Close
Faqja 78 prej 118 FillimFillim ... 2868767778798088 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 771 deri 780 prej 1175
    i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    O i nderuar, pse në një apo dy foto i ka zënë kamera dy jo-shqiptare nuk do të thotë që edhe pjesa tjetër që qendrojnë prapa tyre janë të tilla.
    Tjetra shikoji fotot shumica absolute janë shqiptare, ti nëse gjen një jo-shqiptare unë ti gjej 10 shqiptare në foto, bile nga to edhe pa shamia ka shumë
    po qka ka lidhje kjo punë ?
    Ti Gimche , a nuk e ke vrejtur se disa antarë , kur nuk kan intelegjencë te diskutojn si njerez , i perdorin menyrat primitive qe ti largohen temes...
    ske nevoj me ju arsyetue e as mu mundue ti bindesh...se edhe vet e din se i kan ne shtepit e tyre sepaku po them : gjyshen ndoshta edhe nënen me shami...

ASHT E LEKS ANDRRA Maska e Hillirian-zo
    Anëtarësuar
    29-09-2006
    Postime
    965
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin

Nese ky grupe eshte i perbere prej 20000 qytetareve ateher Kosova i ka 2 miliard banorë.

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anëtarësuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    ...................
    Ndryshuar për herë të fundit nga busavata : 01-07-2010 më 22:39

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Hillirian-zo Lexo Postimin
    Nese ky grupe eshte i perbere prej 20000 qytetareve ateher Kosova i ka 2 miliard banorë.
    A është kusht që fotoja ti zërë të gjithë?!
    Po ata që janë mbrapa (në të majtë)???
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    He mor Fishtani1, tani fillove shqiptaret, nese jane musliman, ti quash edhe jevg etj. Ketu shifet fetyra jote prej fishtani.
    Busavata, jame me ty se ketyre njerezve kaq te ulte ne moral, si fetar si kombetar, nuk duhet arsyetuar e as bind. Keta jene ta paguar nga joshqiptaret dhe jomuslimanet vetem e vetem te perhapin urrejtje dhe jotolerance. Ketyre edhe henen po tia zbreseshn, nese nuk i shohin paret, nuk duan te besojne.
    Mjere shqiptaret ckane ne mesin e tyre.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Me duket se kjo teme eshte konsumuar, nuk ka cfare te diskutojme me teper.

Por nje gje me vjen mire qe asnje parti pozitare dhe opozitare si Kosove ashtu dhe Shqiperi nuk i kane perkrah keto lloje protestash dhe eshte per te admiruar qe gjithe jane kunder.

Perndryshe do ishte mire te lejohen shamite por jo alla-talibance por pakten turku qe na la shami te tipit turke sikur nenat tona qe i kane tani por do ishte mire shami shqiptare sic ka qene para 150-200 vite qe ende i mbajne shqiptaret ne disa zone te Shqiperise Veriore.

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga tibar Lexo Postimin
    He mor Fishtani1, tani fillove shqiptaret, nese jane musliman, ti quash edhe jevg etj. Ketu shifet fetyra jote prej fishtani.
    Busavata, jame me ty se ketyre njerezve kaq te ulte ne moral, si fetar si kombetar, nuk duhet arsyetuar e as bind. Keta jene ta paguar nga joshqiptaret dhe jomuslimanet vetem e vetem te perhapin urrejtje dhe jotolerance. Ketyre edhe henen po tia zbreseshn, nese nuk i shohin paret, nuk duan te besojne.
    Mjere shqiptaret ckane ne mesin e tyre.
    Po jane jevge? mos po genjej gje? shikoji fotot o mistrec....apo ju vjen turp qe jeni maxhup?, atehere nuk paskeni asnje pike dinjiteti per te qene njeri dhe besimtar.

Aty kane marr pjese gjithe minioritaret, ju shkoni thuani qe vetem shqiptaret kane qene protesta sa qe edhe ne gazetat nderkombetare thojne Albanian muslims duke paraqitur ne foto jevget me veshje talibanqe.

Ty kush po te paguan o tibar mjerani?, mos ai harap baba yt nga arabia se ne nuk e shesim vendin si ju harapet, ne flasim ate cfare mendojme sikur ju qe mendoni qe jeni veq se pakice ku asnje parti e madhe politike nuk ju mbeshtet e mos te zgjas me shume.

Hajt qka doni boni me shamia me familjet e juaja kerkush nuk ju perzihet ne shtepi, se dihet qe jeni prapambetur une asnje femer me shami me emer nuk e njoh ne troje shqiptare, mos te them 95% e tyre jane analfabete ku as shkolle fillore mund te mos kene mbaruar pakten e vetaskadoni veten se cfare niveli te ulet jeni.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Fishtani1 : 02-07-2010 më 01:50

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-06-2010
    Postime
    56
    Po shifet kush paguan me mire dhe me shume. Ju qe po ju pagujne "baballaret" tuaj grek dhe italian jeni shum me te zeshem dhe me te ndyte ne kete forum.
    Se paku ne nuk na lene ndergjergja qe bashkekombasit tane ti quajme me emra te ndryshem, vetem e vetem pse i takojne nje besimi tjeter.
    TURP I MADHE PER JU!

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Eh tani e keni gjet monazhierin e mire te fotov,i pasni ngjyros pak me te bardh dhe i paska eliminu prej fotov magjupet dhe arabet.Une e pyes vehte,perse nuk mundohni se pari ti mbuloni ato femra qe i keni thirr ne protste dhe ato te mbuluara te kerkojn ti mbulojn vajzat neper shkolla,ato kane dale ne protesta pa mbuloj,por ne rregull kjo trgon se kjo eshte nje proteste e kamofluar dhe ate keni arrit ti mashtroni 100-200 persona privat ndersa pjesa tjeter jeni ju vete zyrtaret e organizatave te juja te te gjitha trojeve shqiptare duke i perfshi edhe magjupt dhe boten e zezë aziatike,duke kamoflu edhe me numrin e protestuesve 5000,ketu nuk i keni as 2000 persona,dmth.ju as si organizat keni nji numer shume simbolik,por propaganden e keni te ne nivel,duke pas parasysh montazhieret,por mos beni tjera montazha,se po bini shume poshte,si psh.me ju vnu te gjith granimit mbuloja dhe me e shtu numri,sepse mjaft kjo montazh kush e shef po ta ul reputacionin.

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Ne nje debat televiziv qe e pashe, me pelqyen dy gjera qe u thane:

1. islami politik

2. standarde te dyfishta te islamit, qe po aplikohen ne keto kerkesa.

Faqja 78 prej 118 FillimFillim ... 2868767778798088 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •