Close
Faqja 27 prej 118 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 1175
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Heu, me duket se jetokam ne nje dimension tjeter e nuk e dikam qe feja zyrtare e Shqiperise dhe Kosoves eshte islami dhe se Kosova ka 98% myslimane...Degjo, mysliman jam edhe une me origjine, por as me rruhet hic per talibanet. Une besoj ne Zot, jo ne mjekrrosha qe bejne blasfemi!

Hallall te qoft.

Beso keshtu, jam me ty. Por mos te sulmohet Islami vetem pse urren nje popull, nje rrac e nje kultur krejtesisht ndryshe nga e jotja, sepse kjo quhet rracizëm.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    Ketu nuk po debatojn Muslimanet me te krishter ,por ketu po debaton
    Shqiptaria me Gabelistanin e juaj.

Gabim. Ketu pikerisht po debatojn Muslimanet Shqiptar me ata shqipfolësit Katolik.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    E ka fjalen per nje vend, ku 20.000 prej 2.000.000 banoreve jane per bartjen e shamise. Per Kosoven.
    o njeri tu drejtova me kete emer duke shpresu qe je njeri e kupton se vetem jo njerzoret nuk kuptojn..............nuk eshte e vertet qe vetem 20000 prej 2 milioneve e perkrahun shamin por e perkahun 1.500.000 se paku se ky nr. qe eshte dal ne protest jan 1 apo dy antar te nje shtepie paramendo keta 20 mij vet i kan bile spaku prej 7-10 anter te shpis nese i shumezojm ateher po del shumic pastaj ka edhe shum musliman qe nuk jan dal duke pas argumente qe protesta nuk ka baze ne islam kjo eshte edhe arsye pse ne do kerkojm edhe referendum jo vetem per shami por edhe edukata fetare me hi neper shkollat tona dikur pse jo edhe sheriat kjo eshte demokracia shumica vendos ...pra logjiko pak e mendo se kerkah sje hiq ama hiq

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Per ju, te krishteret, te gjithe ata musliman qe nuk falen 5 here ne dite jan "ateist", per ne jan besimtar qe i besojn Njeshmeris se Zotit, qe s'jan as hic e as 3, por NJE DHE VETEM 1

Ne kosove % e ateisteve eshte ndoshta 0,5%.
    Un s'jam krishter mos fol kot,mysliman jam dhe une
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Gabim. Ketu pikerisht po debatojn Muslimanet Shqiptar me ata shqipfolësit Katolik.
    po une ty te thash ma heret shtine truri e madh ne fuksion se nuk ashte tu ta rrok kurqysh,se ti me siguri te paska marr truni kallje prej fruthit pyete kush te ka rrit qysh e ke kalu fruthin.
    PS: apo nese je nje serb qe e ke msu shqip,se ketu edhe ata qe ti po pretendon se je koleg i tyne (talebaneve) nuk mendojn qe i kan shpall lufte komuniteti musliman ati katolik,ktheje antenen tjeter kah se kete smund ta arrish kurre .

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga uvejsa Lexo Postimin
    E vertete, jane shume te pameshirshem ndaj padrejtesise.
    Ata jane terroriste ne syrin e njerezve te eger, aq sa eshte terrorist polici ne syrin e hajnit.
    Shihe me sa normalitet mbron vrasjet qe talibanet bejne ne Pakistan,..
    Edhe ne Pakistan me kete mendim ecen deri para ca viteve "HE se nuk na prishin pune talibanet", shihe tani sa miliona dollare shkaterrime e sa dhjetera mijera viktima po shkaktohen nga talibanet ne Pakistan. Ata jane nje e keqe qe po u lane te lire te shumohen, do ta kesh te veshtire t'i eliminosh.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-06-2010
    Postime
    84
    Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    Un s'jam krishter mos fol kot,mysliman jam dhe une
    555555555555555
    Ndryshuar për herë të fundit nga evev : 20-06-2010 më 15:42 Arsyeja: per mos mi ofendu komunitetin tjeter e largova komentin se nuk eshte pre j islamit

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Udhëzimit Administrativ të lëshuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë si dhe projekt rregullores për arsim fillor dhe të mesëm të Komunës së Prishtinës, të cilët ndalojnë bartjen e mbulesës/shamisë në shkollat publike.
    A din kush të tregon se,cilat ishin argumentet-arsyet që MASHT-i të ndalon bartjen e shamisë nga nxënëset e arsimit fillor-të mesëm në shkollat publike në Kosovë?

-Kush mundet të sjellë Udhëzimin Administrativ,verzionin zyrtar të MASHT-it!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Harudi : 20-06-2010 më 15:45
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga evev Lexo Postimin
    por e ke perzi akiden sikur magjupja miellin
    Asgje nuk kuptova,shkruj mire se nuk mora vesh se ca doje te thoje
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Hallall te qoft.

Beso keshtu, jam me ty. Por mos te sulmohet Islami vetem pse urren nje popull, nje rrac e nje kultur krejtesisht ndryshe nga e jotja, sepse kjo quhet rracizëm.
    Nuk po sulmohet Islami, bile po mbrohet Islami, po mbrohet Islami nga disa te pafe qe perlyejne emrin e Islamit dhe kryejne gjera te poshtra duke i quajtur si gjera te Islamit. Une nuk urrej nje popull tjeter, nuk urrej afganet, urrej talibanet dhe ky nuk eshte racizem, eshte urrejtje e te keqes.

Faqja 27 prej 118 FillimFillim ... 1725262728293777 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •