Close
Faqja 75 prej 101 FillimFillim ... 2565737475767785 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 741 deri 750 prej 1005
    Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Citim Postuar mė parė nga D&G Feminine Lexo Postimin
    Nuk eshte tjeter pune, TCH ka kryer nje mision shume fisnik me emisionin e tij, ke inat jepi hakun i thone.

Plus ketyre une habitem per dicka tjeter, si e anashkalon prokuria dhe gjykata faktin qe Pango deklaron qe merr fonde me qindra mijera euro nepermjet ministrise nga Bashkimi Europian dhe organizma te tjera dhe ia kalon institutit privat qe ka krijuar dhe per te mos "krijuar" konflikt interesi e ka vene ne emer te mbeses!! Plus kesaj ka punesuar punonjes te ministrise ne kete institut privat. Te gjitha keto i deklaron me gojen e vet.
    Ky njeri ka shkelur kaq shume ligje pernjehere per abuzimin e postit sa i ka bere koleksion. Ai s'duhej te prekte me pune shteterore me dore, jo te vihej drejtor drejtorie! Kjo tregon qe Sala e hoqi sa per sy e faqe dhe e rehabilitoi prape ne rastin me te pare.
    Gjyqtaret ne fjale duhen hequr perfudimisht nga sistemi ligjor shqiptar.
    Nuk eshte pune fisnike spiunimi me qellim diskretitimi dhe denigrimi i personit per interesa e personave qe duan ta shkaterrojne nje njeri

Sa per gjyqtare nuk ja vlen te diskutoj me nje njeri si puna jote sepse e kuptoj kapacitetin tend dhe sahanlepirese e Top channel.. Do ishte mire qe diskutimet te mos behen sipas bindjeve poltike dhe personale por te diskutohet ne menyre objektive por fatkeqesisht ktu ka njerez qe jane verbuar nga servilizmi dhe bindjet partiake .. Jam i sigurt se ka njerez qe gjykojne me realizem dhe kuptojne gjerat sic jane..

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Moj, ca quan lidhje ti? Pse te jesh i lidhur nje here e te ndahesh, e pastaj te lidhesh me dike tjeter qenka pandershmeri? Ti the qe te gjithe meshkujt e pasur jane te pandershem...Une te them jo te gjithe. Nuk ka grupe e klasa, ka individe. Pango nuk perfaqeson as meshkujt e as femrat, perfaqeson veten, nje ndyresi qe as banjon nuk do te fshija me fytyren e tij. Kush eshte i PS ketu se po permend fjalen ju? Une nuk po mbroj Top Channel, po mbroj demokracine, qe te le te flasesh i lire, dhe te pengon te shfrytezosh postin per abuzime sidomos per ngacmime seksuale. Ti si elone mund te shkosh me sa te duash, edhe ne njejten kohe, por kjo nuk do te thote asgje, dhe nuk i intereson njeriut. Ashtu mund te shkoje dhe pangoja me sa te doje, dhe asnjeriu nuk i intereson. Por ne castin qe pangoja perdor premtimin per pune per te kerkuar seks nga nje person, atehere ka kryer abuzim posti. Dhe posti e figura e ministrit per te eshte si ne zyre ashtu dhe ne shtepi. Nese nuk e perballon kete rregull, mos u bej minister, eshte e thjeshte kjo.

O po ca po thua???!!!Vertet je kaq i drejt dhe i sinqert??!!Vertet mendon se ato poste i kane njerzit ideal ne bote??!!!Ke lexuar per Berluskonin,Clintonin e s'tu mbushka mendja kollaj ty ,jap dore heqje.Po gjykata ka te drejte.Sejcili duhet te paguaj gabimet e tija.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    O po ca po thua???!!!Vertet je kaq i drejt dhe i sinqert??!!Vertet mendon se ato poste i kane njerzit ideal ne bote??!!!Ke lexuar per Berluskonin,Clintonin e s'tu mbushka mendja kollaj ty ,jap dore heqje.Po gjykata ka te drejte.Sejcili duhet te paguaj gabimet e tija.
    Ti ca po thua. Une ta dhashe pergjigjen, tani se pse sjell shembuj si berluska e klintoni une nuk e di. NUk e di a ha shqip ti a jo? Une te thashe qe nga e gjete ti qe cdo person i pasur tradhetoka gruan? Ne rradhe te pare, ma perkufizo ca eshte nje njeri i pasur, ku fillon kufiri, pastaj se dyti me jep shifrat dhe faktet qe te gjithe keta te pasur na paska qene te pandershem, se treti me jep studimin i cili verteton qe njeriu kur kaloka nga i varfer ne te pasur tradhetoka dhe beka kerdine. Gjykata nuk ka te drejte, sepse nje gjykates njeri eshte, dhe ben gabime. Sidomos ne Shqiperi kur ai pervec se njeri qe ben gabime, eshte dhe sherbetor i atij qe i jep kocka per te lepire. Nese me te vertete beson ne gjyqesorin shqiptar, atehere me vjen shume keq per ty dhe shpresoj qe kurre te mos perballesh me gjyqesorin shqiptar sepse do te zhgenjehesh shume

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Kerkonte pune hahahah Ne shqiperi puna kerkohet duke i shkuar ne shtepi tjetrit hahaha
    je e sigurte vetem ne Shqiperi ??!!
    "They will not control us, We will be victorious"

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Moj, ca quan lidhje ti? Pse te jesh i lidhur nje here e te ndahesh, e pastaj te lidhesh me dike tjeter qenka pandershmeri? Ti the qe te gjithe meshkujt e pasur jane te pandershem...Une te them jo te gjithe. Nuk ka grupe e klasa, ka individe. Pango nuk perfaqeson as meshkujt e as femrat, perfaqeson veten, nje ndyresi qe as banjon nuk do te fshija me fytyren e tij. Kush eshte i PS ketu se po permend fjalen ju? Une nuk po mbroj Top Channel, po mbroj demokracine, qe te le te flasesh i lire, dhe te pengon te shfrytezosh postin per abuzime sidomos per ngacmime seksuale. Ti si elone mund te shkosh me sa te duash, edhe ne njejten kohe, por kjo nuk do te thote asgje, dhe nuk i intereson njeriut. Ashtu mund te shkoje dhe pangoja me sa te doje, dhe asnjeriu nuk i intereson. Por ne castin qe pangoja perdor premtimin per pune per te kerkuar seks nga nje person, atehere ka kryer abuzim posti. Dhe posti e figura e ministrit per te eshte si ne zyre ashtu dhe ne shtepi. Nese nuk e perballon kete rregull, mos u bej minister, eshte e thjeshte kjo.

Edhe ne demokraci liria ka kufi . Liria e medias eshte nje nga te drejtat me themelore te demokrasise por duhet te kemi parasysh se te mos abuzohet ne emer te lirise sepse do kthehet ne nje precendent te rrezikshem abuzimi dhe shantazhi ..

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Ti ca po thua. Une ta dhashe pergjigjen, tani se pse sjell shembuj si berluska e klintoni une nuk e di. NUk e di a ha shqip ti a jo? Une te thashe qe nga e gjete ti qe cdo person i pasur tradhetoka gruan? Ne rradhe te pare, ma perkufizo ca eshte nje njeri i pasur, ku fillon kufiri, pastaj se dyti me jep shifrat dhe faktet qe te gjithe keta te pasur na paska qene te pandershem, se treti me jep studimin i cili verteton qe njeriu kur kaloka nga i varfer ne te pasur tradhetoka dhe beka kerdine. Gjykata nuk ka te drejte, sepse nje gjykates njeri eshte, dhe ben gabime. Sidomos ne Shqiperi kur ai pervec se njeri qe ben gabime, eshte dhe sherbetor i atij qe i jep kocka per te lepire. Nese me te vertete beson ne gjyqesorin shqiptar, atehere me vjen shume keq per ty dhe shpresoj qe kurre te mos perballesh me gjyqesorin shqiptar sepse do te zhgenjehesh shume

Ti s'besoke asgje dhe une s'kam pse mar mundimin te te bind ty.Mbase je njeriu ideal dhe si koncepton dot ca gjera qe ndodhin realisht.

1Po ja para se te sjellim statistika ti si thua kush tradheton me shume nje i pasur apo nje i varfer???

Kur une s'duhet te besoj Prfesora dhe ministra shqiptar,gjukates dhe kryeministra mendon se duhet te besoj karnavalet e fixit qe na nxjerin balerinat me brecka per keto probleme?????Apo te besoj femrat qe pranojne te hyjne shtepive te botes per te provokuar njerzit???Nga ta di une qe vidiot s'ishin te montuara????
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    je e sigurte vetem ne Shqiperi ??!!

Po ktej na jam une aplikimet fillojne online ,une s'njof gjithe boten.Pse ju cudit pango pastaj kur qenka kaq masive ky fenomen?????!!!

Larguar Maska e Noellag
    Anėtarėsuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

E di ku eshte problemi te gjykimi jot per gjykaten ? Problemi eshte te vetja jote ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Noellag : 25-06-2010 mė 18:37

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Ti s'besoke asgje dhe une s'kam pse mar mundimin te te bind ty.Mbase je njeriu ideal dhe si koncepton dot ca gjera qe ndodhin realisht.

1Po ja para se te sjellim statistika ti si thua kush tradheton me shume nje i pasur apo nje i varfer???

Kur une s'duhet te besoj Prfesora dhe ministra shqiptar,gjukates dhe kryeministra mendon se duhet te besoj karnavalet e fixit qe na nxjerin balerinat me brecka per keto probleme?????Apo te besoj femrat qe pranojne te hyjne shtepive te botes per te provokuar njerzit???Nga ta di une qe vidiot s'ishin te montuara????
    Ca nuk besoj une se me duket se nuk po merremi vesh. Une shqip po te flas, por ti po i merr fjalet tjeter per tjeter. Une nuk them se kush tradheton me shume, une bazoj perfundimet ne fakte, bukeshkalet si puna e politikaneve shqiptare thone pa pasur fakte. Une te bera nje pyetje--define who's poor and who's rich. What is the criteria, standards and level of wealth.
    Ti s'ke ca te dish se je ne SHBA dhe atje je larg realitetit. Une ty te them vetem nje gje--hajde ne Shqiperi dhe kerko pune te Agjencia e Inovacionit. VEndi jone ka nevoje per ty dhe ti do te japesh inovacione. OK?

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anėtarėsuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Ti s'ke ca te dish se je ne SHBA dhe atje je larg realitetit. Une ty te them vetem nje gje--hajde ne Shqiperi dhe kerko pune te Agjencia e Inovacionit. VEndi jone ka nevoje per ty dhe ti do te japesh inovacione. OK?
    ashtu eshte te keqen ..... inovacion .... edhe Levinski nje inovacion te shpejte i bente punedhenesit te saj perdite ne te njejten ore te zira ....
    dhe ne fakt gjithe bota ishte ndare ne ato qe besonin te inovacioni i Levinskit qe ja mori apo jo ne g*je Billit dhe ne ato (qe te pakte ishin) se e gjitha ishte montim mediash
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesuesi_1 : 25-06-2010 mė 18:45
    "They will not control us, We will be victorious"

Faqja 75 prej 101 FillimFillim ... 2565737475767785 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa dhe homoseksualėt
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 508
    Postimi i Fundit: 06-01-2024, 15:53
  2. Seksi dhe shėndeti
    Nga Estella nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 01-04-2013, 14:38
  3. Turizmi seksual vazhdon tė rritet !
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 22-02-2009, 19:30
  4. Psikiatria dhe psikoterapia sistemike
    Nga Psikiatria nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 54
    Postimi i Fundit: 27-07-2007, 07:48
  5. Skandali qė shoqėroi ministrin rus nė Tiranė
    Nga shigjeta nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2004, 19:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •