Close
Faqja 42 prej 118 FillimFillim ... 3240414243445292 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 1175
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    E sheh ? Ne munges argumentesh, ti perdor gjuhen e fyerjeve. Tani pret qe ndokush te debaton me ty ? Jo Chino jo, do te presesh gjat keshtu.
    Jo, s'e shoh.
    Ne cilin vend ndodhi fyerja?
    Mosbesimi im ne Kuranin apo shenjtesirat e tij dhe shprehja e ketij mosbesimi nuk jane fyerje. Te ka genjyer imami.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Jo, s'e shoh.
    Ne cilin vend ndodhi fyerja?
    Mosbesimi im ne Kuranin apo shenjtesirat e tij dhe shprehja e ketij mosbesimi nuk jane fyerje. Te ka genjyer imami.
    Te Kafiri eshte fyerja ?

Gjithkushi qe s'eshte musliman. Eshte Kafir. A je ti musliman ? JO, atehere,... pse prekesh ??!!!

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Hahaha cilet argumente more? Si quhen? I pershkruaj shkurt.

Paska menduar cuni se une u vrapoj shkrimeve te lloj-lloj palestinezi qe sillen ne kete teme mrapa dhe merrem me to. Nxjerri argumentet qenesore te tyre, i cek, i emerto disi, dhe e sheh se si te cbehen ato para se Allahu te jete ne gjendje te hape dhe mbylle syte. : D

Paramendo xhematoid cfare behet nese une dhe ti apo te gjithe "komunikojme" ketu me artikuj te njerezve te trete. Do kishim folur njeri me tjetrin si ato dy vijat paralele qe s'bashkohen kurre.

Nuk besoj se nuk je ne gjendje te kuptosh argumentet e artikujve dhe t'i shkruash ketu me fjale tua. Tregoju te gjitheve se mosbesimi im eshte cdohere i arsyetuar : D
    Epo pikërisht në ato shkrime qendron edhe argumenti, të cilin argument ti e kerkon, ndërsa në anën tjetër e injoron (bëhësh sikur nuk e sheh apo sikur askush nuk e ka sjell).

P.S Të thashë se është edhe një shkrim i imi kështu që nuk ka nevojë për personin e tretë, pergjigju shkrimit tim nëse ke kundër-argumente.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Kush je mer ti pirdhalec te na vesh rregulla dhe limite.

Shko pshuru njiher se tu ka mush fshikza.

phuuuuuu ...
    Nuk ishte rregull apo limit, por nje metode per terapizim te njerezve qe ia ka demtuar Kurani. Pirdhaleci ia ** tezen Allahut.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Te Kafiri eshte fyerja ?

Gjithkushi qe s'eshte musliman. Eshte Kafir. A je ti musliman ? JO, atehere,... pse prekesh ??!!!
    E kam fjalen per ato shprehjet tjera te Kuranit, jo vetem per aty kur e perdor fjalen kafir. Pra per ato shprehjet se si duhet te mendohet, si duhet te trajtohen kafiret. Aty ka ofendime, tallje, nencmime e sulmime te kafireve, pra njerezve si mua.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Epo pikërisht në ato shkrime qendron edhe argumenti, të cilin argument ti e kerkon, ndërsa në anën tjetër e injoron (bëhësh sikur nuk e sheh apo sikur askush nuk e ka sjell).

P.S Të thashë se është edhe një shkrim i imi kështu që nuk ka nevojë për personin e tretë, pergjigju shkrimit tim nëse ke kundër-argumente.
    Cili argument? Trego thjesht me dy-tri fjale.
    Te thashe nuk e kam ndermend te lexoj perrallat qe sjell ti ketu. Po deshe debat, beje debatin me koke tenden. Ke te drejte te u referohesh tjereve ne kete debat, te i citosh, ke te duash, prej Allahut e deri tek imami, por jo te hedhesh ketu 100 artikuj nga njerez nga tere bota e te mendosh se the gje. S'jemi ketu ne xhami, as ne kotec te pulave te kakariset perskaj tjetrit pa marrur vesh gje hic. Mos u hidhero: Aludoj ne xhamite ketu ne perendim, ato te Kosoves as qe i njoh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 21-06-2010 më 09:55

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    ..
    Cili shkrim? Faqja, numri i tij ne teme?
    Me para do te perjetosh se Allahu eshte femer sesa qe une te braktis shkrimet e mendimet ne lidhje me temat si shamia. Nuk me njeh ti mire, fajet i ka Kurani qe nuk i jep kafirit hapesiren e merituar, nuk i pershkruan mire e mire aftesite e tij.

Te pres "shkrimin".

ta ruajm amanetin Maska e deqanas
    Anëtarësuar
    23-03-2005
    Vendndodhja
    diku tjeter
    Postime
    267
    tmerr i madh ne cfar gjendje paska ardh "debati" dhe kundershtimet mes shqipetareve katolik dhe atyre mysliman!?!

pse o njerez lejoni te manipuloheni ne njeren ane nga wahabistet, ne tjetren ane nga kisha?
    a nuk ishte toleranca fetare ajo me te cilen mund te krenoheshim aq shume ne shqipetaret gjer tani??

e meqe paska ardh pune deri ketu, atehere edhe une po deklarohem:
    jam mysliman, e konsideroj veten mjaft tolerant dhe respektoj fene katolike dhe cdo fe tjeter...

nje gje e kam thene dhe me pare ne kete forum dhe ju preferoj te benit edhe ju dhe kete kesaj radhe po ua them krejt rrafsh:

edhe mijte ne zit ja shker-dhefsha atij hoxhe dhe atij prifti qe meson nxenesit e vet te jene ne radhe te pare mysliman ose katolik e pastaj shqipetar...

ps: sa per temen... jam kunder ndalimit te shamise, po aq sa jam kunder obligimit te bartjes se shamise!

duam te jemi demokrat, apo jo? le te vendos secili per vete!
    shihemi n´gjykate

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Cili shkrim? Faqja, numri i tij ne teme?
    Me para do te perjetosh se Allahu eshte femer sesa qe une te braktis shkrimet e mendimet ne lidhje me temat si shamia. Nuk me njeh ti mire, fajet i ka Kurani qe nuk i jep kafirit hapesiren e merituar, nuk i pershkruan mire e mire aftesite e tij.

Te pres "shkrimin".
    Shkrimet që solla ishin mendimet e tjerëve në lidhje me temen që ne po diskutojmë, e pamë mjaft mirë se deri më tash nga të gjitha shkrimet dhe nga të gjithë intelektualet shqiptarë vetëm një shkrim është kundër shamisë ai i Arben Idrizit. Nuk e kam ndërmend të sjell shkrimet nga dy herë, sikur ti të ishe i interesuar do t'i lexoje, por ketu shihet qartë se pjesmarrja jote në këtë temë ka tendenca të përqeshjes, ofendimit, e asesi të debatit, për ndryshe shkrimin e kam sjellur unë, argumentet i kam paraqitur duke u mbeshtetur në Konventen Universale të të Drejtave të Njeriut, sikur të kishe ndonjë argument do të replikoje gjithësesi ndaj atij shkrimi dhe ndaj cilido shkrim, mirpo duke mos pasur argumente e çoni debatit kot, me fjal jashtë temës sepse nuk keni ndonjë argument serioz që e hedh poshtë ligjëshmërinë e shamisë, ata që kishin argumente erdhën ketu i sollën dhe presin replika (siç ishte Harudi e disa të tjerë), sa i përket asaj që kerkove, shiko faqen e kaluar më duket se është shkrimi apo dy faqe më përpara ('nese' don të debatosh).
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga deqanas Lexo Postimin
    tmerr i madh ne cfar gjendje paska ardh "debati" dhe kundershtimet mes shqipetareve katolik dhe atyre mysliman!?!

pse o njerez lejoni te manipuloheni ne njeren ane nga wahabistet, ne tjetren ane nga kisha?
    a nuk ishte toleranca fetare ajo me te cilen mund te krenoheshim aq shume ne shqipetaret gjer tani??

e meqe paska ardh pune deri ketu, atehere edhe une po deklarohem:
    jam mysliman, e konsideroj veten mjaft tolerant dhe respektoj fene katolike dhe cdo fe tjeter...

nje gje e kam thene dhe me pare ne kete forum dhe ju preferoj te benit edhe ju dhe kete kesaj radhe po ua them krejt rrafsh:

edhe mijte ne zit ja shker-dhefsha atij hoxhe dhe atij prifti qe meson nxenesit e vet te jene ne radhe te pare mysliman ose katolik e pastaj shqipetar...

ps: sa per temen... jam kunder ndalimit te shamise, po aq sa jam kunder obligimit te bartjes se shamise!

duam te jemi demokrat, apo jo? le te vendos secili per vete!
    Koment 100% i drejtë!
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 42 prej 118 FillimFillim ... 3240414243445292 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •