Close
Faqja 40 prej 118 FillimFillim ... 3038394041425090 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 391 deri 400 prej 1175
    Raid Bug Spray, ilac i mire kundra mizave, mushkonjave, buburrecave dhe insekteve te tjera shqetesuese per njerezit. Efikas dhe i shpejte:
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    YouTube - Gazeta Express,tash ju paskan kthy exprersit
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 21-06-2010 më 06:06

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ketu e ke udhëzimin administrativ nga MASHT-i në formatin pdf.

http://www.masht-gov.net/advCms/?id=23&lng=Alb#id=536

E ke një list të tërë, e ke aty quhet: "- UA - Kodi i mirësjelljes dhe masat disiplinore për nxënës të shkollave të mesme të larta Nr: 7/2009"
    FLM Gimche,sepse kisha kërkuar më herët në faqen zyrtare ,por s'mund t'a gjeja.

13. Ndalimi i bartjes së uniformës fetare.

Për mendimin tim,një ndalesë e tillë mund të kushtëzohet vetëm në ndonjë shkollë private (edhe pse MASHT-i as që e spjegon se çka përmbledh kjo ministri në uniformën fetare!!!!!),por asesi në një shkollë publike,që financohet dhe mirëmbahet po nga parat e k'tyre qytetareve-shtetaseve të R. së Kosovës që mbajnë Shami.
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Gjeja me qesharake eshte se Turqit qe na dhane fejen islame me imponim, ata vete po largohen nga kjo fe dhe po drejtohen kultures evropiane kurse nje pakice shqipfolese jo vetem nuk po iu permbahen rregullat islamike qe na dha turku por keta shkojne me ekstrem i marrin kulturat arabo-talibance qe kurr historikisht nuk kane qene prezent ne trojet shqiptare e as ne Turqi Perendimore.

Ateistet nder me te perhapur ne Evrope i ke ne Turqi, mjafton ti shikosh sa faqe dhe forume Agnositesh/Ateistesh turke qe ekzistojne ne internet poashtu une kam takuar shume ateist turq kur kam vizituar Turqine dhe jam habitur se sa shume jane dhe ishin shume dashamires.

Ti qenke Turkofil ! Ik lagja per n'Anadoll.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    E keqja eshte se ne forum nuk has ne rezistence intelektuale, kur disputon temat islamiste. Kunderbiseduesit ne duelin intelektual qe u ofron vine gjithnje te paarmatosur. Pastaj te duket vetja si perbindesh, te dhimbsen kur i sheh se si ikin nga argumentet si milongonat nga hija e ariut.

Dy apo tre simpatizore ka edhe Donald Duck apo cilado sekte. Por ketyre nuk u jipet kaq shume hapesire. Ndoshta do te ishte mire qe temat islamiste ne te ardhmen te debatohen vetem nese mbrohen nga te pakten 10 anetare te vjeter te forumit.

Ndoshta atehere nuk do te kem ndergjegje te keqe pas duelimit te islamoideve.

Chino, asnjehere s'ke ber debat ti.
    Gjithmon ke ironizuar temat me ofendime qofshin ato ndaj debatuesit, Zotit te tyre, apo ne pergjithesi pejgambereve.

Ti dhe zhanri yt, i prishin debatet.

Shqiptare dhe krenare. Maska e Xhenet.M.S.
    Anëtarësuar
    23-08-2009
    Vendndodhja
    Ne mesin e te dashurve te mi...
    Postime
    10,781
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Tani i "kuptoj' meshkujt pse me cdo kusht duan ti mbulojne femrat!!!
    Po keto qenkan tmerresisht "joshese" ,sidomos kjo fytyrekali me shami te gjelbert
    Kushedi sa tunduese duhet te jete per islamiket ,ne menyre specifike per islamiket e forumit

Po ti moj MIRJAM mbase ke pas fat te jeshe me joshese, me e bukur se keta femrat,a ke falenderuar Zotin,dhe prinderit?
    Dhe a ke menduar ndonjeher qe mjafton vetem nje aksident dhe fetyra jote te behet edhe me e shumtuar se e kesaj ?
    Eh mor Zot qkas ka ne bote.
    - - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
    Agim Metbala"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Sueda Lexo Postimin
    Po ti moj MIRJAM mbase ke pas fat te jeshe me joshese, me e bukur se keta femrat,a ke falenderuar Zotin,dhe prinderit?
    Dhe a ke menduar ndonjeher qe mjafton vetem nje aksident dhe fetyra jote te behet edhe me e shumtuar se e kesaj ?
    Eh mor Zot qkas ka ne bote.
    Keto katolikët kosovare jan shume me te bukura.

Miss Miss Miriami

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    E keqja eshte se ne forum nuk has ne rezistence intelektuale, kur disputon temat islamiste. Kunderbiseduesit ne duelin intelektual qe u ofron vine gjithnje te paarmatosur. Pastaj te duket vetja si perbindesh, te dhimbsen kur i sheh se si ikin nga argumentet si milongonat nga hija e ariut.

Dy apo tre simpatizore ka edhe Donald Duck apo cilado sekte. Por ketyre nuk u jipet kaq shume hapesire. Ndoshta do te ishte mire qe temat islamiste ne te ardhmen te debatohen vetem nese mbrohen nga te pakten 10 anetare te vjeter te forumit.

Ndoshta atehere nuk do te kem ndergjegje te keqe pas duelimit te islamoideve.
    Çka je duke thënë more burrë i dheut, i kam sjellur mijëra argumente, shkrime të autorëve të ndryshëm, konferenca për shtyp, bile në mesin e shkrimeve ka qenë edhe shkrimi im duke replikuar ndaj shkrimit të një gazetari të gazetës Express, mirëpo disa njerëz sikur Sharri-liburna, Hillirian-zo etj. të cilët e kanë devijuar temen në atë masë sa që më nuk debatohet për shaminë.

P.S Nëse ke ndonjë kundër-argument repliko ndaj shkrimeve që kam sjellur
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Po na ndan gjithnje e me shum feja. Tani po zihen dhe cila fe i ka ushtaret me te bukur.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    gimche ,
    As nihere nuk u ngritet ne proteste per kishat Iliro-Dardane siç eshte Kisha e Shen Premetes ne Prizren,Manastiri i Deçanit Patrikana e Pejës Patrikana e Graçanices ku mebeti Manastiri i Shkupit dhe kushe menagjone me ket paseuri te lashte shqipetare Zegjohu thuaji nga shtrati i Turqise fashiste dhe shiçoje paseurine e te parve t'u ne cilen dore ka mebetur ne doren e shkinise fashiste q'erdhen nga korpatet ruse dhe na e morren paseurine e stregjysheve tane e sod po krenohen me paseurine tane e shqipetaret e Kosoves perape ne shtratin e Mehmet pashe turkut ne Enderren e vehabit dhe selefise, dhe muhagjedinet keto sekte jane kancer per te ardhmen e Kosoves dhe mebare shqipetarve .

Gimche ti sigurishte e dine se Kosova nuk eshte Shtete Islamike dhe ju me ç'do kushte po meundoheni ta beni nje Irane te Ahmati negjatite por mos hynine rruget pa funde se meundeni te sillni vellaverasjen ne mesine e shqipetarve .Nese filloni ne ket menyre ju dote rrezikoni populline shqipetare sikur ne Irlanden e veriute dhe gati ja keni arrite qellimine ? !!
    Nese ju mendoni se shamija dote ia ruane ndrein sigurishte se gimche deri me tashe koket kende te pa nder sepse nese mendoni se nderin e ruan shamija keni gabuare shum keq .Mbulesa Islame eshte DIKTATURE KUMUNISTE ne irane femra nuk ka respekte dhe e perdorin sikur me qen nje Kafshe .
    Gimche iku diktatura e pushtusint te miloshevoqit dhe po na vjen diktatura e Ahmadi negjadit ju po ja pletesoni deshirate Jeremiqit dhe rusise veq vazhdoni se per ket pune paguane mir shkinija dhe rusija TURPI PO JU QESHE
    I nderuar, asnjëherë në Kosovë nuk është organizuar një protestë për kthimin e pronave të Kishave Ortodokse Shqiptare në Kosovë dhe si i tillë nuk mbaj përgjegjësi pse nuk kam protestuar. Në moment që kjo do të ndodh mua do të më kesh aty për këtë të siguroj.
    E dimë se ka kaluar komunizmi, për këtë edhe luftuam që sot të mos jemi në prangat komuniste, jemi për një liri të të gjitha feve dhe etniciteteve, e jo disa t'i gëzojnë më tepër e disa të privohen nga kjo liri. Pjesë e kësaj lirie për të cilën po flas është edhe shamia, nuk jemi për imponim, motra i kemi ato me shamia dhe ato pa shami, këtë e vërteton edhe fakti se si kishte femra pa shamia në protestë, pra ketu kuptoje se femrat ndërmjet vete kanë gjetur një harmonizim dhe asnjëra nuk është kundër tjetrës pse ti po e mban shaminë ose ti nuk po e mban, thjeshtë jemi për shijimin e kësaj lirie nga të gjitha shtresat e shoqërisë.
    Sa i përket disave ketu (me fe Katolike siç është "Miriam" më duket), e dimë fare mirë se edhe në Bibel qendron shamia, edhe motrat e nderit e kanë dhe klasifikimi që ju bëhët me anë të bukurisë tregon injorancën e madhe se si nuk i din parimet e fesë së vet para se të vij e të debatoj për fenë e dikujt tjetër.

Çdo të mirë!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Faqja 40 prej 118 FillimFillim ... 3038394041425090 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •