Close
Faqja 30 prej 118 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 1175
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Hahahahaa çfar krahasimi banal, 1% po ne nuk dolem me familje të gjithë ishim thuajse nga një maksimumi dy antar për familje, pjesa tjetër punoni si kujton ti dikush duhet të punoj.
    Sa i perket atij antari, ai as qe me njeh dhe as qe e njoh
    Jo mos u mundo ate te vertet ta mshefesh ai te njifke shum bukur pasi un kam bisedu me te ne anen private dhe me premto se do te qet edhe foto qe paska ba djali i ti me celular ty duke te pagu ai thoshte nji pakistanez por nuk tha gjate protestav por tjeter moment.
    pasi ishte hidhru qe nuk ja keni dhan paret e premtuara.
    me duket ja keni ba kti si Nazim Bllaces.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Per qfar arsye jeni ju ne kundershtim me bashkesin Islame te Republikes se Kosoves?
    Absolutisht ne nuk jemi në kundërshtim me Bashkësinë Islame të Republikës së Kosovës, ne jemi pjesë e saj.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Antivirus -Llap- Maska e ardiana luzha
    Anëtarësuar
    19-11-2007
    Vendndodhja
    Ne mendjen tende!
    Postime
    1,008
    Absolutisht ne nuk jemi në kundërshtim me Bashkësinë Islame të Republikës së Kosovës, ne jemi pjesë e saj.
    PAJTOHEM
    2011*Pse të pështyjmë rrugës, kur ka njerëz që e meritojnë fytyrës ...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Tek kjo fjalia e pare qe the nuk jam dakort,nuk eshte e vertete,nuk e di a ke ndegjuar per nje grua nga Pakisatni e cila u be ministre ne Angli,ajo nuk vishte shami,keni pastaj dhe ''zonjat e para te kosoves'' gruaja,e hashim thacit, te Presidentit Sejdiut,gruaja e Ramush haradinaj,edhe shum e shum gra te tjera ne Shqiperi,me beso nuk jam duke folur kot,po te jene prinderit besimtare edhe femijet e tyre ashtu do behen,kam un kusheriren qe e ka burrin besimtar mysliman ndersa ajo nuk vesh shami,ti mos fol duke u bazuar ne fjale veshi apo ne televizor,persa i perkete pjeses se tjeter se cfare ke shkruajtur jam dakort me ty
    Un s'habitem per keto fakte, eshte e drejta e tyre dhe s'me takon mua te kerkoj qe ato te mbulohen. Shembull, ne familjen time asnje femër nuk mbulohet, ato e din qe ky vendim i takon atyre, e jo neve. Te gjithe kemi obligime qe duhet ti mbahemi, ne i permbahemi te tonave, e ato te tyret. Por kur vie puna tek mbrojtja e te drejtave tyre, ne jemi pergjegjës.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Hahahahaa çfar krahasimi banal, 1% po ne nuk dolem me familje të gjithë ishim thuajse nga një maksimumi dy antar për familje, pjesa tjetër punoni si kujton ti dikush duhet të punoj.
    Sa i perket atij antari, ai as qe me njeh dhe as qe e njoh
    o ti agim pse bacit po thu qe nuk tnjoh hiq une per qata i kum shti gjemt me ma qel qeta me mujt me fol me ty e me kejt,bacit paret me mi pru meniher se pasha haktalan ki me me met ndor se une skum dal bacit ve i dumdheti me kejt robt mu gervall nat dill pi katunit per ty se sum ke bi nbahqe bacit e po te ruj per turshi,une edhe sod tkum lyp po sun tkum gjet, bacit edhe neser kum me ardh sun tgjaj e smi apin paret ata tu gjamia di qi kam me te shkal dajak

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    O gimshe pas save ti i merr informatat tjera,
    kam nji pyetje ndoshta mundesh me ju pergjegj real-a po te duket qe ban debat te mirefillt musliman (muslimanizmit te sektit tuaj) ky zotri RPOSA,pasi mu me duket shume i dyshimt qe eshte nje i krishter dhe po mundohet qe sektit tuaj ti baj dam.
    PS.une nuk pash deri tash qe dikush prej sektit tuaj musliman te qfaq haptas luft ne mes te shqiptareve islam dhe shqiptareve te krishten deri sa ky ne te gjitha postimet e ti kete nxitje e ban. flm.
    Jo shiqo secili i ketu i ka opinionet e veta, edhe r'posa i ka mendimet e veta, ai e din më së miri se a e ka mirë apo keq, thjeshtë ka gjëra që pajtohemi ka gjëra që nuk pajtohemi, kjo është edhe esenca e forumeve, jo në të gjitha gjërat gjejmë mendim të njejtë.

P.S Unë edhe ti, kemi gjetur gjuhë të përbashkët tek tema e Sefë Koshares, ndërsa kemi mendime të kundërta tek çështja e shamisë
    Ti je hija e Kastriotit

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ca jane keto perralla se jemi ne shekullin e 21 e jo ne shekullin e 14! Zoti nuk e ka urdheruar asnjehere gruan te mbulohet, dhe nese bazohesh ne disa thashetheme qe disa njerez me mjekrra perhapin, atehere je gabim. Bibla dhe Kurani jane manipulime te njerezve, te cilet kryejne blasfemi duke luajtur me fjalen e Zotit. Nese Zoti eshte i pagabueshem, si ka mundesi qe si ne Bibel ashtu dhe ne Kurani Zoti na beka shume gabime dhe nderroka mendje sa andej sa kendej? Pse Zoti urdheroka gruan te mbulohet e nuk urdheroka burrin? Qe ketu e sheh mashtrimin e madh qe disa burra ketu e 20 shekuj me pare kane bere me njerezimin.
    Edvin, me the me heret qe je musliman. Si i till, duhesh te besosh qe Zoti i shpalli ungjillin Isës a.s. (Jezusit) dhe shpalli fejën e tij duke e permbledhur ate ne nje libër te vetëm, Kur'anin. Ne kete liber s'ka kundershtime, gjej ato, dhe diskutoj me njerezit e dijes qe predikojn fjalen e te Gjithemeshirshmit. Un s'jam imam, se do kisha marrur kohe qe ti pergjigjem te gjitha pyetjeve tua.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ca jane keto perralla se jemi ne shekullin e 21 e jo ne shekullin e 14! Zoti nuk e ka urdheruar asnjehere gruan te mbulohet, dhe nese bazohesh ne disa thashetheme qe disa njerez me mjekrra perhapin, atehere je gabim. Bibla dhe Kurani jane manipulime te njerezve, te cilet kryejne blasfemi duke luajtur me fjalen e Zotit. Nese Zoti eshte i pagabueshem, si ka mundesi qe si ne Bibel ashtu dhe ne Kurani Zoti na beka shume gabime dhe nderroka mendje sa andej sa kendej? Pse Zoti urdheroka gruan te mbulohet e nuk urdheroka burrin? Qe ketu e sheh mashtrimin e madh qe disa burra ketu e 20 shekuj me pare kane bere me njerezimin.
    Je shum gabim bashke me keta te tjeret .

Ti je gabim se thua se Kur'ani eshte ndryshu dhe e pergenjeshtron veten se je musliman , kurse keta muslimanet tjere jane po aq gabim qe thirren ne Kur'an sa me duket se kurr se kan lexu .....sepse ja se cfare shkruan ne Kur'an :
    24:31.
    Thuaju edhe besimtareve të ndalin shikimet e tyre, të ruajnë pjesët e turpshme të trupit të tyre, të mos zbulojnë stolitë e tyre përveç atyre që janë të dukshme, le të vejnë shamitë mbi krahrorin e tyre dhe të mos ua tregojnë bukuritë e tyre askujt përveç burrave të vet, babajve të vet ose babajve të burrave të vet, djemve të vet ose djemve të burrave të vet, vëllazërve të vet ose djemve të vëllezërve të vet, apo djemve të motrave të veta, ose grave të tyre (që u përmenden) dhe robreshave, të cilat i kanë në pronësinë e tyre, ose shërbetorëve nga meshkujt të cilët nuk ndiejnë nevojë për femrat ose fëmijët nuk kanë arritur pjekurinë për gra. Le të mos kërcasin me këmbët e tyre për të zbuluar fshehtësinë nga stolitë e tyre. Pendohuni të gjithë te All-llahu, o besimtarë, në mënyrë që të gjeni shpëtim .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Edhe un pajtohem.

Kjo organizat nuk ishte kunder Bashkesis Islame, ishte kunder bashkesis qe diskriminon muslimanët duke i shkeputuar nga shoqeria, dhe keshtu duke i shpallur si njerez asocial ! Ne s'mund te behemi asocial kur jemi mazhorant !

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    me duket ja keni ba kti si Nazim Bllaces.
    Jo i nderum, absolutisht ky as nuk ka foto timen as nuk me njeh as asgjë, personalisht dyshoj se është njëri nga ata antarët e larguar të cilët shkaku i komenteve të tyre u perjashtuan
    Ti je hija e Kastriotit

Faqja 30 prej 118 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •