Close
Faqja 28 prej 118 FillimFillim ... 1826272829303878 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 1175
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Un s'jam krishter mos fol kot,mysliman jam dhe une
    Mysliman anti-islam ? kujt ja thua kete ? ... e din kush gezohet kur i ben ato deklarimet e tua ? Sigurisht qe jo Zotin tend dhe myslimanet.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Po ti vete ke thane se kan marre pjes 5000 persona,se une i pash diku"100000"
    PS:A ti paskan ngre veshet eproret qe ske dit me propagandu mire
    Asnjëherë nuk kam thënë 5 mijë, ishte propagandë e një gazeteje, numri real dihet, ngase nga Xhamia e Qarshisë (tek Parlamenti) rradha ka qenë e gjat gjër tek Ministria e Arsimit, për çdo rresht leja 20 persona dhe në fund shihe se çfarë shifre po nxjerr

P.S Edhe ky është minimizim:

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    A thua Ortodokset jan duke protestuar, e kta thon Talibanet
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Nuk po sulmohet Islami, bile po mbrohet Islami, po mbrohet Islami nga disa te pafe qe perlyejne emrin e Islamit dhe kryejne gjera te poshtra duke i quajtur si gjera te Islamit. Une nuk urrej nje popull tjeter, nuk urrej afganet, urrej talibanet dhe ky nuk eshte racizem, eshte urrejtje e te keqes.

Ne Islam debati dhe kerkimi i dituris per te mir ka nje term specifik, me duket qe quhet "ixhtihad", dhe un te enkurajoj dhe te mbeshtes per çdo kundershtim qe ke ndaj atyre qe te duken si te devijuar, tua thuash me argumente, e jo me hamendje.

Sa per info, talibanet e afganistanit jan njerez te pashkolluar qe kan lindur e jan rritur ne luftera kunder Rusis komuniste, ata me dijen qe kishin, kan dashur ta ruajn dhe ta vendosin ligjin e sheriatit me diturin dhe njohjet e kufizuara qe i posedonin.

Nje me mjekerr ne kosove/shqiperi/maqedoni,. nuk eshte njesoj si nje me mjekerr ne Afganistan.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Si nuk pashe nje femer duke fole per shamine, por vetem burra talibane!
    Ja ku i ke femrat duke dhënë intervistë, tek sekonda e 30

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin

Kjo eshte katedralja e dyt e ndertuar per shqiptaret : Njera eshte ndertuar ne oborrr te Gjimnazit Shqiptar, e tjetra ne Oborr te Universitetit Shqiptar.

Arsyet : Politike, sot pas 15 viteve, eshte e zbrazët.

Do te mendoj e do te leshoj nje peticion dhasht Zoti, qe kesaj katedrale ti hiqet Kryqi, dhe te shendrrohet ne xhami per studentët e universtitetit qe falen nëpër koridore e podrume te shkolles.

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Protestë kundër ndalimit të shamisë në shkolla

Prishtinë, 18 qershor - Rreth 5 000veta protestuan sot në Prishtinë kundër vendimit të qeverisë për të ndaluar nxënëset të veshin perçen islamike në shkollat publike.

Protestuesit, të cilët kishin ardhur në Prishtinë nga të gjitha trevat e Kosovës, i bënë thirrje qeverisë që të tërheqë vendimin dhe të mos diskriminojë myslimanët.

Me banderola ku shkruante, “Mos përdorni shtetin tonë kundër nesh” dhe “Komunizmi ka marrë fund”, protestuesit marshuan para Ministrisë së Arsimit të Kosovës , e cila e ka miratuar vendimin për ndalimin e bartjes së shamisë në shkolla publike.

Sipas protestuesve, perçja nuk është një uniformë fetare, por një obligim religjioz, i cili nuk pengohet nga Kushtetuta e vendit. /koha/
    Edhe ti mo i merr informacionet me vones prej eproreve tu po ata dikun afer i ke ne veri te kosoves shka po gutesh me dal me informata te rreme,kqyr po ti ngrehin veshet prap e po del pastaj me shifer tjeter.ky postim eshte i yti para se mi marr urdhnat.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Mysliman anti-islam ? kujt ja thua kete ? ... e din kush gezohet kur i ben ato deklarimet e tua ? Sigurisht qe jo Zotin tend dhe myslimanet.
    Pse ere te duket cudi,shumicen e ateisteve i ke myslimane,te dhemb apo jo,une nuk jam anit-islamik,jam anti-taleban beje dallimin,nuk kam pse te te genjej ty apo nje tjeter se as nuk me leverdis,keto kundershtimet qe bej une nuk i bej qe te kenaq te tjeret e bej sepse dua ta bej sepse keshtu mendoj
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ja ku i ke femrat duke dhënë intervistë, tek sekonda e 30

http://www.youtube.com/watch?v=YbuESH__ZNA

Per qfar arsye jeni ju ne kundershtim me bashkesin Islame te Republikes se Kosoves?

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    pse a orthodoks po te doken a ?a me fal ke mendu orthodokset e arabise.

Faqja 28 prej 118 FillimFillim ... 1826272829303878 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •