Close
Faqja 31 prej 118 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 1175
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Je shum gabim bashke me keta te tjeret .

Ti je gabim se thua se Kur'ani eshte ndryshu dhe e pergenjeshtron veten se je musliman , kurse keta muslimanet tjere jane po aq gabim qe thirren ne Kur'an sa me duket se kurr se kan lexu .....sepse ja se cfare shkruan ne Kur'an :
    24:31.
    Thuaju edhe besimtareve të ndalin shikimet e tyre, të ruajnë pjesët e turpshme të trupit të tyre, të mos zbulojnë stolitë e tyre përveç atyre që janë të dukshme, le të vejnë shamitë mbi krahrorin e tyre dhe të mos ua tregojnë bukuritë e tyre askujt përveç burrave të vet, babajve të vet ose babajve të burrave të vet, djemve të vet ose djemve të burrave të vet, vëllazërve të vet ose djemve të vëllezërve të vet, apo djemve të motrave të veta, ose grave të tyre (që u përmenden) dhe robreshave, të cilat i kanë në pronësinë e tyre, ose shërbetorëve nga meshkujt të cilët nuk ndiejnë nevojë për femrat ose fëmijët nuk kanë arritur pjekurinë për gra. Le të mos kërcasin me këmbët e tyre për të zbuluar fshehtësinë nga stolitë e tyre. Pendohuni të gjithë te All-llahu, o besimtarë, në mënyrë që të gjeni shpëtim .
    Po ne jemi musliman shqiptare llogarite sa musliman jemi sa edhe ti vete, tek shqiptaret as qe ka pas rast me ardh kurani pasi qe hogjallaret i kemi pas te trajnuar nga serbia dhe rusia,e kur arriti "kurani"ma vone skishte ma kush interesim per te .e mos thuj as ti qe e ke lexu kuranin,je mashtru e ke lexu nji liber me emer kuran,pasi kuranin nuk e ka askush pasi ai kurr nuk eshte dal ne popull,me tmira

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jo i nderum, absolutisht ky as nuk ka foto timen as nuk me njeh as asgjë, personalisht dyshoj se është njëri nga ata antarët e larguar të cilët shkaku i komenteve të tyre u perjashtuan
    aaaa ok. pune ytja jo imja.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Te nderuar,

keta njeher po kerkojn vetem te drejten e shamis per vajza ne shkolla dhe Universitete.

E ardhmja 5vite kta protestojn se duhet te gjith femrat te mbulohen.!!!!!!!!!!!!

E ardhmja me e larget ca. 15 vite do protestojn te fusin sheriatin.!!!!!!!!!!!!

Pas 20viteve do te protestojn qe te fusin gjuhen arabe si sekond gjuhe zyrtare, po behen 4 gjuh Zyrtare ne Kosove!!!!!!!!!!!

Pas 30viteve do burgosen me jete te gjith ata qe flasin shqip, dhe do te detyrohen te bejn luft per gjihad.!!!!!!!!!!!!!

Pas 50 viteve gjenerata qe jetoj sote prej 30vjeq e me lart do te vdes 70%. Po ne kete vit nuk do te ket nevoj te detyrosh diken per te luftuar per arabin e leje me per gjihad.!!!!!!!!!!

POR KETE ENDERR NUK KENI ME E PA SOT E 1MILLION VITE

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Po ne jemi musliman shqiptare llogarite sa musliman jemi sa edhe ti vete, tek shqiptaret as qe ka pas rast me ardh kurani pasi qe hogjallaret i kemi pas te trajnuar nga serbia dhe rusia,e kur arriti "kurani"ma vone skishte ma kush interesim per te .e mos thuj as ti qe e ke lexu kuranin,je mashtru e ke lexu nji liber me emer kuran,pasi kuranin nuk e ka askush pasi ai kurr nuk eshte dal ne popull,me tmira

Kjo qe humori i javes

Po ti si qenke musliman ?? Apo edhe ti je musliman pa Kur'an

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Jo shiqo secili i ketu i ka opinionet e veta, edhe r'posa i ka mendimet e veta, ai e din më së miri se a e ka mirë apo keq, thjeshtë ka gjëra që pajtohemi ka gjëra që nuk pajtohemi, kjo është edhe esenca e forumeve, jo në të gjitha gjërat gjejmë mendim të njejtë.

P.S Unë edhe ti, kemi gjetur gjuhë të përbashkët tek tema e Sefë Koshares, ndërsa kemi mendime të kundërta tek çështja e shamisë
    Dmth,per te Sef kosharja me mu jeni pajtu ndersa te shamia pajtohesh me postimet e keti qe therret lufte vllavrasese(qe smundet me arrit kurre)vetem per ket desha ta di se je i pajtum me zotnin ne fjal,se une dyshova se eshte diqka tjeter e po mundohet me ja nderru kahjen temes,.

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin

Kjo qe humori i javes

Po ti si qenke musliman ?? Apo edhe ti je musliman pa Kur'an
    po mir ti mos shit tash men,nese je musliman shqiptare nuk ke pse me tregon mu se eshte problem qe bashke po e jetojm nuk po flasim per kohen e gjergj kastriotit qe dueht ti referohemi dokumentav.

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    A thua Arabet jane bijt e Djallit qe edhe KUR´ ANIN qe u shkruajten menjeher pas vdekjes se Muhamed a.s. dhe e perpiluan nje tjeter qe i kenaq nevojat e djallit??????????????????????????????????????????? ?????
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Dmth,per te Sef kosharja me mu jeni pajtu ndersa te shamia pajtohesh me postimet e keti qe therret lufte vllavrasese(qe smundet me arrit kurre)vetem per ket desha ta di se je i pajtum me zotnin ne fjal,se une dyshova se eshte diqka tjeter e po mundohet me ja nderru kahjen temes,.
    Nuk po e kuptoj për cilin antar osht fjala, kush po thërret në vlla-vrasje?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Te nderuar,

keta njeher po kerkojn vetem te drejten e shamis per vajza ne shkolla dhe Universitete.

E ardhmja 5vite kta protestojn se duhet te gjith femrat te mbulohen.!!!!!!!!!!!!

E ardhmja me e larget ca. 15 vite do protestojn te fusin sheriatin.!!!!!!!!!!!!

Pas 20viteve do te protestojn qe te fusin gjuhen arabe si sekond gjuhe zyrtare, po behen 4 gjuh Zyrtare ne Kosove!!!!!!!!!!!

Pas 30viteve do burgosen me jete te gjith ata qe flasin shqip, dhe do te detyrohen te bejn luft per gjihad.!!!!!!!!!!!!!

Pas 50 viteve gjenerata qe jetoj sote prej 30vjeq e me lart do te vdes 70%. Po ne kete vit nuk do te ket nevoj te detyrosh diken per te luftuar per arabin e leje me per gjihad.!!!!!!!!!!

POR KETE ENDERR NUK KENI ME E PA SOT E 1MILLION VITE
    pajtohem ne te gjitha pikat vetem me kete pas 30vitev me ba lufte per gjihad, kjo nuk qendron,para nji jave eshte akuzu nji xhihadist,para do muajve jan burgos disa xhihadista per xhihadista shqiptar te kosoves e kam fjalen.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Edvin, me the me heret qe je musliman. Si i till, duhesh te besosh qe Zoti i shpalli ungjillin Isës a.s. (Jezusit) dhe shpalli fejën e tij duke e permbledhur ate ne nje libër te vetëm, Kur'anin. Ne kete liber s'ka kundershtime, gjej ato, dhe diskutoj me njerezit e dijes qe predikojn fjalen e te Gjithemeshirshmit. Un s'jam imam, se do kisha marrur kohe qe ti pergjigjem te gjitha pyetjeve tua.
    Nga e ke ti kete siguri? Nuk ka asnje fakt historik apo arkeologjik qe ka ekzistuar nje person me emrin jezus, eshte thjesht legjende ashtu si gogoli qe u tregohet femijeve dhe e beson derisa behesh 5 vjec. Sa per Muhamedin...nga ta di une qe ai nuk ia ka fute kot dhe thote qe Zoti i foli? Nuk besoj qe Zoti i tha qe te bente marredhenie seksuale me nje 7 vjecare....

Faqja 31 prej 118 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •