Close
Faqja 33 prej 118 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 1175
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    po i bishtnon sendev kjo eshte qashtje fetare ose them private ose partiake,
    a e pranon ti nji lufte vlavrasese per fe e ma se paku per shami,mos e lidh qashtjen komtare me ate fetare,a e vret ti vllaun tande nese nuk e pranon fen tande,
    Jo po e lidhi sepse e dhash shembullin e luftes cilado qoftë ajo nese ka luftë aty edhe vritet njeriu, dasma pa mish nuk bahet.
    Nuk e vras vëllaun tim për shkak të shamisë, nuk e vras për shkak se ka një fe tjetër, mirëpo nëse ndodh lufta qoftë kombëtare, qoftë fetare nuk e njoh askënd (që e kam kundershtar). Për ndryshe në liri (derisa nuk më lufton me armë) nuk e luftoj askënd.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Po jo Katolike!!!!!. Mund te kene qene edhe keta Protestantet nga Amerika te apo edhe Serbo-orthodokset
    Organizatë serbo-ortodokse me emrin "Koha"???!!! Paksa e çuditshme, unë shokët i kam aty dhe ata janë shqiptarë, kurse ti bëhësh zëdhenës i tyre?! Çudi se si nuk po të njofsha.

Ncncncnc ti ka verbuar sytë urrejtja
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jo po e lidhi sepse e dhash shembullin e luftes cilado qoftë ajo nese ka luftë aty edhe vritet njeriu, dasma pa mish nuk bahet.
    Nuk e vras vëllaun tim për shkak të shamisë, nuk e vras për shkak se ka një fe tjetër, mirëpo nëse ndodh lufta qoftë kombëtare, qoftë fetare nuk e njoh askënd (që e kam kundershtar). Për ndryshe në liri (derisa nuk më lufton me armë) nuk e luftoj askënd.
    Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, Jihadisti i pare qe po flas me te

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Po jo Katolike!!!!!. Mund te kene qene edhe keta Protestantet nga Amerika te apo edhe Serbo-orthodokset
    Po normal qe jo, kurse vet katoliket i kan dizajnuar keto ligje anti-islame pro-vatiaknqe.

Te njejtet njerez qe ndaluan shamin, vite me par miratuan lejen e ndertimit te katedrales ne mesin e muslimaneve.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Shikoni racat maxhype me shume.......tani ka ardh koha
    musliman taliban = maxhup/gabel.....ka ardh koha veteskadimit

http://image.24ur.com/media/images//...//60477013.jpg
    http://image.24ur.com/media/images//...//60477008.jpg

ptu ptu na felliqen

Gjithe keto foto jane perhapur ne forumet serbe dhe evropiane.....duke na ofenduar shqiptaret si popull injorant dhe te rrezikshem
    A po te jet ty hatri qe serbet po na kritikojn ?

Phu-phu gjithe shqiptaret ta kthevshin pshtymën ty !

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Postuar më parë nga gimche Nuk e vras vëllaun tim për shkak të shamisë, nuk e vras për shkak se ka një fe tjetër, mirëpo nëse ndodh lufta qoftë kombëtare, qoftë fetare nuk e njoh askënd........

Postuar më parë nga gimcheNcncncnc ti ka verbuar sytë urrejtja
    Qka t´them cili jemi nene prangat e urrejtjes?!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    dmth nuk e perjashtoni ju te keti sekti te ri qe jeni te gatshem te vritni edhe vllaun per fe.!!!!!!!! me gjitheate une po komentoj me ju qorras dmth.normalisht une nuk di se kush jeni nga vini etj.edhe pse nuk me interson kush je e nga vjen vetem me interesoj kush jeni dhe qka kerkoni e kjarte .

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin

jo nuk po ju kritikojn vllaznillaku i juaj perkundrazi po ju vajtojn.

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin

Merreni dhe analizoni kush ofendon keshtu

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Nuk luftuam per t'i heqe mjekrroshat cetnike serbe, e t'i sjellim mjekrroshat talibane, JO! Luftuam qe te jemi njerez sic jane evropianet tjere!
    Do i luftojme edhe keta, shpejt i vjen dita ketyre. Deshirojne vendin me na kthyer si Afganistan e Saudi Arabi kurse anen tjeter Turqia po shkon cdo dite duke u evropinizuar dhe po i largojne gjithe kulturen e paket arabe qe e kane ne anadoll.

U ardh dita me thon turp qe jena musliman, sa mire ishim para 20-30 viteve pakten kishim nje islam paqesor dhe nuk kishim influenca arabe.

Faqja 33 prej 118 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •