaqeson as meshkujt e as femrat, perfaqeson veten, nje ndyresi qe as banjon nuk do te fshija me fytyren e tij. Kush eshte i PS ketu se po permend fjalen ju? Une nuk po mbroj Top Channel, po mbroj demokracine, qe te le te flasesh i lire, dhe te pengon te shfrytezosh postin per abuzime sidomos per ngacmime seksuale. Ti si elone mund te shkosh me sa te duash, edhe ne njejten kohe, por kjo nuk do te thote asgje, dhe nuk i intereson njeriut. Ashtu mund te shkoje dhe pangoja me sa te doje, dhe asnjeriu nuk i intereson. Por ne castin qe pangoja perdor premtimin per pune per te kerkuar seks nga nje person, atehere ka kryer abuzim posti. Dhe posti e figura e ministrit per te eshte si ne zyre ashtu dhe ne shtepi. Nese nuk e perballon kete rregull, mos u bej minister, eshte e thjeshte kjo.
Krijoni Kontakt