Epo pikërisht në ato shkrime qendron edhe argumenti, të cilin argument ti e kerkon, ndërsa në anën tjetër e injoron (bëhësh sikur nuk e sheh apo sikur askush nuk e ka sjell).
P.S Të thashë se është edhe një shkrim i imi kështu që nuk ka nevojë për personin e tretë, pergjigju shkrimit tim nëse ke kundër-argumente.
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Cili argument? Trego thjesht me dy-tri fjale.
Te thashe nuk e kam ndermend te lexoj perrallat qe sjell ti ketu. Po deshe debat, beje debatin me koke tenden. Ke te drejte te u referohesh tjereve ne kete debat, te i citosh, ke te duash, prej Allahut e deri tek imami, por jo te hedhesh ketu 100 artikuj nga njerez nga tere bota e te mendosh se the gje. S'jemi ketu ne xhami, as ne kotec te pulave te kakariset perskaj tjetrit pa marrur vesh gje hic. Mos u hidhero: Aludoj ne xhamite ketu ne perendim, ato te Kosoves as qe i njoh.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 21-06-2010 më 09:55
Cili shkrim? Faqja, numri i tij ne teme?
Me para do te perjetosh se Allahu eshte femer sesa qe une te braktis shkrimet e mendimet ne lidhje me temat si shamia. Nuk me njeh ti mire, fajet i ka Kurani qe nuk i jep kafirit hapesiren e merituar, nuk i pershkruan mire e mire aftesite e tij.
Te pres "shkrimin".
tmerr i madh ne cfar gjendje paska ardh "debati" dhe kundershtimet mes shqipetareve katolik dhe atyre mysliman!?!
pse o njerez lejoni te manipuloheni ne njeren ane nga wahabistet, ne tjetren ane nga kisha?
a nuk ishte toleranca fetare ajo me te cilen mund te krenoheshim aq shume ne shqipetaret gjer tani??
e meqe paska ardh pune deri ketu, atehere edhe une po deklarohem:
jam mysliman, e konsideroj veten mjaft tolerant dhe respektoj fene katolike dhe cdo fe tjeter...
nje gje e kam thene dhe me pare ne kete forum dhe ju preferoj te benit edhe ju dhe kete kesaj radhe po ua them krejt rrafsh:
edhe mijte ne zit ja shker-dhefsha atij hoxhe dhe atij prifti qe meson nxenesit e vet te jene ne radhe te pare mysliman ose katolik e pastaj shqipetar...
ps: sa per temen... jam kunder ndalimit te shamise, po aq sa jam kunder obligimit te bartjes se shamise!
duam te jemi demokrat, apo jo? le te vendos secili per vete!
shihemi n´gjykate
Shkrimet që solla ishin mendimet e tjerëve në lidhje me temen që ne po diskutojmë, e pamë mjaft mirë se deri më tash nga të gjitha shkrimet dhe nga të gjithë intelektualet shqiptarë vetëm një shkrim është kundër shamisë ai i Arben Idrizit. Nuk e kam ndërmend të sjell shkrimet nga dy herë, sikur ti të ishe i interesuar do t'i lexoje, por ketu shihet qartë se pjesmarrja jote në këtë temë ka tendenca të përqeshjes, ofendimit, e asesi të debatit, për ndryshe shkrimin e kam sjellur unë, argumentet i kam paraqitur duke u mbeshtetur në Konventen Universale të të Drejtave të Njeriut, sikur të kishe ndonjë argument do të replikoje gjithësesi ndaj atij shkrimi dhe ndaj cilido shkrim, mirpo duke mos pasur argumente e çoni debatit kot, me fjal jashtë temës sepse nuk keni ndonjë argument serioz që e hedh poshtë ligjëshmërinë e shamisë, ata që kishin argumente erdhën ketu i sollën dhe presin replika (siç ishte Harudi e disa të tjerë), sa i përket asaj që kerkove, shiko faqen e kaluar më duket se është shkrimi apo dy faqe më përpara ('nese' don të debatosh).
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
Krijoni Kontakt