Close
Faqja 32 prej 118 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1175
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jo shiqo secili i ketu i ka opinionet e veta, edhe r'posa i ka mendimet e veta, ai e din më së miri se a e ka mirë apo keq, thjeshtë ka gjëra që pajtohemi ka gjëra që nuk pajtohemi, kjo është edhe esenca e forumeve, jo në të gjitha gjërat gjejmë mendim të njejtë.

P.S Unë edhe ti, kemi gjetur gjuhë të përbashkët tek tema e Sefë Koshares, ndërsa kemi mendime të kundërta tek çështja e shamisë
    per kete pyetje e pata fjalen dhe shiqo pergjegjen tande.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Te nderuar,

keta njeher po kerkojn vetem te drejten e shamis per vajza ne shkolla dhe Universitete.

E ardhmja 5vite kta protestojn se duhet te gjith femrat te mbulohen.!!!!!!!!!!!!

E ardhmja me e larget ca. 15 vite do protestojn te fusin sheriatin.!!!!!!!!!!!!

Pas 20viteve do te protestojn qe te fusin gjuhen arabe si sekond gjuhe zyrtare, po behen 4 gjuh Zyrtare ne Kosove!!!!!!!!!!!

Pas 30viteve do burgosen me jete te gjith ata qe flasin shqip, dhe do te detyrohen te bejn luft per gjihad.!!!!!!!!!!!!!

Pas 50 viteve gjenerata qe jetoj sote prej 30vjeq e me lart do te vdes 70%. Po ne kete vit nuk do te ket nevoj te detyrosh diken per te luftuar per arabin e leje me per gjihad.!!!!!!!!!!

POR KETE ENDERR NUK KENI ME E PA SOT E 1MILLION VITE

E kam fjalen qe ne menyr te organizar te lufton gjith ushtria, e jo te hedhin veten ne er 1-2 persona sepse keto gjera po ndodhin sote
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hillirian-zo : 20-06-2010 më 17:11

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    per kete pyetje e pata fjalen dhe shiqo pergjegjen tande.
    Kategorikisht jam kundër çdo vrasjeje të një njeriu të pafajshëm i cili nuk më ka bërë asgjë.
    Ne ketu nuk e njohim njëri tjetrin, andaj nuk e di se nga është, mirëpo po flas për Islamin në Prishtinë, sikur të mos ishte tolerant (por radikal) nuk do të ndertohej Katedralja dhe pikërisht keto 5 Kisha që janë në një qytet me vetëm 1500 besimtarë Katolik tregon më së miri tolerancen që ata kanë gjetur në mesin tonë.
    Në luftë ndryshojnë gjerat, ngase në luftë jam i obliguar ta luftoj qoftë edhe vllaun tim (nëse ai rradhiten në ushtrinë e armiqëve), mirpo edhe lufta në Islam i ka rregullat e veta, ku nuk guxon të vriten gratë, pleqtë dhe në pergjithësi ata që janë jashtë rrjetit ushtarak.
    Po kthehem tek ajo që thashë, personalisht kam shokë të Krishterë (Katolik dhe Protestant), mirëpo edhe ata në rastin e shamisë e përkrahin lejimin e saj në institucione publike, bile nëse pate rastin të ndegjoje ishte në lajmet e Top-Channelit ku tha se ka marr pjesë edhe një organizate e Krishtere.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Kategorikisht jam kundër çdo vrasjeje të një njeriu të pafajshëm i cili nuk më ka bërë asgjë.
    Ne ketu nuk e njohim njëri tjetrin, andaj nuk e di se nga është, mirëpo po flas për Islamin në Prishtinë, sikur të mos ishte tolerant (por radikal) nuk do të ndertohej Katedralja dhe pikërisht keto 5 Kisha që janë në një qytet me vetëm 1500 besimtarë Katolik tregon më së miri tolerancen që ata kanë gjetur në mesin tonë.
    Në luftë ndryshojnë gjerat, ngase në luftë jam i obliguar ta luftoj qoftë edhe vllaun tim (nëse ai rradhiten në ushtrinë e armiqëve), mirpo edhe lufta në Islam i ka rregullat e veta, ku nuk guxon të vriten gratë, pleqtë dhe në pergjithësi ata që janë jashtë rrjetit ushtarak.
    Po kthehem tek ajo që thashë, personalisht kam shokë të Krishterë (Katolik dhe Protestant), mirëpo edhe ata në rastin e shamisë e përkrahin lejimin e saj në institucione publike, bile nëse pate rastin të ndegjoje ishte në lajmet e Top-Channelit ku tha se ka marr pjesë edhe një organizate e Krishtere.
    po kjo nuk po me pelqen tash qfare lufte ti mendon me vlla nese nuk i mlon femrat,apo luft fetare,prap po konfrontohesh me vetvetn.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    po kjo nuk po me pelqen tash qfare lufte ti mendon me vlla nese nuk i mlon femrat,apo luft fetare,prap po konfrontohesh me vetvetn.
    Një shembull i thjeshtë nëse vëllau im është Rrahman Morina dhe rradhitet në ushtrinë e Serbisë, unë gjithësesi do ta luftoj atë
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Hej po me duket se aj djalli qe ka qene ne WTC (USA) eshte edhe ne Kosove
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Shikoni racat maxhype me shume.......tani ka ardh koha
    musliman taliban = maxhup/gabel.....ka ardh koha veteskadimit

http://image.24ur.com/media/images//...//60477013.jpg
    http://image.24ur.com/media/images//...//60477008.jpg

ptu ptu na felliqen

Gjithe keto foto jane perhapur ne forumet serbe dhe evropiane.....duke na ofenduar shqiptaret si popull injorant dhe te rrezikshem
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 20-06-2010 më 17:35

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Po jo Katolike!!!!!. Mund te kene qene edhe keta Protestantet nga Amerika te apo edhe Serbo-orthodokset

Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Sepse ju jeni duke punuar kunder vetes por nuk po e shihni.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Një shembull i thjeshtë nëse vëllau im është Rrahman Morina dhe rradhitet në ushtrinë e Serbisë, unë gjithësesi do ta luftoj atë
    po i bishtnon sendev kjo eshte qashtje fetare ose them private ose partiake,
    a e pranon ti nji lufte vlavrasese per fe e ma se paku per shami,mos e lidh qashtjen komtare me ate fetare,a e vret ti vllaun tande nese nuk e pranon fen tande,

Faqja 32 prej 118 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •