Raid Bug Spray, ilac i mire kundra mizave, mushkonjave, buburrecave dhe insekteve te tjera shqetesuese per njerezit. Efikas dhe i shpejte:
Raid Bug Spray, ilac i mire kundra mizave, mushkonjave, buburrecave dhe insekteve te tjera shqetesuese per njerezit. Efikas dhe i shpejte:
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
YouTube - Gazeta Express,tash ju paskan kthy exprersit
Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 21-06-2010 më 06:06
FLM Gimche,sepse kisha kërkuar më herët në faqen zyrtare ,por s'mund t'a gjeja.
13. Ndalimi i bartjes së uniformës fetare.
Për mendimin tim,një ndalesë e tillë mund të kushtëzohet vetëm në ndonjë shkollë private (edhe pse MASHT-i as që e spjegon se çka përmbledh kjo ministri në uniformën fetare!!!!!),por asesi në një shkollë publike,që financohet dhe mirëmbahet po nga parat e k'tyre qytetareve-shtetaseve të R. së Kosovës që mbajnë Shami.
Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)
Lista e injorimit: Llapi
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
Çka je duke thënë more burrë i dheut, i kam sjellur mijëra argumente, shkrime të autorëve të ndryshëm, konferenca për shtyp, bile në mesin e shkrimeve ka qenë edhe shkrimi im duke replikuar ndaj shkrimit të një gazetari të gazetës Express, mirëpo disa njerëz sikur Sharri-liburna, Hillirian-zo etj. të cilët e kanë devijuar temen në atë masë sa që më nuk debatohet për shaminë.
P.S Nëse ke ndonjë kundër-argument repliko ndaj shkrimeve që kam sjellur
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Po na ndan gjithnje e me shum feja. Tani po zihen dhe cila fe i ka ushtaret me te bukur.
I nderuar, asnjëherë në Kosovë nuk është organizuar një protestë për kthimin e pronave të Kishave Ortodokse Shqiptare në Kosovë dhe si i tillë nuk mbaj përgjegjësi pse nuk kam protestuar. Në moment që kjo do të ndodh mua do të më kesh aty për këtë të siguroj.
E dimë se ka kaluar komunizmi, për këtë edhe luftuam që sot të mos jemi në prangat komuniste, jemi për një liri të të gjitha feve dhe etniciteteve, e jo disa t'i gëzojnë më tepër e disa të privohen nga kjo liri. Pjesë e kësaj lirie për të cilën po flas është edhe shamia, nuk jemi për imponim, motra i kemi ato me shamia dhe ato pa shami, këtë e vërteton edhe fakti se si kishte femra pa shamia në protestë, pra ketu kuptoje se femrat ndërmjet vete kanë gjetur një harmonizim dhe asnjëra nuk është kundër tjetrës pse ti po e mban shaminë ose ti nuk po e mban, thjeshtë jemi për shijimin e kësaj lirie nga të gjitha shtresat e shoqërisë.
Sa i përket disave ketu (me fe Katolike siç është "Miriam" më duket), e dimë fare mirë se edhe në Bibel qendron shamia, edhe motrat e nderit e kanë dhe klasifikimi që ju bëhët me anë të bukurisë tregon injorancën e madhe se si nuk i din parimet e fesë së vet para se të vij e të debatoj për fenë e dikujt tjetër.
Çdo të mirë!
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Krijoni Kontakt